Asimberka
|
Konu: Geri: AKTİF OL SENİN DE ADIN ALTIN HARFLERLE YAZILSIN.. Paz Tem. 27, 2008 1:35 pm |
|
|
Sırqada keşan ve ben di'mi.Bak söz verdin :D |
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: AKTİF OL SENİN DE ADIN ALTIN HARFLERLE YAZILSIN.. Paz Tem. 27, 2008 5:34 pm |
|
|
tavsanlıya gel hanni . benim yanıma gel :D . hannibal katil seyehatnamesi :D:D |
|
liseli
|
Konu: Geri: AKTİF OL SENİN DE ADIN ALTIN HARFLERLE YAZILSIN.. Paz Tem. 27, 2008 6:13 pm |
|
|
ya soll birde karacabe gelde bizimkilerde yazılsın şurda benim isim birde karacabeyde çıksın |
|
recep298
|
Konu: Geri: AKTİF OL SENİN DE ADIN ALTIN HARFLERLE YAZILSIN.. Perş. Ağus. 14, 2008 4:48 pm |
|
|
hanii eski dostum şu tekirdağı da bi yazsan merak etme ben hep sağ alt kçşedeyim isteren sorabilirsinn |
|
Misraaa
|
Konu: Geri: AKTİF OL SENİN DE ADIN ALTIN HARFLERLE YAZILSIN.. Perş. Ağus. 14, 2008 5:01 pm |
|
|
Bizede Bekleris |
|
ekremcengiz1
|
Konu: Geri: AKTİF OL SENİN DE ADIN ALTIN HARFLERLE YAZILSIN.. Perş. Ağus. 14, 2008 5:35 pm |
|
|
ezine kapıları sana açık |
|
herun61
|
Konu: Geri: AKTİF OL SENİN DE ADIN ALTIN HARFLERLE YAZILSIN.. Perş. Ağus. 14, 2008 5:59 pm |
|
|
gzergahını bi sölesene soll, hang, yolu izlicen... |
|
ozanbey
|
Konu: Geri: AKTİF OL SENİN DE ADIN ALTIN HARFLERLE YAZILSIN.. Perş. Ağus. 14, 2008 8:56 pm |
|
|
walla biliyorum uzak ama inegöle de bekleriz (sen oraya gelesiye... ) |
|
guzat
|
Konu: Geri: AKTİF OL SENİN DE ADIN ALTIN HARFLERLE YAZILSIN.. Perş. Ağus. 14, 2008 9:17 pm |
|
|
bu nedir ya değişik bir çalışma olmuş. Sanırım gezmiyor artık. |
|
rüzgar
|
Konu: Geri: AKTİF OL SENİN DE ADIN ALTIN HARFLERLE YAZILSIN.. Cuma Ağus. 15, 2008 9:00 pm |
|
|
evet gezmiyor |
|