|
Kaansabri Türk Milletinin Yolunda |
|
|
Yazar |
Mesaj |
kaansabri
|
Konu: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Perş. Kas. 06, 2008 12:17 am |
|
|
Lütfen siyasi görüş bildirmeyin bende Türkçülük vb. şeyler söylemiyeceğim. _________________________________________________________________________ Kaansabri Ötükende bir Türktü.Osmanlıda olayların karıştığı haber aldı.Kaansabri Müslümandı ancak bulunduğu bölge gereği Cihan İmparatorluğuna ve Atlara çok önem verirdi.Yola çıktı.Yollarda birçok soyguncu gördü.Hele Osmanlı Topraklarına gelince fazlalaştı.Kaansabrinin ihtişamlı ve yiğit görünümünden saldıramıyorlardı.Sayıları okadar çoktuki kaansabri kılıcının sapını tutuyordu ve sonunda İstanbula girdi.Oradada herkes içki içiyordu.İmamı şeyhi herkes.Bir ahlak bozulması vardı.Bunlar olmamalıydı Türk Devletine soygun değil çalışmak,İçip içip sızmak değil akın yakışırdı.Padişahın yanına girmek için buyur istedi.Padişahta üzülerek durumu anlattı.
__Yiğidim bende biliyorum böyle olduğunu.Bu çalışkan halka kim verdi bu alışkanlıkları bilmemki.
__Haşmetlim Soygunu işsizlikten,İçkiyide meyhanelerden içiyorlar.Meyhane sayıları azaltılsın.Saruhanada iş imkanı sağlansın.
__Ben 4 eyalete bölmeyi düşünüyorum Trakya ve çevresini bölmeyi düşünüyorum yiğidim.
__İyi Fikir Haşmetlüm
__Seni Edirnenin başına getirelim.
__Ben bir savaşçıyım haşmetlüm.Bilinki istemem bunu haşmetlüm.
__Peki Yiğidim yolun açık olsun.Trabzon seni bekliyor.Rumlar isyan etmiş.Eski Rum imparatorluğunu yeniden kuracaklarmış.Hadi Yiğidim.Yolun Açık Olsun.
Kaansabri yola çıkar.Ötükenden arkasından gelecek birlikte ulaşmıştır.Trabzona o bembeyaz atları ile hiç durmadan giderler.Soyguncuları yakalayıp kaleye götürürler.Yolları temizledikten sonra Trabzona devam ederler.Geldiklerinde bir ok Ötüken birliğinden bir adama saplanır.Kaansabri ve adamları hemen siper alır.Kaansabri okuna davranır.Ok atışları sürer.Kaansabri arkadan dolanarak.16 kişinin üzerine kılıcını sallar ve kolundan yaralanır.Kolu sarılır ve Trabzonun içlerine ilerlemeye devam ederler... |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Perş. Kas. 06, 2008 6:45 pm |
|
|
İçlere doğru ilerledi ve merkeze girdi.Gördüğüne inanamıyordu.Resmen bir Haçlı ordusuyla 20.000 kişiydi ve sürekli küçük küçük kayıklarla yeni asker geliyordu.Üniformalar değişikti.Demekki her ülkeden birileri geliyordu.Kaansbari ve birliğini farkettiler.Onlarda 1000 kişi ya vardı yada yoktu.Kaansabri birden durakladı ve Saldırı emri verdi.Birlik duruyordu kaansabri korkusuzca gidiyordu.Sonra birlik şoku atlatıp hücuma geçti.Kaansabri önüne geleni dağıtıyordu.Kaansabri sadece önüne çıkanları dağıtıyordu.Gözüne birini kestirmişti.O ise şeyhülislamdı meğerse hainlik yapmış.Kaansabri durmadan gidiyordu ve yanındaki bıçağı şeyhülislama fırlattı sakalını delip boğazına girdi bıçak.Sonra kaansabri geri çekiliyoruz dedi.500 kişi kalmıştı birlik.Trabzonun etrafını sardı.Geçitlere izin vermiyordu.Aç ve susuz bırakma planı vardı.Bir elçide padişaha gönderildi.Destek birlik için ama 10 gün geçmesine rağmen hala haber yada birlik gelmemişti.Muhtemelen soygunculardan biri öldürmüştü.
|
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Perş. Kas. 06, 2008 7:24 pm |
|
|
|
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Perş. Kas. 06, 2008 7:42 pm |
|
|
nedemek istedin anlamadımm ahmet |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Perş. Kas. 06, 2008 8:55 pm |
|
|
Devamını bekleriz kaan.... |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda C.tesi Kas. 08, 2008 10:56 pm |
|
|
Sonunda destek birlik geldi.Mehter marşı eşliğinde haçlı ordusunu bertaraf edildi.Kaansabri beyaz atıyla Padişahın ordusu eşliğinde istanbula gitti.Bunu yapanın bulgarlar olduğu anlaşıldı.Kaansabriye kumandanlık verildi.Sefer hazırlıkları sürüyordu ama kaansabri önce kendi devleti içindeki belalı durumu halletmek istedi.Bütün camilerdeki imamları topladı.
__Ey Müslümanların hocaları Beni İyi Dinleyin.Halka Türk Milletinin Kültürünü aşılayacaksınız.Arabistanın kültürünü değil.Halk çarşaf takmayacak onlar arapların kültürü.Zikir yaptırmıyaacaksınız.Kuranı 24 saat okutup kişileri anlayışsızlaştırmıyacaksınız.Kuranı Arapça okuyun ama içinde neler yazdığınıda öğretin.
İmamlara buunu söyledikten sonra Belediye Meyhaneleri hariç bütün meyhaneleri kapatıp sahiplerine 100'er akçe verdi.Sonra Bulgaristana doğru harekete geçti.Bulgaristanın surlarını bizansın surlarını yapan Abuzittin yapmıştı.Kaansabri Fatih Sultan Mehmetin yaptırdığı topları getirdi ve Ateşlemeye başladı. |
|
|
|
rehaxx
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Paz Kas. 09, 2008 3:07 pm |
|
|
hahahaha kaan cok yuksekten atıp tutuon ya hahahaha ımamlara kızmısmıs hahahaha ımamlarda senı dınlıcektı hahahahaha turk mılletının kulturunu asılatacakmıshahahah asısıdamı gelıstırıldı hahahaha |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Paz Kas. 09, 2008 7:55 pm |
|
|
Yetti ya bu konuya girmek istemiyorum bippppppppp... Ya çıldırıcam ya çıldırıcam ya sabır Allah ım ya çarşafa arap kültürü diyo ya bippppppp............ İmamlarda seni dinlicekti olm tabi öğret imamlara öğret....Onlar kültürsüz.... İmamlar hiç birşey bilmiyor deme din hakkında onlar araplaşıyor evet haklısın bizi arabistana döndürüyor deme... Evet araplar gibi olucaz yakında evet haklısın herkes başına bi fes takıcak yada kafasını kapatıcak.... Kadınlar çarşaf takıcak takmıyanlar öldürülcek.... Heryerde arap teröristler dolaşıcak..... Olamaz olamaz araplaşıyoruz olamaz olamaz biz türküz olamaz araplaşamayız araplar bizim kültürümüzü yok ediyolar olamaz................. Olamaz kadınlara saygı duyulmıycak aynı arapların yaptığı gibi..... Olamaz Kuran arapça bunu düzeltmeliyiz kültürümüzü yok ediyor bu Kitap.... Allah a Allah demiyelim çünkü Allah arapların Allah a taktığı isim.... Bu iş türkçemizi yok ediyor bunun için Tanrı diyelim evet.... Yaw kaan çarşaf ne zamandan beri Arap kültüründe Bence o arap kültürü değil Müslüman kültüründe.... Nese kaan nese sen devam et herkes bayılıyor yazdıklarına
|
|
|
|
rehaxx
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Paz Kas. 09, 2008 8:27 pm |
|
|
kaan arap olmayalım batıya ozenıp soyunalım sokaklara ...alım sokakalarda anadan dogma gezelım
artık konusurken de sole dıologlar kuralım
a:allah kahretsın b:sen allah mı dedın! a:aman allahım ben allah demıs olamam! b:arapmısın lan atın bunu hapse polıs yokmu!!!! |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Paz Kas. 09, 2008 9:11 pm |
|
|
Kaan bizim şuanki konuştuğmuz dil arapçadan ve farsçadan da oluşuyor ne yani dil yeniliklerimi mi yapalım ....... Allah ta arapçadan geliyo tanrı mı diyelim..... Türklerin kültürü ne kaan.....Arap kültürüyle benziyolar..... Ama örtünmek filan siyasete girmeyelimde Müslüman kültürü ve farzlarındandır Biz kimseyi zorlamıyoz....kimse bizi zorlamıyor kaan örtünmeye..... Daha ne istiyosun kaan yasaklamak mı.... Türk kültürü ne kaan ozaman....Nedir bu Türk kültürü...Türkler yıllar boyunca neyapmışlar....Nese kaan süper herkes bayılıyo sen devam et yazdıklarına |
|
|
|
rehaxx
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Paz Kas. 09, 2008 9:36 pm |
|
|
kaan sana kızıp osmanlı bolumunde sacmalıyorum:D:D:D:D:Dtürkçülük yapacaksan da adam gibi yap ırkçılık olmasın yok seyhulıslam ıhanet edıyomus seyhulıslamı keısomus hahaha seyhulıslam ıhanet etse ne yazar koskoca halıfe dururken ıyıkı onu kesmedın:D |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Paz Kas. 09, 2008 10:03 pm |
|
|
Ya sizene kardeşim istediğim gibi yazarım.
Osmanlıda bazı hain şeyhülislamlar mason ve sünnetsizdi.
Evet çarşaf arap kültürüdür.Müslümanlıktan öncede araplar kapanıyordu.Bir daha tekrarlıyorum sizene kardeşim karışmayın işime.Okuyacaksanız okuyun yoksa okumayın mesaj yazmayın. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Paz Kas. 09, 2008 10:04 pm |
|
|
- rehaxx demiş ki:
- kaan arap olmayalım batıya ozenıp soyunalım sokaklara ...alım sokakalarda anadan dogma gezelım
artık konusurken de sole dıologlar kuralım
a:allah kahretsın b:sen allah mı dedın! a:aman allahım ben allah demıs olamam! b:arapmısın lan atın bunu hapse polıs yokmu!!!! Arapta olmayalım Avrupalıda Türk olalım. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Paz Kas. 09, 2008 10:05 pm |
|
|
- rehaxx demiş ki:
- hahahaha kaan cok yuksekten atıp tutuon ya hahahaha ımamlara kızmısmıs hahahaha ımamlarda senı dınlıcektı hahahahaha turk mılletının kulturunu asılatacakmıshahahah asısıdamı gelıstırıldı hahahaha
İstediğim gibi yazarım sanane |
|
|
|
rehaxx
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Paz Kas. 09, 2008 10:08 pm |
|
|
- kaansabri demiş ki:
- rehaxx demiş ki:
- hahahaha kaan cok yuksekten atıp tutuon ya hahahaha ımamlara kızmısmıs hahahaha ımamlarda senı dınlıcektı hahahahaha turk mılletının kulturunu asılatacakmıshahahah asısıdamı gelıstırıldı hahahaha
İstediğim gibi yazarım sanane bende ıstedıgım gıbı yorum yaptım zaten hahahah |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Paz Kas. 09, 2008 10:11 pm |
|
|
- Rohirrim10 demiş ki:
- Yetti ya bu konuya girmek istemiyorum bippppppppp...
Ya çıldırıcam ya çıldırıcam ya sabır Allah ım ya çarşafa arap kültürü diyo ya bippppppp............ İmamlarda seni dinlicekti olm tabi öğret imamlara öğret....Onlar kültürsüz.... İmamlar hiç birşey bilmiyor deme din hakkında onlar araplaşıyor evet haklısın bizi arabistana döndürüyor deme... Evet araplar gibi olucaz yakında evet haklısın herkes başına bi fes takıcak yada kafasını kapatıcak.... Kadınlar çarşaf takıcak takmıyanlar öldürülcek.... Heryerde arap teröristler dolaşıcak..... Olamaz olamaz araplaşıyoruz olamaz olamaz biz türküz olamaz araplaşamayız araplar bizim kültürümüzü yok ediyolar olamaz................. Olamaz kadınlara saygı duyulmıycak aynı arapların yaptığı gibi..... Olamaz Kuran arapça bunu düzeltmeliyiz kültürümüzü yok ediyor bu Kitap.... Allah a Allah demiyelim çünkü Allah arapların Allah a taktığı isim.... Bu iş türkçemizi yok ediyor bunun için Tanrı diyelim evet.... Yaw kaan çarşaf ne zamandan beri Arap kültüründe Bence o arap kültürü değil Müslüman kültüründe.... Nese kaan nese sen devam et herkes bayılıyor yazdıklarına
Ya bu arada biraz kitap okuyun.Yavuz Sultan Selime en iyi dersiniz ama o Mısır an 50.000 tane Eşari getirdi.Biz ise Maturiydik.Bu sebeble anadoluda Araplık yayılmaya başladı.Vaazlar arapça verilmeye başladı.Peki Rohirrim vaazlar arapça verilirse iyi olur deme bana sakın.
Bu arada Örtünmek sadece arap kültüründe var deedim çarşaf var dedim.Üstelik siz bana örtünmenin kuranda yazan suresini gönderinde görelim.Bu arada rohirrim Türkler ne yapmış demişsin.
TURANI gerçekleştirdi.Anadoluya geldi viyanaya kadar.Moğollardan sonra en geniş coğrafyaya yayıldı.Moğollarda sonra Türkleşti. |
|
|
|
rehaxx
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Paz Kas. 09, 2008 10:17 pm |
|
|
- kaansabri demiş ki:
TURANI gerçekleştirdi.Anadoluya geldi viyanaya kadar.Moğollardan sonra en geniş coğrafyaya yayıldı.Moğollarda sonra Türkleşti. moggoollardan sonra dıgıl turkler dunyada en cok cografyaya yerlesen mıllettır avrupa hun devletı?asyada kı devletler merak etme bızım de bılgımız yettııgınce var en azından asırı ucmuyoruz sadece ucanı hedefleyıp ındırıyoruz ALLAHA sukur 1metredekı kartalı okla vurur kızılcık ıcer at sıtında yasarım bende bende bılırım kendı ırkımı pohpohlamayı bısıyın gercek olmasını ıstıyosan dogruları solemelısın goz aldatmalarıyla olmaz amerıka vıetnamda yenıldı ama yenmıs gıbı gosterıo bız vıyana ya gıttık ama alamadık lamanyayada gıttık gerı donduk nızde ırkcılık yoktur bız ne vatan haını nede bır ajanız asıl TÜRK gerceklerı soleyendır yalnızca kendını goren degıl asılTÜRk 70 mıllete yardım edendır kendıne saklayan degıl |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Paz Kas. 09, 2008 10:21 pm |
|
|
Biz 72,5 milletede yardım ettik.Merak etme.Ben zaten viyanaya kadar dedim doğruları söyledim italyaya kadar demedim.Şimdi sen tartışmayı çarptırdın.Türkler doğruları söyler evet biz araplaştık Atatürke kadar o yeniden çağdaş millet yaptı bizi ama yeniden araplaşmaya başlıyoruz. |
|
|
|
rehaxx
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Paz Kas. 09, 2008 10:29 pm |
|
|
- kaansabri demiş ki:
- Biz 72,5 milletede yardım ettik.Merak etme.Ben zaten viyanaya kadar dedim doğruları söyledim italyaya kadar demedim.Şimdi sen tartışmayı çarptırdın.Türkler doğruları söyler evet biz araplaştık Atatürke kadar o yeniden çağdaş millet yaptı bizi ama yeniden araplaşmaya başlıyoruz.
72,5mıllet demısın hangı mıllet bucukluk olan bıde osmanlı70mılletı barındırdı ıcınde demekkı araplasma soz konusu olamazdı hepsı farklı mıllettıı cunku suan araplasıomuyuz?belkı ama bır lıderın dedıgı gıbı turkler benlıgı ugruna olur yıne kaybetmezler zaten araplasıyosakta herkez degıl sadeceısteyenler araplaşıyo aslında kımsenın araplastıgı yok sadece goz onune cıktılar okadar fatıh 700 yıldır aynı sekılde ama egerkı ordan ılk defa gecen bırıysen aha araplasıyoruz dersın:D |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Paz Kas. 09, 2008 10:31 pm |
|
|
buçuk romanlar diye tabir edilir.Ben anadoludan bahsediyorum Mısırdan değil. |
|
|
|
rehaxx
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Paz Kas. 09, 2008 11:00 pm |
|
|
anadolunun sıvesıyle ıstanbulunkı anadolunun gıyım tarzıyla ıstanbulunkı anadolunun dıne duskunluguyle ıstanbulunkı asla bır tutulamaz zaten kosullar aynı degıl |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Paz Kas. 09, 2008 11:17 pm |
|
|
Neyse ya istersen bitirelim olcu konuyu kitlemesin rp yazıyorum burada. |
|
|
|
rehaxx
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Paz Kas. 09, 2008 11:36 pm |
|
|
haklısın hade bende katkı saglıyım rp nede daha guzel olsun barısalım bu arada fakat sende o kadar güzelim türkçülügü ırkcılıga cevırmeden yap:D yenı seyhulıslam lıga rehaxx yukselmıs bulunmaktadır hemen bır ımamlar loncası kurara ve artık vaazlar aynı seylerı anlatmaktadır her bır ımam farklı telden calmamaktadır fakat rehaxx bı yandanda vezırı azamdır bu yuzden savaslara da gıtmesı gerekmektedır nur yuzlu peygamberın sakalını tasımaktadır savasta osmanlı yeterınce guzlenmıstı yanı guclenmeye calısıyordu rehaxx padısahtan ızın alır ve bulgarların ustune saldırır fakat osmanlı askerlerı bozguna ugramıstır o sırada rehaxx sancagı elıne alır 'durmayın yıgıtler kesın der bır elınde sancak bır alınde sakalı serıf carpısmaya baslarlar dusman cok kalabalıktır kalakal15 kısı kalan osmanlı yıgıtlerı /sadece en secme olanları kalmıstır )olumune savasmaktadır dusmanlrsa 5000ınden 2500 kısı kalmıstır osmnalı askerlerı ıse sadece 250 kısı gıtmıstır bunlar onculerdır cunku 15kısıye karsı 2500 kısılık bulgar ordusu vardır karsılarında morallerı bozulan 5 asker savası terketmeye yeltenırken bulgarlar onları arkadan sarıp oldurur artık 10 2500 dur durum ve her taraf cevrılıdır o savastan donen sadece seyhulıslam rehaxx dır onuda asıl bırlık geldıgın de bulmuslardır zaten fakat yerde saydıkları oluler cok garıptır 5249 kısıdır tam olarak bu demektırkı hıc bulgar askerı sag cıkamamıs rehaxx 3ay sonra ancak uyanabılır padısah merakla olanları dinler
gerısı yarın
|
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda Paz Kas. 09, 2008 11:43 pm |
|
|
Kendi rp ni kendin yaz |
|