|
Yazar |
Mesaj |
malsi
|
Konu: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 3:51 pm |
|
|
arkadaşlar bu admiler hakikaten yeminli mi koloni açmamaya bileniniz var mı? tecrübeli ve ingilizcesi olanlar haber verebilir mi? |
|
|
|
Impulse_emre
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 4:17 pm |
|
|
Bulgarlarla arayı düzeltmeden mümkün değil
Ama anlaşılıyor ki kimse uğraşmıyor |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 5:11 pm |
|
|
Bulgarlarla nasıl bir anlaşma gerekiyorki bu mümkün olsun. hem olmıyacaksa biz neye uğraşıyoruz üyle değil mi?arkadaşlar. |
|
|
|
Impulse_emre
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 5:36 pm |
|
|
- solon128 demiş ki:
- turkiye ve bulgaristan arasinda oyunla ilgili olmayan
sikayetlerin artmasi sonucu sinir kapanmistir.
bu iki ulkenin oyuncularindan asagidaki sebeplerden dolayi memnun degilim: - global hilekarlik (baska ulkelerde oyuna baslayip, koloniye tasinip hile yapmalari)
- cok fazla multi hesap yapmalari - adaletsiz davranislar (ozellikle yargiclar!) - irkcilik - milliyetcilik - salaklik - toyluk (cocukluk, olgunlasamamak)
sinir acilana kadar bu iki ulkenin gelismesi ve oyundan zevk alinabilmesi icin yardimci olmayacagim.
iki ulkenin onde gelen oyuncularina bu olanlara son vermeleri ve oyunu beraber oynayabilmeleri icin ortak bir zemin bulmalarini oneriyorum. daha detayli bilgi icin yerel admininize danisin. oyunda ozellikle turk ve bulgar oyuncularin surekli kural disi hareketleri sonucu iki eyalet arasindaki sinir kapatilmistir. Burda dediği gibi , ama diğer ülkelerde de açılmıyor koloni nedense |
|
|
|
Phreakuency
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 8:17 pm |
|
|
Diğer ülkelerde kaç tane koloni actılar bile ya Fransada 3 ay geçirdim..Güzel geçiyor karakterimi geliştirdim.. Fakat Osmanlıyı da cok özledim..Arkadaslarımı görmek istiyorum artık .. Ayrıca Forumlarda(önceki ve suanki) basvuruları Dıs ülkedeyim diye kabul etmiyorlar..Forumlarda ilgimi cekmemeye basladı ... |
|
|
|
Impulse_emre
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 8:20 pm |
|
|
Son 1 aydır hiçbir yerde koloni yok |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 8:24 pm |
|
|
ya zaten bize yeni kasaba falan açılmasın.İlla yapacaklarsa eyalaet sayısı Anadolu ve rumeli Eyalaetleri olarak ikiye çıkartılsın ve İstanbul kodlansın.Böylece yönetim kolaylaşır.Haksız mıyım ? |
|
|
|
Impulse_emre
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 8:28 pm |
|
|
Açılması zor ayrıca koloni yoksa eyaletler de olmaz |
|
|
|
Phreakuency
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 8:30 pm |
|
|
- Impulse_emre demiş ki:
- Son 1 aydır hiçbir yerde koloni yok
Doğrudur Fakat Cogu Yerde Koloni 3 ay önce acılmıstı osmanlıda yine yoktu..O zaman onlara acıyorlarda bize neden acmadılar .. Ahh Bulgarlar Ahh Tabi Bizim osmanlıdaki multileride tebrik etmek lazım
- sanduk demiş ki:
- ya zaten bize yeni kasaba falan açılmasın.İlla
yapacaklarsa eyalaet sayısı Anadolu ve rumeli Eyalaetleri olarak ikiye çıkartılsın ve İstanbul kodlansın.Böylece yönetim kolaylaşır.Haksız mıyım ? İstanbul acılsada olur Ama 1 eyalette bu kadar karısıklık yasanıyorsa 2 eyaleti düşünemiyorum |
|
|
|
Impulse_emre
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 8:36 pm |
|
|
İstanbul açılmasın
Yoksa taşınırken 2. tarlalarınız güme gider |
|
|
|
Phreakuency
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 8:58 pm |
|
|
hııh benim 1 tarlam bile yok onu da alacam insallah istanbul acılırda tarlanı kaybedersin emre cok güzel olur keske bir tarih verseler su günde acılcak diye |
|
|
|
Impulse_emre
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 8:59 pm |
|
|
Gelmem valla |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 9:47 pm |
|
|
- Impulse_emre demiş ki:
- İstanbul açılmasın
Yoksa taşınırken 2. tarlalarınız güme gider nasıl yani? bu mümkün mü yani? |
|
|
|
Impulse_emre
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 9:49 pm |
|
|
Evet başkentlerde maksimum 1 tarlan olur ayrıca eşyalarını saklayabilmek için de ev alman gerekir |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 9:52 pm |
|
|
şu an bizim başkentimiz yok mu? |
|
|
|
Impulse_emre
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 9:52 pm |
|
|
Hayır yok |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 10:15 pm |
|
|
diğer ülkeler içinde aynısı mı? |
|
|
|
Impulse_emre
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 10:17 pm |
|
|
Diğer ülkelerde eyaletler var ,ve eyaletlerin başkenti |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 10:27 pm |
|
|
Her ne olursa olsun başımızda bu multiciler warken bize koloni değil hiçbir şey wermezler ki wermiyorlarda..Onu geçtim bizimde hakkımız yeniyor ya oyun oynıcaksan insan gibi oynasana illa multi illa multi her şeyin kolayına kaçmaya alışmışız buna bir yerde dur demek lazım.. |
|
|
|
Impulse_emre
|
Konu: Geri: koloni Ptsi Tem. 14, 2008 10:29 pm |
|
|
Diğer yerlere de açmıyorlar hacı |
|
|
|
Exelance
|
Konu: Geri: koloni Salı Tem. 15, 2008 1:21 am |
|
|
arkadaslar sabırlı olun kodlanacak-acılacak-olacak-gelecek-yapılacak-cak- cak-cek-cek.... baska bişey yokkk |
|
|
|
oguzkagan
|
Konu: Geri: koloni Çarş. Tem. 16, 2008 4:45 pm |
|
|
Şuan koloni açılacagını pek sanmıyorum ama bence şuan açılmasın çünkü yurt dışında inzivada olanlar var onun için açılmamalı ama ben yaz sonlarına dogru açılacagını düşünüyorum |
|
|
|
Impulse_emre
|
Konu: Geri: koloni Çarş. Tem. 16, 2008 6:03 pm |
|
|
Yurt dışında inzivada olmayanlar da var |
|
|
|
ozank
|
Konu: Geri: koloni Perş. Tem. 17, 2008 1:33 am |
|
|
Nereye yhaw bizim burdaki hiç kimse inzivada değil.. |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: koloni Perş. Tem. 17, 2008 8:22 am |
|
|
Adamlar sanırım multi taraması bile yapmıyorlar.Tek yaptıkları seRveRi rEseTleMeK.BaSka BiŞeY yOk..!!! |
|
|
|
|