Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

NEDEN?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
liseli

liseli

NEDEN? Vide
MesajKonu: NEDEN? NEDEN? Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 6:34 pm

arkadaşlar neden bizim gönen halkımız forumda online deil biraz katılın foruma burdan herkezi çağırıyorum bütün kasabalarda binlerce mesaj var ama bizim kasabamıza gelince sadece 3 tane başlık ondana soll ben vee bir kaç arkadaş var biraz katılın eğer üye olmayanlar varsa meyhanede herkeze duyuralım yeni foruma üye olun diye bunbu çoğu kişi bilmiyor eminim sadece oyunda ekmek yemekle tarla sürmkle bu oyunun tadı yok birazda arkadaşlar ile muhabbet çok güzel oluyor

SİZCEDE ÖYLE DEİLMİ?
Evrenos_Beg

Evrenos_Beg

NEDEN? Vide
MesajKonu: Geri: NEDEN? NEDEN? Icon_minipostedPaz Tem. 13, 2008 10:06 pm

liseli demiş ki:
arkadaşlar neden bizim gönen halkımız forumda online deil biraz katılın foruma burdan herkezi çağırıyorum bütün kasabalarda binlerce mesaj var ama bizim kasabamıza gelince sadece 3 tane başlık ondana soll ben vee bir kaç arkadaş var biraz katılın eğer üye olmayanlar varsa meyhanede herkeze duyuralım yeni foruma üye olun diye bunbu çoğu kişi bilmiyor eminim sadece oyunda ekmek yemekle tarla sürmkle bu oyunun tadı yok birazda arkadaşlar ile muhabbet çok güzel oluyor

SİZCEDE ÖYLE DEİLMİ?

+1 lol!
ZıpırBey

NEDEN? Vide
MesajKonu: Geri: NEDEN? NEDEN? Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 2:22 am

cok haklısın liseli bi onerim war daha once nice abi onermisti foruma uye olmayana gp wermiyelim
liseli

liseli

NEDEN? Vide
MesajKonu: Geri: NEDEN? NEDEN? Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 10:47 am

olabilir ama bunu kimler uygular yada şu şekilde yapalım gp vermek için foruma üye olmalısın diyelim bizlerden gp isteyenlere vede online olması evet bu güzel bir fikir
ZıpırBey

NEDEN? Vide
MesajKonu: Geri: NEDEN? NEDEN? Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 12:00 pm

tamamdır abi o halde meyhanede herkeze haber salıoz ok gp isteyen bu baslık altına istek belirtsin
ZıpırBey

NEDEN? Vide
MesajKonu: Geri: NEDEN? NEDEN? Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 12:01 pm

bu baslık mı dediim Razz pardon gp baslıgı altın da diicek tim ye$il
liseli

liseli

NEDEN? Vide
MesajKonu: Geri: NEDEN? NEDEN? Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 7:22 pm

tammdır en güzeli Smile
blue_dark35

blue_dark35

NEDEN? Vide
MesajKonu: Geri: NEDEN? NEDEN? Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 12:06 pm

bende gp istiyorum verebilir misininiz?? Rolling Eyes
liseli

liseli

NEDEN? Vide
MesajKonu: Geri: NEDEN? NEDEN? Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 2:54 pm

verelim ne demek eski dostum blue_dark seni özledik gerçekten artık hiç görünmüyorun beni benli şu şekilde hatırlarsın vatan1992 şimdi aklına gelmiştir umarım neyse ii oyunlar bende kalmadı var olan arkadaşlar verin blue ye nede olsa eski gönenli Very Happy

NEDEN?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası