Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Halk divanda nasıl bir görev dağılımı istiyor?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
ozank

ozank

Halk divanda nasıl bir görev dağılımı istiyor? - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Halk divanda nasıl bir görev dağılımı istiyor? Halk divanda nasıl bir görev dağılımı istiyor? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Tem. 11, 2008 5:14 pm

Çok beklenmedik bir divan.Öncelikle en azından harbiye nazırının akıncılardan olmasını düşünüyordum.Mesela yetişbey.

Savcı konusunda da keşke iki forumu da kullanan bir kişi seçilseydi..

Neyse yinede yeni divanda bütün herkese başarılar..
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

Halk divanda nasıl bir görev dağılımı istiyor? - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Halk divanda nasıl bir görev dağılımı istiyor? Halk divanda nasıl bir görev dağılımı istiyor? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Tem. 11, 2008 9:01 pm

Isoberto demiş ki:
Comefromhell gibi aktif,divandaki işleri iyi bilen birine hiç görev verilmemişse ben beylerbeyinin dürüstlüğünden korkarım

Neylerbeyine suç atmayın şi,mdi beylerbeyi tanıdım kadarıyla cok iyi birsiidir başkanımız Valandil bu divanda kendi görev almak istememiştir Wink

Halk divanda nasıl bir görev dağılımı istiyor?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2