Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Oyunu Nasıl Silebilirim.

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Sirleon

Sirleon

Oyunu Nasıl Silebilirim. Vide
MesajKonu: Oyunu Nasıl Silebilirim. Oyunu Nasıl Silebilirim. Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 9:23 am

selam acilen yardım lazım bana.
kardeşim benim bilgisayardan bir çok hesap açtı. sonuçta ceza alacağımı dediler. benimde bu hesapla oynama hevesim kaçtı açıkcası. birde meyhanem vardı onuda kardeşim yanlışlıkla kapattı.

ben bu hesabı ve diğer hesapları kapatması için yetkili birini arıyordum ama bulamadım. yeniden aynı yerde başka bir hesapla başlayabilirmiyim diye soracaktım. aynı yerde başlamak istememin sebebi bütün tanıdıklarım oradalar.

birde şu meyhane kapatma işini soracaktım. buna bir onay putonu koyulamazmı diye. yanlışlıkla bastın gitti meyhane. bu sakıncalı biraz.

bana acele cevap verirseniz sevinirim.

saygılarla
oguzkagan

oguzkagan

MesajKonu: Geri: Oyunu Nasıl Silebilirim. Oyunu Nasıl Silebilirim. Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 9:32 am

Kendi kapatılmaz ama 15 gün hiç girmez isen kapanır bu sırada yeni hesab açıp oynayabilirsin Wink ama diger hesaba sakın girme
Sirleon

Sirleon

MesajKonu: Geri: Oyunu Nasıl Silebilirim. Oyunu Nasıl Silebilirim. Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 9:34 am

oguzkagan demiş ki:
Kendi kapatılmaz ama 15 gün hiç girmez isen kapanır bu sırada yeni hesab açıp oynayabilirsin Wink ama diger hesaba sakın girme

sonra gitmesin kelle Shocked
oguzkagan

oguzkagan

MesajKonu: Geri: Oyunu Nasıl Silebilirim. Oyunu Nasıl Silebilirim. Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 9:38 am

gitmez Very Happy
Sirleon

Sirleon

MesajKonu: Geri: Oyunu Nasıl Silebilirim. Oyunu Nasıl Silebilirim. Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 9:41 am

şimdi o kadar şeyi yap baştan.

teşekkürler yardımın için
sfere

sfere

MesajKonu: Geri: Oyunu Nasıl Silebilirim. Oyunu Nasıl Silebilirim. Icon_minipostedC.tesi Ağus. 09, 2008 9:51 pm

yha bende çok çektim ama sebp sıkılınca karakter deiştirdiigmden Very Happy
herun61

herun61

MesajKonu: Geri: Oyunu Nasıl Silebilirim. Oyunu Nasıl Silebilirim. Icon_minipostedPaz Ağus. 10, 2008 10:00 pm

kardeşin katletmiş ortalığı Very Happy

Oyunu Nasıl Silebilirim.

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası