|
Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" |
|
|
Yazar |
Mesaj |
kaansabri
|
Konu: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Perş. Kas. 20, 2008 12:25 pm |
|
|
Padişah kaansabriyi arabistana göndermeye karar verir.Kaansabri nedenini sorar?
__Orada dinle insanları kandıranlar var.Siyaset yapıp oradaki valimiz Doğan beyi indirmeye çalışıyorlar Türk olduğu için.
__Anladım efendim hemen yola çıkıyorum.
Kaansabri gitmeye başladı.Arabistana girdiğinde zikir ediliyordu.Kaan bunun kuranda olmadığını biliyordu hemen evin bir odasına gizlice girdi.Dinlemeye başladı.
__Bu salaklarr sayesinde biz vali olacağız hahahaha
__Haklısın insanları en zayıf yerinden vuruyoruz.
Bu sözleri udyan kaansabri içeri girdi.İkisinide öldürdü.Kaansabri yola çıktı........ |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Perş. Kas. 20, 2008 6:24 pm |
|
|
Vay vay vay......... Irkçı kaansabri hain arapları durdurma yolunda.............. Evet kaansabri yola çıkar......... Bu arada devriyie gezen akıncı rohirrim10 kaansabrinin biyere gittiğni görür........ KAansabriyi takip etmek için yola çıkan rohirrim10 herkonaklama yerinde bi at değiştirir ve yoluna devam eder....... Gece boyunca at sürüp kaansabriye yetişir.... Kaansabrinin amacını anlamak için padişahla mektuplaşan kaansabrinin mektuplarını okur ve anlar ki padişahın dediğne göre GÜYA araplar bizim valimizi oradan indirmeye çalışıyorlar...... Sonra rohirrim araştırırki oradaki arapların çoğu imam ve Kuran dada türk milletini kötülüyorlar....... Rohirrim Kuran ı okur ve yazıyordur ki......... Ey insanlar ey Araplar........... Türklerin sizleri ele geçirmesine izin vermeyin......... Türkler sizin ülkenizi çalacaktır.......Sizin hepinizi katledicekler çoğunuzu çarmağa gereceklerdir....... Onlar Hristiyanların torunları........Onlara uymayın....Onlar arapdüşmanları..... Onları öldürün......... Bir Türk öldüren ve onu yakan cennette arzu ettiği yada bu dünyada sevdiği herşeyin 1000 katı güzel birşey bulacaktır.......... Haydi arap torunları.......HAydi Ya Allah.............................. Rohirrim anlarki bu araplar Türk düşmanları.........Ozaman Türkleri korumanın zamanı gelmiştir............ Rohirrim valiye mektup yazar.....Tüm oradaki askerleri toplar vali ve bütün arapları kadınları çocukları katleder........ Kuran ı yakar ve yerine kendilerinin uydurdukları bi kitap koyar....... Camileri yıkar ve yerine kendileri bazı binalar kurar.......... Ezanı türkçeye çevirir........ Arabistanı bir kan gölü haline getirir ....O çöller bile kanlardan hiç kuru kalmaz.......... Kaansabri uydur haydi bakalım uydur......... Bikerede başka batının isyanlarını filan konuş olm sen arap düşmanısın sen ırkçısın bunu kim anlamıyor.......... Ya bak sen o Star tv ye çıkan bi adam vardı kel ve o adam din adamları yetiştiriyo ya olm sen onu takarak ona inanarak mı söylüyon bunları adam deli ya adam ne dediğni bilmiyo ..........
Uydur sen uydur................... |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Perş. Kas. 20, 2008 6:28 pm |
|
|
Küfür ettiğim için özür dilerim EDİTLİYORUM
En son kaansabri tarafından Perş. Kas. 20, 2008 6:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Perş. Kas. 20, 2008 6:32 pm |
|
|
NE küfrediyon kaan |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Perş. Kas. 20, 2008 6:32 pm |
|
|
Çok sinirlendim çünkü |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Perş. Kas. 20, 2008 6:34 pm |
|
|
Et ozaman destekliyorum seni........
|
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Perş. Kas. 20, 2008 6:35 pm |
|
|
Benim rp me karışma Lütfen adminler bu konuyu kitlesin diğer konudan devam edeceğim.Bu arada diğer arkadaşlardan özür dilerim dayanayıp kötü söz kullandığım için |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Perş. Kas. 20, 2008 6:37 pm |
|
|
Editlemeseydin......... |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Perş. Kas. 20, 2008 6:38 pm |
|
|
Ya rohirrim kavga etemek istiyorsan msn vereyimm kavga edelim |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Perş. Kas. 20, 2008 6:42 pm |
|
|
Yokmu MSN in zate bende |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Perş. Kas. 20, 2008 6:43 pm |
|
|
iyi ileti gönder ozaman yyada chatbo a gir. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Perş. Kas. 20, 2008 6:51 pm |
|
|
iyi 10 dakikadır chat e gelmediğine göre konuyuda BURADA KAPATIYORUZ.BİRDAHA KONUYU AÇMAYIN RP LERİME KARIŞMAYIN |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" Perş. Kas. 20, 2008 6:57 pm |
|
|
Kaansabri son uyarım birdaha ırkçılık veya din kelimesi geçen bir mesajını görürsem ban cezası vereceğim yeter artık Kilitlendi |
|
|
|
|
Kaansabri Türk Milletinin Yolunda "Arabistan" |
|
|