Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Rezillikte Üçüncü Perde !!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Valandil

Rezillikte Üçüncü Perde !! Vide
MesajKonu: Rezillikte Üçüncü Perde !! Rezillikte Üçüncü Perde !! Icon_minipostedPtsi Tem. 14, 2008 10:16 pm

Arkadaşlar...

Bana karşı olan acizliklerine yenilen ihtiraslarının kurbanı olmuş zavallılar bugün üçüncü kez küfürlü üvey evlat açmışlar...

İnsan desen insan deil hayvan desen hayvan deil bu arada kalmış mahlukları reel'de de tanıma fırsatı buluruz inşallah bir gün...

Lâkin o cesaret onlarda ne gezer oda ayrı bir konu...

Sizden ricam solon128'e durumu anlatan bir msj atmanız ve üvey evlatların silinmesini talep etmenizdir...

Ben banlı olduğum için msj atamıyorum...

Teşekkürler...
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Rezillikte Üçüncü Perde !! Rezillikte Üçüncü Perde !! Icon_minipostedPtsi Tem. 14, 2008 10:17 pm

tamam kardeş yollarız
fmc

fmc

MesajKonu: Geri: Rezillikte Üçüncü Perde !! Rezillikte Üçüncü Perde !! Icon_minipostedPtsi Tem. 14, 2008 10:28 pm

geçmiş olsun. umarım bi şekilde adreslerine ulaşılır.
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Rezillikte Üçüncü Perde !! Rezillikte Üçüncü Perde !! Icon_minipostedPtsi Tem. 14, 2008 10:33 pm

Ben yolladım mesajı.Bu terbiyesizliği yapan (kişiliksiz kişi) kimse anca sanal alemde artistlik yapar..

Solonda inş mesajı görür ve üvey evlatları sildirir...
Cevrimpici

Cevrimpici

MesajKonu: Geri: Rezillikte Üçüncü Perde !! Rezillikte Üçüncü Perde !! Icon_minipostedPtsi Tem. 14, 2008 11:08 pm

Bende şimdi mesajı yolluyorum...Pisliklerini bizede bulaştırmaya çalıstırıyorlar ama unuttukları bir şey pisliklerinin bir sifonu çekmek kadar basit olduğu...
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Rezillikte Üçüncü Perde !! Rezillikte Üçüncü Perde !! Icon_minipostedPtsi Tem. 14, 2008 11:12 pm

ya artık ne diyeyim ki Evil or Very Mad
Ahmetss

Ahmetss

MesajKonu: Geri: Rezillikte Üçüncü Perde !! Rezillikte Üçüncü Perde !! Icon_minipostedPtsi Tem. 14, 2008 11:22 pm

off off nedir bu düşmanlık anlamıorum ki.
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Rezillikte Üçüncü Perde !! Rezillikte Üçüncü Perde !! Icon_minipostedPtsi Tem. 14, 2008 11:29 pm

mesaj yollandı
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Rezillikte Üçüncü Perde !! Rezillikte Üçüncü Perde !! Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 10:51 am

arkadaşlar bu kadar da olmazki ya eğer bu oyunu oynayacaksanız adam gibi oynasınlar bu şekilde bence çok gereksiz vede çok pislik bi hareket
ZıpırBey

MesajKonu: Geri: Rezillikte Üçüncü Perde !! Rezillikte Üçüncü Perde !! Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 10:56 am

ne zaman biticek bu sacma hareketler bu lawzeklerin sıkılıp oyunu bırakmaları uzun surermi acaba Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Rezillikte Üçüncü Perde !! Rezillikte Üçüncü Perde !! Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 11:00 am

simurk arkadaşım bence bunlar hiç bir zaman için vazgeçmiyecekler onlara göre oyunda adam gibi oynamamak daha güzel oluyo oyunu oyun deil sanki bir savaş haline getirmeleri hoşuna gidiyor bence
Lojistik

Lojistik

MesajKonu: Geri: Rezillikte Üçüncü Perde !! Rezillikte Üçüncü Perde !! Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 11:13 am

[quote="Valandil"]Sizden ricam solon128'e durumu anlatan bir msj atmanız ve üvey evlatların silinmesini talep etmenizdir...[quote]

solon sevmedigi kisilerin evlatlarini sildirmek icin ugrasmaz Very Happy bana acilan evlatlari sikayet ettigimde

"herkezin oynamaya hakki varir multiyse silinir zaten demisti"

bu kufurlu evlatlarin multi olup olmadigi cok zormu anlasiliyo ne multiyse diyebilio .. Sad umarim bu konuda yardimi dokunur
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: Rezillikte Üçüncü Perde !! Rezillikte Üçüncü Perde !! Icon_minipostedSalı Tem. 15, 2008 11:50 am

[quote="Lojistik"][quote="Valandil"]Sizden ricam solon128'e durumu anlatan bir msj atmanız ve üvey evlatların silinmesini talep etmenizdir...
Alıntı :

solon sevmedigi kisilerin evlatlarini sildirmek icin ugrasmaz Very Happy bana acilan evlatlari sikayet ettigimde

"herkezin oynamaya hakki varir multiyse silinir zaten demisti"

bu kufurlu evlatlarin multi olup olmadigi cok zormu anlasiliyo ne multiyse diyebilio .. Sad umarim bu konuda yardimi dokunur

solon iyice zıvanadan cıkmaya basladı bu ne sacma cevap o zaman gıdıp bı ınternetcafeden uvey evlat acalım multıde olmaz oyle kalır ınzıvaya al dursun(iyi fikir ya dur ben bı bakayım Smile )

Rezillikte Üçüncü Perde !!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası