Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Ben Admin Olsam...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Yazar Mesaj
MaNyAxXx

MaNyAxXx

Ben Admin Olsam... - Sayfa 13 Vide
MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 13 Icon_minipostedPaz Şub. 22, 2009 4:59 pm

admin olsam admin liğin ismini öküz yapardım herkesi admin yapıp göreverini alıp adminliği bırakırdım böylece herkezin rütbesi öküz olurdu (ben hariç)
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 13 Icon_minipostedPtsi Şub. 23, 2009 12:39 pm

Forum saati ile ugrasirdim Smile
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 13 Icon_minipostedPtsi Mart 16, 2009 6:55 pm

ben admin olsam forumdaki tüm aileleri silerdim
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Ben Admin Olsam... Ben Admin Olsam... - Sayfa 13 Icon_minipostedPtsi Mart 16, 2009 11:11 pm

banlardım

Ben Admin Olsam...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
13 sayfadaki 13 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13