|
Yazar |
Mesaj |
_-cengo05-_
|
Konu: Şarkı Tavsiyesi Cuma Nis. 10, 2009 10:26 pm |
|
|
oyun diil ama siz bundan oyun yaparsınız.alın benim şarkıalr: sagopa kajmer-hep taaruz var sagopa kajmer-düşenin dostu olmaz sagopa kajmer-muamma sagopa kajmer-sahibinin sesi sagopa kajmer-kör cerrah sagopa kajmer-beyaban sagopa kajmer-tek başınalığın yolcusu sagopa kajmer-düşersem yanarım sagopa kajmer-bir var bir yok sagopa kajmer-can havli sagopa kajmer-vesselam sagopa kajmer-ateşten gömlek sagopa kajmer-kör savaşçı sagopa kajmer-monotonluk maratonu sagopa kajmer-ben hüsrana komşuyum sagopa kajmer-iki tanık sagopa kajmer-fani sagopa kajmer-bas daamrlarıma sızlasın sagopa kajmer-bir pesimistin gözyaşları tolga candar-sarı zeybek Merzifon havaları-babayiğit Kenan doğulu-onuncu yıl marşı sagopa kajmer & kolera-trakonya sagopa kajmer & kolera-duygu sömürgesi |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi Cuma Nis. 10, 2009 10:39 pm |
|
|
Spam => Ban |
|
|
|
_-cengo05-_
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi Cuma Nis. 10, 2009 10:57 pm |
|
|
anamuhalefet.bi karışma lan. |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi Cuma Nis. 10, 2009 11:02 pm |
|
|
ben mi anamuhalefetim... Onu herşeye muhalefet olan cengo beye sormak lazım... |
|
|
|
_-cengo05-_
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi Cuma Nis. 10, 2009 11:06 pm |
|
|
EVET MUHALEFETİM.EVET MAYDONOZUM.AYRIK OTUM ULAN.HERYERDEN ÇIKIYORUM.SANA VE SENİN GİBİ TARİH ÖZÜRLÜ YOBAZLARA BIRAKMAM BU ÜLKEYİ. |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi Cuma Nis. 10, 2009 11:12 pm |
|
|
Allah'ın izniyle sende birgün doğruları göreceksin |
|
|
|
_-cengo05-_
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi Cuma Nis. 10, 2009 11:13 pm |
|
|
DOĞRULARI GÖRMEKTE YADA GÖRMEMEKTE ÖZGÜRÜM. |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi Cuma Nis. 10, 2009 11:15 pm |
|
|
Sadece bu dünyada |
|
|
|
_-cengo05-_
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi Cuma Nis. 10, 2009 11:20 pm |
|
|
of be kardeşim.islam öğütlemeyi tavsiye eder dikte etmeyi değil.ben elhamdülillah imanı tam bir adamım.en azından öyle olmaya çalışıyorum.ama dinin kullanılmasına karşıyım.dini zırt pırt ufak tefek işlerin içine sokmayın diyorum.din üstünlüğünü kaybediyor.din insan vicdanının işidir.ibadette vicdanın işaretidir.ibadet etmeyen adama dini bütün denemez.ancak onu buna zorlayamazsın.ben allahıma şükür ibadetimi ediyorum elimden geldiğince.ahiretimden ve ölümden korkum yok. |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi Cuma Nis. 10, 2009 11:32 pm |
|
|
- _-cengo05-_ demiş ki:
- of be kardeşim.islam öğütlemeyi tavsiye eder dikte etmeyi değil.ben elhamdülillah imanı tam bir adamım.en azından öyle olmaya çalışıyorum.ama dinin kullanılmasına karşıyım.dini zırt pırt ufak tefek işlerin içine sokmayın diyorum.din üstünlüğünü kaybediyor.din insan vicdanının işidir.ibadette vicdanın işaretidir.ibadet etmeyen adama dini bütün denemez.ancak onu buna zorlayamazsın.ben allahıma şükür ibadetimi ediyorum elimden geldiğince.ahiretimden ve ölümden korkum yok.
O ufak tefek işlerden zaten insanlar dinlerini kaybediyorlar... |
|
|
|
_-cengo05-_
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi Cuma Nis. 10, 2009 11:34 pm |
|
|
bak örneğin siyaset.çok iğrenç bir şey.siyaset kelime anlamıyla idam etmek demek.politikaysa yalancılık demek.peki yüce dinimizi bunlara alet etmenin ne gereği var. |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi Cuma Nis. 10, 2009 11:38 pm |
|
|
Alet etmiyoruz....Hiç bir siyasetçi bana oy verin sevaba girin yada Allah sizi cennete yollıyacak filan demiyor... |
|
|
|
_-cengo05-_
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi C.tesi Nis. 11, 2009 5:43 pm |
|
|
kimse direk bunu demez ztn bak ben burada hiçkimseyi eleştirmiyıorum ama siyaset gibi kirli bişeye dinimizi bulaştırmayalım diyorum. |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi C.tesi Nis. 11, 2009 7:08 pm |
|
|
şebnem ferah-yağmurlar şebnem ferah-babam oğlum şebnem ferah-bu aşk fazla sana şebnem ferah-çakıl taşları şebnem ferah-sil baştan şebnem ferah-sigara |
|
|
|
_-cengo05-_
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi C.tesi Nis. 11, 2009 7:10 pm |
|
|
ben sevmiyorum ama abim dinler. |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi C.tesi Nis. 11, 2009 7:14 pm |
|
|
latif doğan-zalimey latif doğan-yar gelecek latif doğan-küstüm latif doğan-antepli gelin,latif doğan-ayselim |
|
|
|
_-cengo05-_
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi C.tesi Nis. 11, 2009 7:17 pm |
|
|
Osman öztunç-Üsküdar |
|
|
|
semacan
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi C.tesi Nis. 11, 2009 7:59 pm |
|
|
- The Spartans demiş ki:
- Alet etmiyoruz....Hiç bir siyasetçi bana oy verin sevaba girin yada Allah sizi cennete yollıyacak filan demiyor...
birden hatırladım da hatırlatayım dedim.hani bir siyasetçi vardı da cennetin anahtarını dağıtıyordu |
|
|
|
dudaktriyakisi
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi C.tesi Nis. 11, 2009 8:35 pm |
|
|
cengonun yazdığı sagopalar + sagopa-1 kulaç daha atsam karadayım sagopa-düşenin dostu olmaz sagopa-gel kendine Duman- beni yak duman-İyide bana ne duman-Hayvan Duman-belki alışmam lazım |
|
|
|
_-cengo05-_
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi C.tesi Nis. 11, 2009 8:38 pm |
|
|
sende mi sagocusun.yaw bende pesimist ep 5 yok limewire dede yok.nereden bulacam. |
|
|
|
dudaktriyakisi
|
Konu: Geri: Şarkı Tavsiyesi C.tesi Nis. 11, 2009 8:46 pm |
|
|
limewire olsa rahat rahat bulurdunda yokmuş ozaman google dan bulursun sanırım. |
|
|
|
|