Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

iftira atmaca

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Sonraki
Yazar Mesaj
hera

hera

iftira atmaca Vide
MesajKonu: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 1:29 pm

oyunu başlatıyorum akadaşlar...bir üstünüzdekine iftira atıcaksınız?
levozz

levozz

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 1:32 pm

üsteki meyhaneden çıkmıyan ayaşın biri
LeVReK

LeVReK

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 1:33 pm

levozunda demirci oldugu yalan yankesicilik yapıyo Smile
oguzkagan

oguzkagan

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 1:34 pm

Smile dün osmanlıda bir adam soymuşun Very Happy
hera

hera

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 1:35 pm

LeVReK demiş ki:
levozunda demirci oldugu yalan yankesicilik yapıyo Smile
üstümdeki onun üstndekinin yardımcısı...yankesicilikte bir numaralar...ayrılmaz ikili.....
LeVReK

LeVReK

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 1:36 pm

hehehe sende erketelikde fena diilsin biz soyarken gözlemekde puheheh Very Happy
hera

hera

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 1:36 pm

oguzkagan demiş ki:
Smile dün osmanlıda bir adam soymuşun Very Happy
kendine iftira atmıcan üstündekine atıcan:D
oguzkagan

oguzkagan

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 1:37 pm

sana atmıştım ama levrege geldi Smile
hera

hera

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 1:41 pm

üstümdeki fazla içmiş bugün...
oguzkagan

oguzkagan

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 1:42 pm

Üstümdeki türbedereye gelmiş ardından kaçmış Smile
hera

hera

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 1:46 pm

evet doğru kaçarkende yolda üstümdekini gördüm bi de ne görüyümm harami ocağındaymışşş....
levozz

levozz

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 2:01 pm

üstümdeki kendini bi uyanmış ayık bulmuş
oguzkagan

oguzkagan

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 3:56 pm

Kılıç yaparken malzemeden çaldıgın için bannnnnn Very Happy
Lepiska

Lepiska

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 6:19 pm

oguzkagan
cinciiiiii boş vakitlerinde de üfürükçülük yapıorrrrrrr:D
crazy1024

crazy1024

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 6:59 pm

Seninde dolandırıcı olduğunu söylüyorlar Wink
oguzkagan

oguzkagan

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 7:01 pm

crazy sende haftada 7 defa kafayı buluyomuşun Smile
hera

hera

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 7:07 pm

hehehehe üstümün üstündekinin üstüüü geçenlerdee bi banka soymuşşş....şmdi ise firar....yetkililere duyrulurr:D
Ormancini

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 9:33 pm

geçen benim çöpe attığım sebze artıklarını topluyordu gittim yanına yapma böyle acıkırsan gel ben sana bir tas sebze çorbası koyarım dedim dinleyen kim o pis çöpleri bir güzel yedi Very Happy
KarA_Kan

KarA_Kan

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 10:15 pm

Ormancini çanakklede cocukların meşelerini zorla alıyor:D
ekremcengiz1

ekremcengiz1

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 10:16 pm

kara_kanın kanı kara deil :=)
KarA_Kan

KarA_Kan

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 10:17 pm

Ekremcengiz sürekli ali cengiz oyunları yapıyor:D
hera

hera

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 10:18 pm

üstümün üstteki cini yolda dilenirken gördüm çok acıdımm aclıktan nefesi kokuyordu ölmek üzereydi artık bi tas çorba verdim sonra tarlalarımdan birinde iş de verdimmm...hayatını kurtardımm ama insanın içinde olucak biraz vefa borcu sonra gitti belediye de isyan çıkardı....
hera

hera

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 10:19 pm

Ormancini demiş ki:
geçen benim çöpe attığım sebze artıklarını topluyordu gittim yanına yapma böyle acıkırsan gel ben sana bir tas sebze çorbası koyarım dedim dinleyen kim o pis çöpleri bir güzel yedi Very Happy
cincik
ekremcengiz1

ekremcengiz1

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 10:20 pm

kara kan bankayı soymak için 300 metre tünel kazmş Very Happy
KarA_Kan

KarA_Kan

iftira atmaca Vide
MesajKonu: Geri: iftira atmaca iftira atmaca Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 10:22 pm

Cengiz aslında bir makina bizi ele geçirmeye geldi:D

iftira atmaca

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 17 sayfası Sayfaya git : 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Sonraki