totalwar
|
Konu: yeni dönemde hayvan üretimi Paz Tem. 13, 2008 10:52 am |
|
|
hangi saatler arasında yapılacak öğrenebilirsek memnun olacagız... |
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: yeni dönemde hayvan üretimi Paz Tem. 13, 2008 12:12 pm |
|
|
- Alıntı :
- Nurhayatys bir fırıncı.
Nurhayatys yetiştiriyor. mısır, mısır. Son giriş 11 Temmuz 2008 saat 15h45 yorum yok |
|
Lepiska
|
Konu: Geri: yeni dönemde hayvan üretimi Paz Tem. 13, 2008 4:24 pm |
|
|
Arkadaşlar Ziraat Nazırı Levrek oldu sanıyorum ki Nurhayts ın önemli bir problemi vardı lütfen oyun dışında devam eden bir hayatımızda olduğunu unutmayın ve önyargılı davranmayın.Kesinlikle doğru bulmuyorum yada desteklemiyorum ama yinede birilerini suçlamadan acımasız olmayalım.Sayın BeylerBeyi zaten görev değişikliğini hemen yapmıştır ve Ziraat Nazırı üretim saatlerini yayınlayacaktır.Saygılarımla |
|
Cyper
|
Konu: Geri: yeni dönemde hayvan üretimi Paz Tem. 13, 2008 7:02 pm |
|
|
Sevgili Lepiska,
Tabi ki insanların özel hayatına saygı göstermek lazım, fakat unutmayalım ki oyun da olsa bu bir sorumluluktur. Nurhayatys ne zaman online olacak ya da online olduktan sonra bir daha böyle bir durum ortaya çıkabilir mi? İşini çok iyi yapıyor olsa bile böyle önemli bir görevin, ilgilenmek için daha çok fırsatı olan birisine verilmiş olması daha uygundur. |
|
sawron
|
Konu: Geri: yeni dönemde hayvan üretimi Paz Tem. 13, 2008 7:12 pm |
|
|
Sayın Cyper,
Nurhayatys hanım tanıdığım kadarıyla oldukça online birisidir. Eğer online olamadı ise gerçekten önemli bir sebebi vardır. Beylerbeyi de gerekli değişikliği yaptı ve görevi gününü pc başında çalışarak geçiren sayın Levrek Hanım'a verdi. Umuyrum ki artık sorun çıkmayacaktır.
Saygılar, Sawron...
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: yeni dönemde hayvan üretimi Paz Tem. 13, 2008 7:38 pm |
|
|
Birde saatleri öğrenebilsek daha iyi olur |
|