Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

İmanınızda şüpheye düştünüz.

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
trtugrul

trtugrul

İmanınızda şüpheye düştünüz. Vide
MesajKonu: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 12:18 pm

Bir İmam'dan feyiz alabilirsiniz
Fikirleriniz:Şunu düşünmek size mantıklı gelir: Allah yücedir.

Kendinize şunu söylersiniz, belki metafizik bütün bilimlerin temelidir.

Kendinize şunu söylersiniz, belki güzelliğin kaynağı belirli oranlar, uyumlu ölçüler ve ritimlerdir.

Büyük yanılgı içinde olan biri der ki, mutluluk bilge insanların ulaşmaya çalıştığı bir çeşit uzlaşmadır.

Büyük yanılgı içinde olan biri der ki, bilge insan şehir hayatına katılmalıdır.

Bu da ne şimdi? Question Question
excalybor

excalybor

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 2:57 pm

Dostum imanından şüpheye düşmüşsün Allah iman versin Smile
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 2:58 pm

ama nası imanlı yapıcam adamımı
Yetisbey

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 3:14 pm

İçki iç diyemicem Smile sen bi vaaz dinle bakalım cuma namazlarınıda kaçırma Smile
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 3:35 pm

ama kasabada imam yok
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 3:45 pm

benim karakter oyuna başladığım ilk gün dindardı, sonra bi başladı bozulmaya bi daha durduramadım.Boşver takma... Smile
Yetisbey

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 3:51 pm

imansız imansız gezmeyin Smile
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 4:36 pm

Yetisbey demiş ki:
imansız imansız gezmeyin Smile
ama başka şansımız yok Very Happy
oguzhangencel1

oguzhangencel1

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 7:12 pm

namaz nasıl kılınıyo
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 11:51 pm

uzun uzun anlatmayayım namaz kıtablarında yazıyo sekıl ve ıcerık olarak:)şaka tabıkı bılmıyoruz ama belkı KODLANIR
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedPtsi Tem. 14, 2008 12:14 am

ganimedes demiş ki:
uzun uzun anlatmayayım namaz kıtablarında yazıyo sekıl ve ıcerık olarak:)şaka tabıkı bılmıyoruz ama belkı KODLANIR

linl kilitlenmiş sonuç ney anlamadım bişey yazmış ljs ingilizcem yok da tercüme yaparmısın?
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedPtsi Tem. 14, 2008 12:28 am

tabı dostum kısaca suymus:yok efendım admın forumda tartısılmazmıs admının degısmesı ıcın baslık acmak anlamsız ve yasaktır gıbılerınden yazmıs bence de sudur:sırplar yaptı degıstırdıler sonra bı baktılar mıllet ornek alıyor bunun onunu kesmelıyız dıye yasaktır dedıler..bence kılıtleyen kısı solonun arkadası geldı kılıtı vurdu ben o kadar öm attım neden dıye tık yok levan-LJS-acheo ama cevap yok...bosver hoca ya bız burada takılıyoruz oraya ıhtıyacımız mı var kıSmile
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedPtsi Tem. 14, 2008 12:35 am

sağol dostum
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 4:26 pm

Dindarsınız.
Fikirleriniz:Şunu düşünmek size mantıklı gelir: Allah yücedir.

Kendinize şunu söylersiniz, belki hissedilebilir güzellik sonsuz güzelliğin bir yansımasıdır ki her ruh zaten bir defa temaşa etmiştir.

ben dindar biriymişim Very Happy
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 4:44 pm

ben dindar diilim galiba
sabah vaaz dinledim 30 dk sonra sarhoş oldum Very Happy:d
sawron

sawron

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 10:09 pm

Fikirleriniz:
Şunu düşünmek size mantıklı gelir: Allah yücedir.

Kendinize şunu söylersiniz, belki metafizik bütün bilimlerin temelidir.

Bende de aynen böyle kardeş. Bunu sebebi şu. Sağlık durumun bozulduğu zaman imanın da zayıflıyor. Aç gezmekten isyan etmek gibi birşey bu. Smile
oguzkagan

oguzkagan

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 7:23 pm

allah din iman versin ne diyelim Smile
hakanona

hakanona

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:20 pm

dinsizler misiniz ben daha hiç sarhoş olmadım
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 11:28 pm

iyi de Sawron, ben aylardır aç değilim ama hala imansızım Smile
ilolo

ilolo

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 1:16 pm

Dindarsınız.
Bir İmam'dan feyiz alabilirsinizFikirleriniz:Şunu düşünmek size mantıklı gelir: Allah yücedir.

Kendinize şunu söylersiniz, belki bilge insan şehir hayatına katılmalıdır.

imansızlar sizi
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: İmanınızda şüpheye düştünüz. İmanınızda şüpheye düştünüz. Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 1:27 pm

Bende dindarım.İçki içmeyeli bi aydan fazla öldü(maksat koyunlar ölmesin ama çaktırma Smile )

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası