Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Beylik Ve istifam

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
berkman

berkman

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedÇarş. Tem. 09, 2008 9:18 pm

Sevgili Rk oyuncuları...

Bir seçim yaşandı ve RK oyuncularının oyları ile OHRF - OTMF - BODF ve BARIŞTIRICILAR divana girdiler... Neticede 1 bey olacaktı ve olundu...

Aslında şu aşamada ne desem ne sölesem inanın anlamı kalmayacak başta OTMF üyeleri olmak üzere bizleri divana taşıyan herkese teşk ediyor ardından özür diliyorum...

Ben bu oyunu ANNEME küfür edilsin diye oynamıyorum amacım tamamen stres atmak olup oyunda olsa OSMANLI ya katkımın bulunmasıdır ki bu anlamda benliğini yitimiş egolarına yenik düşmüş kimseler ile bu oyunu oynayamam amacımız DİVAN da birlik ve beraberlikdiki BODF üyeleri bu formu OHRF üyeleri ise öteki formu kullanmamaktadır... Dolayısı ile hiçbir şekilde ortak hareket edilmesi mümkün değildir...

Bu anlamda başta BEYLERBEYLİĞİ dahil olmak üzere AYVALIK BELEDİYE REİSLİĞİ görevimden istifa ediyor herkese yaşattıkları tecrübeler için saygı sunuyorum...

Allah Yardımcınız Olsun...
omer1994

omer1994

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedÇarş. Tem. 09, 2008 9:53 pm

istifa etmemelisin bence bu onlara bir zafer kazandıracak ve sevindirecektir.Yıkılma ve ayakta kal bu onları mahvedecektir.
sawron

sawron

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedÇarş. Tem. 09, 2008 9:54 pm

Sevgili Berkman,

Bu oyunda herkes zevk almak için oynuyor; ama bu şekilde xxxxxxx ve seviyesizce alçalan, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx insanlar yüzünden insanı bu şekilde soğutuyorlar maalesef. İstifanı destekliyorum. Sen en iyisini yaptın. Bu insanlar için değmez.

Lütfen forumda Madde 16'ya uyalım

Tristan Cool

omer1994

omer1994

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedÇarş. Tem. 09, 2008 9:55 pm

istifa etmiş bile
kartal13

kartal13

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedÇarş. Tem. 09, 2008 10:23 pm

edecek tabi ben de bi görevde olsaydım inan bu olaylar yüzünden istifa ederdim
goistwaa

goistwaa

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedÇarş. Tem. 09, 2008 10:28 pm

bu xxxxxxxxxx yapanlar şimdi mutlu mu?osmanlı için çalışanların devletimiz için ter dökenlerin hakkına girmek onları mutlu etti mi?gerçekten çok üzüldüm berkman gibi emekçinin divandan istifa etmesi osmanlı için bizim için çok büyük bir kayıptır
artık tek dileğim berkmanın önümüzdeki seçimelerde tekrar hak ettiği yerde, divanda yer alması

Lütfen forumda Madde 16'ya uyalım

Tristan Cool

En son Admin tarafından Çarş. Tem. 09, 2008 10:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi (Sebep : düzeltme)
totalwar

totalwar

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedÇarş. Tem. 09, 2008 11:50 pm

edit

En son totalwar tarafından Perş. Tem. 10, 2008 9:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Lepiska

Lepiska

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedPerş. Tem. 10, 2008 12:08 am

Bu kadar saygısızlık terbiyesizlik ve kendini bilmezlik olmaz!!!Sonuçta bu oyun bu derece alçalan insanlara söyleyecek çok şey var aslında ama değmezler!!!BERKMAN kararına saygı duyuyorum fakat ani vermiş olduğun bir karar bence en güzel cevap icraatların olmalıydı çok üzgünüm Sad
LeVReK

LeVReK

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedPerş. Tem. 10, 2008 12:22 am

sayın berkmanın istifasından dolayı en büyük üzüntüyü ben yaşıyorum bunu tarif bile edemem böyle bir şey olmamalıydı ne olursa olsun önemli olan icrattır icratlarla berkman gereken hakettiği yerdeydi fakat özlük haklarına saygısızca saldırı yapılması ardına verilmiş bir karar ne yazıkki oyun oldugu bir kenara bırakılarak gerçek hayatla bağdaştırılarak saçma sapan bir tutum sergilenmiştir herkes adına üzgünüm kararına saygı gösteriyorum fakat böyle olmamalıydı gerçekden olmamalıydı Sad
ahmetseker

ahmetseker

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedPerş. Tem. 10, 2008 12:34 am

divanın daha ilk günden krize girmesi kötü olmuş, berkman iyi bir ticaret nazırlığı perfomansı sergilemişti geçen divan onun divanda görev almayacak olması da bir kayıptır. Ancak merak ettiğim bir konu var ki sadece bu bölümde değil bir çok bölümde var: öznesiz veya nesnesiz cümlelerle olaylardan bahsetmek. Berkman bir küfür olayından bahsediyor ama kimdir bu küfürü eden arkadaş, Berkman lütfen söyler misin? Lütfen ismi lazım değil, o kendini biliyor gibi cümlelerle geçiştirmeyelim bu soruyu; açıkçası bu kişiyi deşifre edelim ki ona göre gerekli tavrı alalım, aksi takdirde tahminlerden yola çıkarsak hoş bir yere gitmeyecek ve bir o kadar da gereksiz bir tartışmanın içine girmenin kimseye bir faydası olmayacak.
Lepiska

Lepiska

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedPerş. Tem. 10, 2008 12:37 am

Kesinlikle artık oyunularda farkına varmalı bilinçlenmeliler bunlarr açığa çıkmadan yine saman altından su sızdıracaklar ayrıca yine söylüyorum bunu yapan her kimse yada kimlerse...ORASI SENİN BABANIN MAKAMI DEĞİL...!!!!Günü gelince herkes her görevde bulunacak yok öyle bencillik yok öyle hep bana hep bana..!Ne üstünlüğün ne ayrıcalığın var????????
muhittinq

muhittinq

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedPerş. Tem. 10, 2008 9:55 am

Anlamadığım bir şey bu Divan nasıl oluyorda ilk günder krize giriyor.Demek ki birileri Beylerbeyi seçilmesine rağmen hala bu işi hazmedememiş ve makam sevdasına dönüştürmüştür olayı.Ayrıca Berkman sadece Divanda ki görevinden değil Belediye Başkanlığı görevinden de istifa etmiştir.İstifalar için üzgünüz.Berkman kendisinin makam sevdalısı koltuk sevdalısı olmadığını göstermiş ve kişisel çıkarlarını öön plana çıkarmamıştır.Şimdi soruyorum bu makam sevdalısı eğer Divanda ise kendini açıklasın ve görevinden istifa etsin.
goistwaa

goistwaa

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedPerş. Tem. 10, 2008 10:04 am

ALIN KOLTUK SİZİN OLSUN SİZ OTURUN ORADA BAKALIM NE YAPACAKSINIZ BÖYLE BİR TERBİYESİZLİĞİ YAPMAKLA MUTLU OLDUYSANIZ ALIN O KOLTUKTA OTURUN MUTLULUĞUNUZ KATLANSIN
Bozkurt019

Bozkurt019

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedPerş. Tem. 10, 2008 4:09 pm

Burada berkmana yapılanları şiddetle kınıyorum. Bunun sebebi oyuncu profilinden. Her yaştan kişileri bu oyun içine dahil olursa bu tip olaylar çok olur. Bence bu olaya tepki olarak tüm otmf üyelerinin de divandan çekilmesi gerekir. Bu partisinin de yanında olduğunu gösterir.
zeus62

zeus62

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedPerş. Tem. 10, 2008 4:52 pm

Berkmanın kendiside partiside koltuk sevdalısı degıldır. Ama milletin verdiği bir görevin altından kalkamayacak kadarsa basiretsiz değilidr. Berkman bayrağı teslim etmiştir. Yine gelecek ,bıraktığı yerden devam edecektir. Glecek istesekte gelecek istemesekte gelecek.
Isoberto

Isoberto

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedPerş. Tem. 10, 2008 5:30 pm

Arkadaşlar,Mynet te oyun oynayanlar bilirler hakaret içeren kelimeler ifadelerle göriliyo melsela nota sonra kare kutucuklar falan,oyunda ve forumda böyle bir uygulama olamaz mı?
nicomedia1

nicomedia1

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedPerş. Tem. 10, 2008 5:33 pm

degmez di ama bunlar için akrar senin yinede
Mit

Mit

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedPerş. Tem. 10, 2008 5:49 pm

ya bu adminlerde bi sey yapmasini bilmiyor. Bari su küfürleri sansürleseler. Özel bi program var bunun için..
Birün

Birün

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedPerş. Tem. 10, 2008 5:53 pm

Oyuna Faydalı olan kişilerin istifa etmesi üzücü, üzüldüm Burası bir oyun ve oyun olduğu unutulmamalıdır.
kartal13

kartal13

Beylik Ve istifam Vide
MesajKonu: Geri: Beylik Ve istifam Beylik Ve istifam Icon_minipostedPerş. Tem. 10, 2008 5:54 pm

en basit okey sitelerinde bile küfürler sansürlü bu sitede yapılması çok kolay

Beylik Ve istifam

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası