Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Kasaba İstatistikleri

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Lepiska

Lepiska

Kasaba İstatistikleri Vide
MesajKonu: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedCuma Tem. 11, 2008 1:48 am

Kasaba İstatistikleri

Oyuncuların sayısı, seviye 0 : 307
Oyuncuların sayısı, seviye 1 : 145
Oyuncuların sayısı, seviye 2 : 21
Oyuncuların sayısı, seviye 3 : 5

Buğday tarlalarının sayısı:92
Mısır tarlalarının sayısı:61
Sebze bahcelerinin sayısı:41

Manda çiftliği sayısı:3
Koyun çiftlikleri sayısı:15
Sığır çiftliklerinin sayısı:19

Mandaların sayısı:5
Koyunların sayısı:32
Sığırların sayısı:51

Değirmencilerin sayısı:8
Fırıncıların sayısı:5
Kasapların sayısı:6
Demircilerin sayısı:4
Marangozların sayısı:3
Terzilerin sayısı:8

En son Lepiska tarafından Salı Tem. 15, 2008 10:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Schahi

Schahi

MesajKonu: Geri: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedCuma Tem. 11, 2008 10:03 pm

Banu teşekkürler.Meslek sahibi olan arkadaşların isimlerinide yazabilirsek güzel olacaktır.Çünkü malzeme ihtiyacı olan bir kişi direk olarak meslek sahibine ulaşabilecektir.İsimler yazmadığında biraz zorluk çıkıyor ,özelliklede bilmeyen bir kişi için.

Sevgiler,saygılar...
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedC.tesi Tem. 12, 2008 2:20 am

Terziler:Yasev,Beterr,Blackmagic95,Banu,Kayibey,Sub416,Ulubatli

Fırıncılar:Turkşehitoğlu,Ormancini

Kasaplar:Kaknus,Ayaz_Ağa,Nayti,Armira

Marangozlar:The_Splendid

Demirciler:Rageofgumbo

Değirmenciler:Turkcuyeniçeri,Dirtymask,Honoyars,Chushad,Eksper1905

Eğer unuttuklarım varsa lütfen pm atsın ekleyelim...

En son Lepiska tarafından Ptsi Tem. 28, 2008 1:22 am tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
Ormancini

MesajKonu: Geri: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedC.tesi Tem. 12, 2008 9:01 am

fırıncı sayımız az yeni gelen arkadaşları fırıncılığa yönlendirmemiz gerekir
Darktemper

Darktemper

MesajKonu: Geri: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedC.tesi Tem. 12, 2008 1:14 pm

BEn geldiğim zaman marangozluğuma devam edicem yine Smile
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedC.tesi Tem. 12, 2008 5:59 pm

Bekleriz Smile ama herkes azimle terzi oluyor kayibeyde yeni terzimiz 1 aya 13 terzi olucaz Smile
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedC.tesi Tem. 12, 2008 6:47 pm

Desene battık Smile
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedC.tesi Tem. 12, 2008 7:08 pm

Terziler sw2 olmak üzere olmayana ve 2. tarlası olmayana kıyafet yapmazlarsa çok iyi olur.Çünkü 1 tarla ile çanakkale üretimine katkıları olmuyor 1 tarladan aldıkları sadece kendilerine yetiyor.
oguzkagan

oguzkagan

MesajKonu: Geri: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedC.tesi Tem. 12, 2008 8:58 pm

[b]Bende geliyorum çanakkaleye lvl 2 yim:) hangi meslek eksik ise onu seçecegim Wink
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedC.tesi Tem. 12, 2008 9:05 pm

Fıırıncı az gel bekliyoruzzz Smile
oguzkagan

oguzkagan

MesajKonu: Geri: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedC.tesi Tem. 12, 2008 9:40 pm

30 kişinin arasında anca satacagım tarlayı Smile
neyseki müşteri buldum Very Happy
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 12:35 am

Yhaw o kadar terzi varda dierleri malzeme bulamasada bizde para kazansak Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 5:57 pm

Terziler 8 oldu sv2 sayısı çok iyi ama 5 fırıncı daha olsa fena olmaz:) Diğer kasabalara göre istatisklerimiz iyi ama üretim az Sad
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 7:45 pm

O terzilerin büyük ihtimalle 4 ü falan yün bulamadığı için 2-3 günde 1 kez işlerini yapıyor diğer günler balık tutup işte çalışıyorlardır.Smile
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 7:48 pm

Hayır hepsi malzeme bulabiliyor Smile olmadı ben isterlerse pazara yün ve deri veriyorum
ulysses moore

ulysses moore

MesajKonu: Geri: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedPtsi Tem. 14, 2008 1:33 pm

ben değirmenci olsam garip mi olur??ya da marangoz???
makedon70

makedon70

MesajKonu: Geri: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedPtsi Tem. 28, 2008 1:17 pm

BU SON GİDENLERDEN SONRA DURUM NE KASABADA.SEVİYE ATLAMAK İSTEYENLER HANGİSİNİ SEÇSİN.HANGİ MESLEĞE İHTİYAÇ VAR.BİLEN VARSA YAZSIN LÜTFEN...
DeviniM

DeviniM

MesajKonu: Geri: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedSalı Ağus. 05, 2008 1:15 pm

Selamlar...
Kasabamızda demirci ve fırıncı miktarı ciddi anlamda az,meslek olarak düşünülebilir bu alanlar,en doğru tercih için seviye atlamaya 2-3 gün kala mevcut belediye reisiyle irtibata geçilmesini tavsiye ederim.
makedon70

makedon70

MesajKonu: Geri: Kasaba İstatistikleri Kasaba İstatistikleri Icon_minipostedPerş. Ağus. 07, 2008 5:31 pm

FIRINCI AZ DİYE FIRINCI OLDUK AMA BU SEFERDE UN YOK EKMEK YAPMAYA...1 HAFTA OLDU SEVİYE ATLAYALI DAHA 1 EKMEK ÇIKARMADIM...ÇIKAN UNLAR NEREYE GİDİYOR ANLAMADIM.SEVİYE ATLAYACAK ARKADAŞLARA DUYURULUR.KEŞKE DEĞİMENCİ OLSAYDIM EN AZINDAN BUĞDAY ÇOK UN YAPARDIM...MESLEK SEÇERKEN İYİ DÜŞÜNÜN VE PAZARA BAKIN NE İHTİYAÇ VAR ONA GÖRE SEÇİN...KASAP OLUN DEMİRCİ OLUN HATTA MARANGOZ AMA FIRINCI OLMAYIN..

Kasaba İstatistikleri

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası