Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

yeni taktikler

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
geldim

geldim

yeni taktikler Vide
MesajKonu: yeni taktikler yeni taktikler Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 2:54 pm

öteki forumdan çikisimiz çok fena can yakmis oraya dönmemiz icin herşeyi yapiyorlar bakin fuhrerr ne demis

Evet yazdıkların gülünçlüğünü gösterdi. Şimdi hepinizin banı açık valandilin banı açık Banlandıgının arkasına saklanıyordu e ben banlıyım yazamam dıyordu. Şimdi banlı değil yazsın hadi ? Sende banlı değilsin. Sizin amacınız ban falan değil yazacak adam her türlü yazar her zamanki gibi provake sizin amacınız.

RK nın resmi forumu buradadadır. Resmi şeyleri buradadır. Sizin kıytırık forumunuza üye olacak orada tartısacak değilim. Siz gelin burda tartışın. Forumunuzun ne resmi özelliği var soylesene ? Kıytırık forumunuzda hiçbirşeyi tartışamam. Orda yazdıklarınızada burda cevap vermıycem.

Kendıone cok guvenen varsa gelsın burda ötsünde görelim boyunun ölçüsünü.

Siz ya burada kendinizi savunursunuz yada dediklerimin Dogru oldugunu kabul etmiş olursunuz.

GAYRIYASAL RESMI OLMAYAN forumunuzda cak cak konuşmayın
hemen cevab verelim Cool

RK nın resmi forumu buradadadır. Resmi şeyleri buradadır
Laughing resmi neyleri Laughing

Sizin kıytırık forumunuza üye olacak orada tartısacak değilim
tabi torpiliniz yoksa gelmezsiniz yemez değilmi santa

Siz gelin burda tartışın
aaaa yoksa bizi özledinizmi Basketball yoksa bu bir nolur dönün artık burada kimse kalmadi anlaminami geliyor

Forumunuzun ne resmi özelliği var soylesene
burada 600 tane osmanli vatandaşi var naberrrrrrrr cheers

Kıytırık forumunuzda hiçbirşeyi tartışamam
dikkat edin tartişmam demiyor tartişamam king bu bir itiraftir

Orda yazdıklarınızada burda cevap vermıycem.
demekki burayi okuyorsun neden kiytirik dediğin forumdakileri okuyorsun sende hiçmi utanma yok scratch

Siz ya burada kendinizi savunursunuz yada dediklerimin Dogru oldugunu kabul etmiş olursunuz

Razz işte bunlar onlarin son yalvarişladir yeni yöntemlerle bizi tekrar oraya çektirecekler sakin kanmayin

aile forumunda cak cak konusma fuhrerr lol!
yakinda oranin adreside değişiyormuş

www.BAFF.renaissancekingdoms.com lol! lol!
infini

infini

yeni taktikler Vide
MesajKonu: Geri: yeni taktikler yeni taktikler Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 3:20 pm

lol!
Impulse_emre

Impulse_emre

yeni taktikler Vide
MesajKonu: Geri: yeni taktikler yeni taktikler Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 3:31 pm

Rezillikte son nokta clown
Valandil

yeni taktikler Vide
MesajKonu: Geri: yeni taktikler yeni taktikler Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 3:36 pm

Fuhrerr isimli şahısın...

Bu yazıklarının resmini çekip modlara atın lütfen banlanması gerekir bu yazdıklarından dolayı...

Ne demek cak cak ötmeyin vs...
muhittinq

muhittinq

yeni taktikler Vide
MesajKonu: Geri: yeni taktikler yeni taktikler Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 3:39 pm

Kim banlayacak aceba Question
tiger1617

tiger1617

yeni taktikler Vide
MesajKonu: Geri: yeni taktikler yeni taktikler Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 4:04 pm

geldim demiş ki:
öteki forumdan çikisimiz çok fena can yakmis oraya dönmemiz icin herşeyi yapiyorlar bakin fuhrerr ne demis

Evet yazdıkların gülünçlüğünü gösterdi. Şimdi hepinizin banı açık valandilin banı açık Banlandıgının arkasına saklanıyordu e ben banlıyım yazamam dıyordu. Şimdi banlı değil yazsın hadi ? Sende banlı değilsin. Sizin amacınız ban falan değil yazacak adam her türlü yazar her zamanki gibi provake sizin amacınız.

RK nın resmi forumu buradadadır. Resmi şeyleri buradadır. Sizin kıytırık forumunuza üye olacak orada tartısacak değilim. Siz gelin burda tartışın. Forumunuzun ne resmi özelliği var soylesene ? Kıytırık forumunuzda hiçbirşeyi tartışamam. Orda yazdıklarınızada burda cevap vermıycem.

Siz ya burada kendinizi savunursunuz yada dediklerimin Dogru oldugunu kabul etmiş olursunuz.

hemen cevab verelim Cool

RK nın resmi forumu buradadadır. Resmi şeyleri buradadır
Laughing resmi neyleri Laughing

Sizin kıytırık forumunuza üye olacak orada tartısacak değilim
tabi torpiliniz yoksa gelmezsiniz yemez değilmi santa

Siz gelin burda tartışın
aaaa yoksa bizi özledinizmi Basketball yoksa bu bir nolur dönün artık burada kimse kalmadi anlaminami geliyor

Forumunuzun ne resmi özelliği var soylesene
burada 600 tane osmanli vatandaşi var naberrrrrrrr cheers

Kıytırık forumunuzda hiçbirşeyi tartışamam
dikkat edin tartişmam demiyor tartişamam king bu bir itiraftir

Orda yazdıklarınızada burda cevap vermıycem.
demekki burayi okuyorsun neden kiytirik dediğin forumdakileri okuyorsun sende hiçmi utanma yok scratch

Siz ya burada kendinizi savunursunuz yada dediklerimin Dogru oldugunu kabul etmiş olursunuz

Razz işte bunlar onlarin son yalvarişladir yeni yöntemlerle bizi tekrar oraya çektirecekler sakin kanmayin

aile forumunda cak cak konusma fuhrerr lol!
yakinda oranin adreside değişiyormuş

www.BAFF.renaissancekingdoms.com lol! lol!

cheers flower elephant lol! santa king
fmc

fmc

yeni taktikler Vide
MesajKonu: Geri: yeni taktikler yeni taktikler Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 4:06 pm

GAYRİYASAL RESMİ OLMAYAN FORUMUM BENİM, seni YASAL RESMİ OLAN FORUMLARA değişmem...
Exelance

Exelance

yeni taktikler Vide
MesajKonu: Geri: yeni taktikler yeni taktikler Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 4:14 pm

fuhrerr i tanımam ama soyleyın de gayri yasal resmi olmayan demek yerine ya gayri yasal ya resmi olmayan yada gayri resmi desin...hepsının bırarada kullanmasındakı mantıgı cozemedım
geldim

geldim

yeni taktikler Vide
MesajKonu: Geri: yeni taktikler yeni taktikler Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 4:14 pm

sonunda çakma wallace konuşmuş lojistiğin konuşmalarına cvb yazmiş akilli siyah yazilar lojistiğin kirmizi yazilar wallacenin mavilerde benim cvbım karai siz verin

komikmi kim?
Sizler
Very Happy bune cvb vermiyorum

digr forumu acanlar burdaki adaletsilikten kacanlar komik demekki ilginc...
Eskiden diğer forumunuzmu vardı cak cak burada konuşuyordunuz?
hayir konusamiyoduk simdiki gibi siz konusuyordunuz biz cvb vermeye kalkasak banlaniyorduk

oraya kayit olunda siinle ilgili konusmayara cevep verin bolece saldirilardan kendinii korursunuz koruyacak sounuz varsa...
Sizin oyunlarınıza gelicek kadar çocuk değiliz!Resmi forum burası siz buraya gelin;)
belki binkere fuhrerr oraya gelmemiz için bin türlü oyun yapti bu tür davranislarin oyun olduğini düşünüyorsan demekki en iyi oyuncu sizinkiler özellikle fuhrerr

orda bize saldiriolar diyip susmayin haksi yere saldiriolarsa cunku biz bu forumdan surekli banlaniorz yani bu kadar durmama bile sasirdim diger foruma bakin bi banlananlar bodflilermi yoksa forum kurallarini cigneyenlermi?en aindan orda kimler banlanmissa sebepleride yazio..
Siz bu forumdan banlanıyorsunuz paso çünkü düzgün konuşmak kitabınızda yok 10 kelimenizin 9 u hakaret içeriyor banlanmanız normal bişey!
fuhrerrin yazilarini oku bakalim kaçtane hakaret var hani nerde ban

yani sebeplre itiraz edilebilir ama burda adaletsi yonetimde sebepsi yere banlanirken neye itiraz edecegimizi bile bilmiorz
Bizlerden birileri o foruma bişeyler yazmadığı için BODF den birilerinin banlanması şaşırtıcı olur değilmi bişeyler yazmış olsak anında banlanıcağımızın farkındayız!
seni gibi seni Very Happy sizden kimse yazmiyo öylemi lider,e.altnr,great ve şarköy bölümüne bakarsan sen bile yazmişsin

kisaca bi burda kendimii savunamiorz o zaman siz oraya gelin kendinizi savunun...
Kendinizi savunurken konuştuğunuz kelimeler hakaret içermezse çok rahat savunabilirsiniz kendinizi size dur diyen olucağını sanmıyorum.
siz ithamda bulunurken ağziniza geleni söylüyorsunuz ama fuhrerrin yazdiklarini bi daha oku istersen

yoksa cak cak konusmayin ..
Nasıl konuşucağımı bu yaşımdan sonra bana ne sen nede bi kimse öğretemez ister cak cak konuşurum ister cuk cuk konuşmasını bil sende cak cak konuş dostum bilmiyorsanda kendi forumunuzda konuşun
zaten konuşuyoruz rahat ol sikinti yapma kendine bu cümleye bu kadar sinirlenmişsende ayni cümleyi fuhrerrde kullanmis
crazy1024

crazy1024

yeni taktikler Vide
MesajKonu: Geri: yeni taktikler yeni taktikler Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 9:58 am

(fuhrerr i tanımam ama soyleyın de gayri yasal resmi olmayan demek yerine ya gayri yasal ya resmi olmayan yada gayri resmi desin...hepsının bırarada kullanmasındakı mantıgı cozemedım)

Hahah Ganimedes sende Türk Dil Kurumu gibisin Wink Wink

yeni taktikler

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası