infini
|
Konu: zifiri karanlık Ptsi Mart 30, 2009 10:21 pm |
|
|
rp yapayım dedim akşam akşam canım sıkıldı saçma bişi:D
günlerden bir gün bir köylünün evinde gece gece telaş vardır bu hayırlı bir telaştır ailenin ilk çocuğu doğmuştur ve erkektir baba çocuğu erkek olduğu için daha çok sevinmiştir bu çocuğa infini adını vermişlerdir.
İnfini daha 3 yaşında çapkınlık yapmaya başlamıştır.annesi bu çocuk bu yaşta böyle ilerde ne olacak diye düşünmektedir.günler birbirini kovalar infini okulunu bitirir ama hala eski yaramazlığnı bırakmamıştır.fransaya gitmiş fransada eğitim görmüş ve Osmanlı ya bomba bir dönüş yapmıştır.çabuk girdiği ortamda bir çok dost edinmiştir bir çok yoldaş arkadaş edinmiştir eskiden beri olan askeriye sevdası günden güne alevlenmiş katılabildiği savaşlara katılmıştır sefere ve savunma durumlarında çarpışmış gerektiğinde kanı aktırmış ama hiçbir zaman yılmamıştır çok tecrübe edinmiştir ve bunları aktarması gerekmektedir ve aktif olması şarttır olay bunlardan sonra başlar
İnfini: fransadanda yüklüce mal aldım onları iyi fiyattan okutursam yaşadım .diyerek yoluna devam etmektedir düşünmektedir Osmanlı ne halde diye günlerdir yoldadır sonunda köy evleri görünmüştür
İnfini:ooo hıdır emmi nassın
Hıdır:sen kimsin lan sakallı
İnfini:hıdır emmi nasıl unutursun hani bi kızın vardı peşinde koşardım onun sen beni kovalardın
Hıdır:vay it vay hatırladım ne kadar değişmişsin bu sakal ne adam gibi traş olsana
İnfini:traş bıçağımı fransada unuttum
Hıdır:koloni ile git al
İnfin:hıdır emmi şakanın sırası değil o kadar yol geldik 2 çay ısmarlamadın küstüm ben gidiyom
Hıdır:nereye gidiyon gidicek yerin varmıki
İnfini:var geliboludaki konağıma belediye el koymadıysa duruyordur
Hıdır:iyi tamam git bakalım yolluk hazırlıyayım acıkırsın yolda
İnfini:iyi olur
Hıdır yolluk hazırlarken sorar
Hıdır:fransadan kendine avrat bulamadın mı
İnfini:yaw emmi bırak hiç biri Osmanlıdaki avratlar kadar iyi değil tarlada bilem çalışmazlar
Hıdır:iyi iyi buradan buluruz sana al bakalım yolluğu hadi güle güle
İnfini:sağol hıdır emmi görüşürüz
Tekrar yollara düşülür zifiri karanlıktır infini kılıcı elinde gelmektedir kahkaha sesleri gelmektedir bunlar ayyaşlardır
Ayyaş:la bu papaz mı acaba
Ayyaş2:benziyor sakala bak günah çıkartıyormu acaba
Ayyaş:soralım şş hacı bakarmısın pardon papaz günah çıkartıyormusun?
İnfini: (aklını kullanır karaborsacılık günleri aklına gelir )ıı evet ne oldu
Ayyaş2:bi bizi okusan üflesen
İnfini:tamamdır cennette yeriniz hazır
Ayyaş:ne kadar borcumuz
İnfini:100 ver yeter ayağınız alışsın
Ayyaş:buyur birader hadi güle güle
İnfini : (akçelerini kontrol ederken geliboluda kilise açmayı düşünmektedir)ayak üstü 100 akçe oyy oyy ben burada zengin olurum
Derken… Gelibolu uzaktan gözükür
İnfini:gölün kokusu burnumda tütüyor evime gideyim eşyaları pazara süreyim sonra gölde bi yüzeyim
Kasabaya varılır..gelibolu eski günlerini kaybetmiş ıssızlaşmıştır o sırada bir meyhaneden sesler gelmektedir.
İnfini:selam genler nasılsınız
Meyhanede ses yoktur fısıldaşmalar başlar aralarından biri bu züppede kim der yanındakine
İnfini:ben infini fransada eğitim gördüm ve ülkeme geri döndüm
Meyhanedekiler hafiften bişiler hatırlamaya başlar Osmanlıda ismi karaborsacılıkta çok geçmiştir
İnfini:hancı 2 şarap getir
Hancı:para peşin
İnfini:önceden böyle değildi demekki karaborsacı olduğum yayılmış iyi peki getir bakalım
Şarabını yudumlarken halk infininin mallarına odaklanmıştır bir çok kılıç kalkan et balık süt sebze demir balta okka vs.
İnfini evinin konağının yolunu tutmuştur evin dışının boyası eskimiştir evinin kapısnı açtığında eski anıları canlanmıştır içinden ah çekmiş yatağının yolunu tutmuştur kasaba bu kişinin gelişi yankı uyandırmıştır kısa sürede tanınmış iyi dostlar edinmiş sıradaki amaç Osmanlıya yayılmaktır.
Günler birbirini kovalar o sırada köprülü aşireti ülkede yayılmaktadır bende bir köprülü değilim ama heralde kabul ederler der aileye bir baktığında torunu maydayı tanır ve oda artık bir köprülü olmuştur git gide çevre genişlemekte olan infini kendine göre eş aramaya başlar o sırada Beyza ya kalbini kaptırır peşinden çok koşar kız düşünmeye başladığında babası onu uzak bir ülkeye sürgüne gönderir infininin içi buruktur aylar geçer hala beklemektedir siyasete atılır Edirne nin kazaskeri olur iktidarı kaybedince kişisel sorunları olan kişiler tarafından yargılanır ve alnının akı ile çıkar beraat eder..
Burada ara vereyim
olaylar burdan sonra olacak ben yazarsam:D |
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: zifiri karanlık Ptsi Mart 30, 2009 10:26 pm |
|
|
hacıı manyaksın pardon papaz :D |
|
The Spartans
|
Konu: Geri: zifiri karanlık Ptsi Mart 30, 2009 10:29 pm |
|
|
Eline sağlık |
|
infini
|
Konu: Geri: zifiri karanlık Ptsi Mart 30, 2009 10:31 pm |
|
|
sağolun arkadaşlar sizi iğrenç rplere boğacam |
|
suskun68
|
Konu: Geri: zifiri karanlık Salı Mart 31, 2009 11:33 am |
|
|
Neresi iğrenç leynn güselmiş eline sağlık |
|
lavinya
|
Konu: Geri: zifiri karanlık Salı Mart 31, 2009 5:12 pm |
|
|
- sonsuz demiş ki:
infini kendine göre eş aramaya başlar o sırada Beyza ya kalbini kaptırır peşinden çok koşar kız düşünmeye başladığında babası onu uzak bir ülkeye sürgüne gönderir infininin içi buruktur aylar geçer hala beklemektedir siyasete atılır Edirne nin kazaskeri olur iktidarı kaybedince kişisel sorunları olan kişiler tarafından yargılanır ve alnının akı ile çıkar beraat eder..
lem diyom beyza ablam nere kaçtı sen yüzündenmi gitti hacı ü (LAviş Kendini R.p nin büyüsüne kaptırmıştır bile)
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: zifiri karanlık Salı Mart 31, 2009 5:17 pm |
|
|
aşmışın dostum sen kendini |
|
islam44.
|
Konu: Geri: zifiri karanlık Salı Mart 31, 2009 5:24 pm |