|
Ders Programı Başvurular !! |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Valandil
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! Salı Tem. 22, 2008 5:26 pm |
|
|
Arkadaşlar 2 başvuru vardı... Fyncman die biri gelmiş %94 le dil öğretiyodu onu kabul ettim... Yanlız adam 11 akçeye vermiş farketmemişim kusura bakmayın... |
|
|
|
excalybor
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! Salı Tem. 22, 2008 5:55 pm |
|
|
Adam Balya'ya gelmiş koloni olduğu için. Ben uyurken Osmanlıyı 2 eyalete bölmüşler... Edirne ve Karesi olarak ikiye bölmüşler... Rumeli Edirne Sancağı olmuş... Anadoludakilerde Karesi Sancağı... Medrese ve Divan da ikiye bölünürse biz Edirne tarafında kalanlar bu iyi dil bilgininden faydalanamayacağız.... Artık hakkımıza hayırlısı... Valandil çok iyi olmuş bence bu kadar iyi dil bilen biri için ücret önemli olmamalı... Bu arada Divan seçimleri yenilendiğinde partimiz adına bende divana girmek istiyorum. Umarım faydalı işler yapabiliriz.... |
|
|
|
a.ebrar
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! C.tesi Tem. 26, 2008 2:33 pm |
|
|
ben seviye 1 im 2 oluyum ders görecem yeterli olunca 3 olacam ve ders verecem |
|
|
|
excalybor
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! C.tesi Tem. 26, 2008 6:06 pm |
|
|
Dostum seviye 2 iken ders almanın hiçbir faydası yok. Ben 10 a yakın ders almıştım. Hiç bir faydası olmadı. Sıfırdan başladım desem yeridir... |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! C.tesi Tem. 26, 2008 6:29 pm |
|
|
S3 e geçerken belirli bir yüzdesi düşüyor. |
|
|
|
excalybor
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! C.tesi Tem. 26, 2008 7:28 pm |
|
|
Aslında düşmesi mantıksız bence... Ama o şekil kodlamışlar. Aslında dil dersi gibi normal dersi de alamaması lazım seviye 2 lerin... |
|
|
|
GreatAlexander
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! Salı Tem. 29, 2008 1:19 pm |
|
|
Bugün Ticaret dersi vermek için başvurdum.
Birkaç gün boyunca arza göre Ticaret ve Tarihe giriş yetenekleri üzerinde ders verebilirim. Tarihe giriş'e öncelik vermeyi düşünüyorum...
Hangi yetenek üzerinde ders almak istediğinizi yazarsanız çoğunluğun isteğine göre o dersi verebilirim...
|
|
|
|
excalybor
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! Salı Tem. 29, 2008 7:10 pm |
|
|
Ben iki dersi de alabilirim. Ama ticaret dersi daha öncelikli gerekli kanımca kasaba için. Bu arada umarım dersi geri çekmemişsindir. Mola efendi onaylasın heme alalım... |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! Salı Tem. 29, 2008 8:06 pm |
|
|
Arkadaşlar sayın evildust sabahın köründe 7'de ders veriyor die sabahı bekledim yatmadan... Sonra dersi kabul edip yattım bu arada anca uyandım... O yüzden alex'in dersini yeni kabul edebildim haberiniz olsun... |
|
|
|
excalybor
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! Salı Tem. 29, 2008 8:44 pm |
|
|
İyi yapmışsın hocam. Evildustın sayesinde İdari Kurumların İncelenmesi dersini tamamladım. Ticarete başladım bugünde onu da tamamlarsam yavaş yavaş diğer derslre yöneleceğim... |
|
|
|
GreatAlexander
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! Çarş. Tem. 30, 2008 12:07 am |
|
|
Bugün sanırım milletin haberi olmadığı için ve ders geç kabul edildiği için derse iştirak eden pek olmadı. Şu anda 2 öğrenci var ( Bog1 ve Exclaybor ).
Önümüzdeki birkaç gün vermek için başvuracağım dersleri şimdiden haber vereyim :
- Alıntı :
- 30.07 --- Tarihe giriş
31.07 --- Ticaret |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! Çarş. Tem. 30, 2008 9:55 am |
|
|
Edit: 2 derste dolmuştur... |
|
|
|
ridibuda
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! Çarş. Tem. 30, 2008 10:37 am |
|
|
Arkadaşalr 1 hafta tatildeydim kusruma bakmayın. Eğer Sayın molla efendim kabul ederse devlet yolunda 1 hafta idari kurumların incelenmesi dersi wermek istiyorum. Talep olduğunu gördüm umarım olumlu cevap gelir. |
|
|
|
excalybor
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! Çarş. Tem. 30, 2008 10:23 pm |
|
|
Güzel medresemiz hareketlendi Ben idari kurumların incelenmesi dersini doldurdum. Ama şu an ders vermekten ziyade almak istiyorum. Great derslerini bekliyorum... |
|
|
|
GreatAlexander
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! Perş. Tem. 31, 2008 10:51 pm |
|
|
- Alıntı :
- 01.08.1456 ---Tarihe giriş
02.08.1456 --- Tarihe giriş Önümüzdekş 2 gün boyunca vermek için başvuracağım dersler. Derse katılmak isteyenlere duyurulur... |
|
|
|
excalybor
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! Cuma Ağus. 01, 2008 6:05 pm |
|
|
Çok güzel olmaya başladı bizim Medrese en azından ertesi gün hangi ders olacak buradan öğrenebiliyoruz. Katkısı olanlara teşekkürler. Great hocamın dersi de bu saatte dolmuş zaten... |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! Paz Ağus. 03, 2008 12:18 pm |
|
|
Arkadaşlar bugün biraz işlerim var... Bu saat oldu bizim arkadaşlar tekliflerini hâla yapmadı... O yüzden gelen diğer iki derside kabul ettim... Kirilb - verdiği ders: "İdari kurumlarının incelenmesi" Lancelot_bg - verdiği ders: "Antik Yunanca" (100%) Not: Antik yunanca dersini veren adam yunan fiyat sınırını bilmiyor 12'den vermiş bende yanlışlıkla kabul ettim, kusura bakmayın... |
|
|
|
excalybor
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! Paz Ağus. 03, 2008 4:04 pm |
|
|
Yunanca dersini tamamlamak için 100 bilenlerden faydalanmamız lazım benim 24 tü bakalım yarın kaç olacak... |
|
|
|
ridibuda
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! Çarş. Ağus. 06, 2008 6:03 pm |
|
|
Ders verecek kimse yokmuyduki sayın molla efendi Murka bi bulgara kürsü bahşettin? Eğerki cevabın evet yoktu ise ben "İdari Kurumların İncelenmesi" dersini vermeye gönüllüyüm ne zamanki ders açıgı bulamazsan bana mesaj atman yeterli en azından kaynaklarımızı dışarıya göndermeyelim. Saygılarımla.
Ridibuda-Kırklareli Akıl Hocası- |
|
|
|
obituary
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! Ptsi Mart 23, 2009 11:18 pm |
|
|
biyoloji dersi vermek istiyorum programa dahil eder misiniz |
|
|
|
nefertari_lotus
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! Cuma Mayıs 29, 2009 10:50 pm |
|
|
mrb.ben anatominin temelleri üzerine medresede ders vermek istiyorum. vermek istediğim ders:anatominin temelleri tarih:30.05.2009-05.06.2009 |
|
|
|
excalybor
|
Konu: Geri: Ders Programı Başvurular !! Paz Mayıs 31, 2009 10:59 am |
|
|
Arkadaşım başvuruyu ana forumdan yapman gerekiyor. Eger banlı durumdaysan bana ozel mesaj at tum ozelliklerinle oradan kaydını yine yaparım. |
|
|
|
|
Ders Programı Başvurular !! |
|
|