Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

GÖNENDE EVLİLİK

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
liseli

liseli

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 9:13 pm

arkadaşlar gönende evlenmek isteyenler buraya yazssınlar ama bunun içinde bir tane nikah memuru bulmamız lazım acaba kim gönüllü olur bu iş için
unique_tr

unique_tr

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 9:14 pm

ben gönüllüyüm nikah memuru işine liseli her türlü yardımı yaparım.Smile)
liseli

liseli

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 9:17 pm

tamamdır kardeşim sen oldun bile Very Happy
liseli

liseli

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedÇarş. Tem. 16, 2008 9:21 pm

eveeet gelelim imdi fasülyenin faydalarına Very Happy şimdi arkadaşlar bizlere evlenicek eş lazım artık herşey tamm
soll

soll

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 10:35 am

evlenemedinis gitti ha Very Happy bekarlık sultanlık Wink ama ben evliyim Very Happy
liseli

liseli

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 10:54 am

o da doğru soll ama sende evlisin bende Very Happy
unique_tr

unique_tr

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 11:17 am

ewlenmeye kimse gelmiyo hiç başwuru yok yawww:(
liseli

liseli

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 8:11 pm

vallaha bak ama ben gelcem merak etme Very Happy
unique_tr

unique_tr

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 8:11 pm

♥―♥―♥―♥→ Liseli & Xefsane←♥―♥―♥―♥
Sevgili gönenliler Liseli & Xefsane arkadaşlarımız kurumumuza evlenmek istedikleri bildirmişlerdir ve bizde yapmış olduğumuz incelemelerde bu evliliğin uygun olduğu kararını aldık. Liseli & Xefsane arkadaşlarımıza başarı ve mutluluklar dileriz.

GÖNEN NİKAH MEMURU
Unique_tr
liseli

liseli

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 8:16 pm

saol unique güzel olmuş hadi hayırlısı ee arkadalar getirin bakalım takıları Very Happy
vatan

vatan

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 1:10 am

Gönende Hala Kız Kaldı mı? Ben Nesli Tükendi Diye Terk Etmiştim:)

Liseli nasılsın adamım Very Happy
Impulse_emre

Impulse_emre

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 1:14 am

Vatan hep aynı vatan clown
liseli

liseli

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 3:15 pm

ooo vatan kardeşim nerelerdesin ya sen Very Happy özllettin kendini inanki bak yüzünü gören cennetlik Very Happy
suskun68

suskun68

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 7:39 pm

bende arıyorum evlenecek birini ama bulamıyorum Sad((((
liseli

liseli

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 9:23 pm

merak etme suskun belki balyada çıkar ha ne dersin Very Happy
unique_tr

unique_tr

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 10:29 am

yok mu ewlenmek isteyen yaww bekliyorum

GÖNEN NİKAH MEMURU
Unique_tr
Isoberto

Isoberto

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:51 am

Yaw nikah memuruna bak böle memur mu olur insan biraz para alır Smile
liseli

liseli

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 1:04 pm

doğru valla bedava iş olmaz
Isoberto

Isoberto

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 1:24 pm

Yalnız liseli bitek sen evlendin bilmem anlatabiliyormuyum Smile
liseli

liseli

GÖNENDE EVLİLİK Vide
MesajKonu: Geri: GÖNENDE EVLİLİK GÖNENDE EVLİLİK Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 1:42 pm

yani biz şimdi unique ye paramı vercez yaw şş sakın ha duymasın birde benim başıma geçer vallaha para die Very Happy

GÖNENDE EVLİLİK

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası