Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
aykutbekir

aykutbekir

Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 11:19 pm

melike abla ben aykutbekir ben hem m ısır hem buğday yetiştiriorum :dd
Melike

Melike

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 1:48 am

sittingbull demiş ki:
Melike demiş ki:

Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 37ge2
AKIL HOCASI
Sittingbull

ne hale gelmişim ya Smile)))

Valla akil hocasi olmak kolay degil, düsün düsün zordur isin Laughing

Aykut eklendin listeye...
Smile
Cevrimpici

Cevrimpici

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 1:55 pm

Abla benide ekleyebilir misin? bang
Melike

Melike

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 2:55 pm

Tabii eklerim Özgür Smile Kasabamizin kuvvetli demircisi Wink
cariye

cariye

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 12:09 am

cok gusel olmuşş eline saglım melikemm ya:D
INJuReD_WoLF

INJuReD_WoLF

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 12:11 am

abla bnmde sebze bahçem var beni de eklersen sevinirim...
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 12:16 am

melike hanım kartınız çok gzl olmuş tbrk ler
muhterem

muhterem

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 1:27 am

1 mısır 1 sebze tarlam var benide ekler misin?
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 12:41 pm

biz Gelibolulular olarak biz de istiyor boyle bir calismayi en azindan yardim edersin.
Melike

Melike

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 3:32 pm

Herkesin bu calismayi begenmesine cok sevindim, ama fikir ve calismayi Omer1994 isimli arkadasimiz yapti. Bu calismayi isteyen diger kasabalar lütfen Omer1994 arkadasimizla baglanti kursunlar ve kasabalarinin ne kasabasi oldugunu da yazsinlar lütfen.

Ömer calisman ve emegin icin tekrar tesekkürler...
unanim
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 9:30 pm

aslında bakılarsa bu çalışmayı paintten anlayan herkes yapabilir.Haritenın aslını google resimlerden şehir planları diye yazarak en beğendimi aldım ve üstüne rütuj ve eklemeler yaparak bu hale getirdim.
INJuReD_WoLF

INJuReD_WoLF

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 10:47 pm

Sad Sad Sad MELİKE ABLA BNM DE SEBZE TARLAM VAR...LÜTFEN BENİDE EKLERMİSİN... Sad Sad Sad
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 07, 2008 10:08 am

Kırklareliyede isterük Very Happy
uniqex

uniqex

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 6:31 pm

2. buğday tarlamı aldım cyclops
frknulutas

frknulutas

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:24 am

benmde bi mısır tarlam ve bir meyhanem var benide eklerseniz sevinirm meyhane adı:

maksat muhabbet>>>MISIRCI BABA<<<
INJuReD_WoLF

INJuReD_WoLF

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 11:14 am

ABLACIM BENDE BUĞDAY TARLASI ALDIM.....EKLERSENİZ SEVİNİRİM...
khan

khan

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:23 pm

çok güzel bir çalışma olmuş, elinize sağlık Smile
Ruhadam

Ruhadam

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 12:13 pm

elinize sağlık
levozz

levozz

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 12:22 pm

tebrikler melike hanım çok bengendim acaba bizde böyle bişimi yapsak...Very Happy
Melike

Melike

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 3:48 pm

yapin tabii, kasabada kim var, kim yok hemen görülüyor bu yöntemle. Gidenler de, cikartiliyor listeden. hersey göz önünde Smile
devilangel

devilangel

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 2:16 pm

1 buğday tarlam var , bugün koyun tarlasıda aldım Smile Yani 1 buğday 1 koyun Smile
candy87angel

candy87angel

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 8:47 pm

cidden süper olmus yaa daha yeni gördüm ellerinize saglık melike abla ve ömer cok gec degilse bende söyleyim o zaman

2 tane bugday tarlam ve salı yada carşamba sv atlıyorum inşallah yaskoyun beni kandırmasıylaa kasap oluyorum Very Happy:D
INJuReD_WoLF

INJuReD_WoLF

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 9:10 pm

yaskoy de baya ikna ediciymiş heralde...şimdiden hayırlı olsun...
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 1:50 am

Benimde 1 mısır tarlam var eklermisin melike.Ayrıca Çalışması için ömere ellerine sağlık diyorum.
sezobay

sezobay

MesajKonu: Geri: Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 11:31 pm

melike ablaya ve ömer kardeşe teşekkürler baya iyi olmuş
benide koyuncular arasına alırmısın melike abla

Dedeagac Kasabasi Karti ve Plani

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki