goistwaa
|
Konu: SUPER LIG YOK DESEK C.tesi Tem. 12, 2008 6:28 pm |
|
|
arkadaşlar belki bir çoğunuzun tuttuğu 2. ve 3. lig takımları olabilir maçlarına koşarak gittiğiniz bağırmak için can attığınız neden hep süper lig takımları için bağıralım ki umarım alt liglerdeki takımlarında taraftarı çoktur! ben tuttuğum takımı söyleyeyim hemen GAZİOSMANPAŞA |
|
sanduk
|
Konu: Geri: SUPER LIG YOK DESEK C.tesi Tem. 12, 2008 6:35 pm |
|
|
KAF KAF KAF SİN SİN SİN KAF SİN KAF SİN KAF... E bundan başka söyleyecek bişey var mı ? |
|
alefendi
|
Konu: Geri: SUPER LIG YOK DESEK Paz Tem. 13, 2008 1:51 pm |
|
|
BAN-BAN
Bu sene şampiyon görelim sizi... Görmeden mezara koymayın bizi.. Korkutmaz bizleri musalla taşı... Ölümüne seviyoruz biz bandırmamızı... |
|
Nistel
|
Konu: Geri: SUPER LIG YOK DESEK Çarş. Tem. 16, 2008 11:57 pm |
|
|
zuha calıntı tezahurat
artık tezaruhat marsların hebsi çalıntı gsnin sampiyonluk marsı bıle river plate tezahuratı |
|
INJuReD_WoLF
|
Konu: Geri: SUPER LIG YOK DESEK Perş. Tem. 17, 2008 2:51 am |
|
|
he yhaaaw |
|
Acar
|
Konu: Geri: SUPER LIG YOK DESEK Perş. Tem. 17, 2008 11:34 am |
|
|
- Nistel demiş ki:
- zuha calıntı tezahurat
artık tezaruhat marsların hebsi çalıntı gsnin sampiyonluk marsı bıle river plate tezahuratı bir kısmıda bursaspordan |
|
azRaiL
|
Konu: Geri: SUPER LIG YOK DESEK Perş. Tem. 17, 2008 9:01 pm |
|
|
bucayı kimse yenemez kafkaf bile... |
|
alefendi
|
Konu: Geri: SUPER LIG YOK DESEK Cuma Tem. 18, 2008 11:29 am |
|
|
iyide tezahürat bizim demedikki...
çok hoşuma giden bi tezahürat olduğu için aklıma geldi yazdım... Bursasporlu arkdaşlar kızmayın yaw kaptanınız bizi tercih etti diyemi bu... |
|
bymyroo
|
Konu: Geri: SUPER LIG YOK DESEK Ptsi Tem. 21, 2008 2:26 pm |
|
|
- goistwaa demiş ki:
- arkadaşlar belki bir çoğunuzun tuttuğu 2. ve 3. lig takımları olabilir maçlarına koşarak gittiğiniz bağırmak için can attığınız neden hep süper lig takımları için bağıralım ki
umarım alt liglerdeki takımlarında taraftarı çoktur! ben tuttuğum takımı söyleyeyim hemen GAZİOSMANPAŞA bende çünkü gopta oturuyorum |
|
Asimberka
|
Konu: Geri: SUPER LIG YOK DESEK Paz Tem. 27, 2008 2:31 pm |
|
|
Alanyaspor var lan Bu sene şl de görelim sizi |
|