Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Caminin Mali durumu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
eskisehirli

eskisehirli

Caminin Mali durumu Vide
MesajKonu: Caminin Mali durumu Caminin Mali durumu Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 2:24 pm

Arkadaşlar vaaz dinledikten sonra tekrar camiye girdiğinizde
Camiye 5 akçe bağışla böyle yazıyor galiba bundan sonra camininde bütçesi olacak :d:d
tiger1617

tiger1617

Caminin Mali durumu Vide
MesajKonu: Geri: Caminin Mali durumu Caminin Mali durumu Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 4:01 pm

çok güsel olur
okaytap

okaytap

Caminin Mali durumu Vide
MesajKonu: Geri: Caminin Mali durumu Caminin Mali durumu Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 4:11 pm

vaaz dinledikten sonramı çıkacak bu opsiyon yoksa herzamn mı olacak ben şimdi baktım böylebirşey yok ama camiinin bütcesi olsa ne olacakki yardımmı dağıtacak.
sanduk

sanduk

Caminin Mali durumu Vide
MesajKonu: Geri: Caminin Mali durumu Caminin Mali durumu Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 4:13 pm

ya aslında mantık olarak caminin de bir bütçesi var.Hani çalışanlara 5 akçe veriyor ya Smile
Impulse_emre

Impulse_emre

Caminin Mali durumu Vide
MesajKonu: Geri: Caminin Mali durumu Caminin Mali durumu Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 4:14 pm

Vaazı dinledikten sonra çıkıyor.
Sadaka vermek gibi birşey.
Dilenen varsa ona gider yoksa da merkez camiye.
Exelance

Exelance

Caminin Mali durumu Vide
MesajKonu: Geri: Caminin Mali durumu Caminin Mali durumu Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 4:14 pm

merkez cami napıyor parayı
Impulse_emre

Impulse_emre

Caminin Mali durumu Vide
MesajKonu: Geri: Caminin Mali durumu Caminin Mali durumu Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 4:15 pm

Tam olarak bilemiyorum. Ama eyalete aktarılıyor olabilir.
eskisehirli

eskisehirli

Caminin Mali durumu Vide
MesajKonu: Geri: Caminin Mali durumu Caminin Mali durumu Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 4:45 pm

zannetmem belki ilerde vaaz vermek de ücretli olabilir
infini

infini

Caminin Mali durumu Vide
MesajKonu: Geri: Caminin Mali durumu Caminin Mali durumu Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 5:25 pm

belki camininde bir mal envanteri olabilir:) camiyi yenilicez bağış:=)
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

Caminin Mali durumu Vide
MesajKonu: Geri: Caminin Mali durumu Caminin Mali durumu Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 10:26 pm

xD Meyhanede konuşuoz akradasşalar diom 5 akce baış yapın camiiye klima takttırcaz lol!
tiger1617

tiger1617

Caminin Mali durumu Vide
MesajKonu: Geri: Caminin Mali durumu Caminin Mali durumu Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 10:37 pm

hehe bizim ccamide klima var Very Happy ama imam yok müftüye söledim bize imam göndercek, haaa bide caminin pencerelerini yenilioz, herkes 5 akçe bağışlasın Very Happy
Ahmetss

Ahmetss

Caminin Mali durumu Vide
MesajKonu: Geri: Caminin Mali durumu Caminin Mali durumu Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 12:26 am

Camimizin hayrı için elinizi cebinize atın 5 akçe 5 akçe Very Happy
Isoberto

Isoberto

Caminin Mali durumu Vide
MesajKonu: Geri: Caminin Mali durumu Caminin Mali durumu Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 12:39 am

enderun.wifeo.com

bu adreste var cami.Bende baktığımda merak ettim bikaç imama sordum.Hiçbiri o para artmıyo dedi.Eğer merkez camiye gidiyorsa merkez camiyi eyalet olarak düşünebiliriz.Yani dini beylerbeyi müftü olur dini kasaba reisi imam imam ödenek falan verebilir mal alabilir cami adına Very Happy arkadaşların dediği gibi klima taktırabilir Very Happy

Caminin Mali durumu

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası