Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Askeri yol ders istekleri

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
MurKa

MurKa

Askeri yol ders istekleri Vide
MesajKonu: Askeri yol ders istekleri Askeri yol ders istekleri Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 5:35 pm

1 hafta temel taktik dersi almak istiyorum. Benden başka bu dersi almak isteyen var mı ?
Asimberka

Asimberka

MesajKonu: Geri: Askeri yol ders istekleri Askeri yol ders istekleri Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 1:54 am

Ben varım Asker yolunu seçicem.20 akçe yi tamamlıyıp sev 1 olıyım hele bi.
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Askeri yol ders istekleri Askeri yol ders istekleri Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 5:59 am

20 akçe s1 1000 akçe s2(yemekler dahil) 4000 akçe S3(yemekler dahil) ortalama Smile
Cyper

Cyper

MesajKonu: Geri: Askeri yol ders istekleri Askeri yol ders istekleri Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 8:57 pm

4000'den fazla eder o Smile
excalybor

excalybor

MesajKonu: Geri: Askeri yol ders istekleri Askeri yol ders istekleri Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 10:26 pm

ASkere ihtiyacı var sancağın anlaşıldı...
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Askeri yol ders istekleri Askeri yol ders istekleri Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 11:05 pm

Cyper demiş ki:
4000'den fazla eder o Smile

Doğru bide kıyafetler var Smile Terzi olduğum için onları katmadım
Asimberka

Asimberka

MesajKonu: Geri: Askeri yol ders istekleri Askeri yol ders istekleri Icon_minipostedPerş. Tem. 31, 2008 12:21 am

ohaaa
yaw ben okadar parayı nerden bulcam askeri masraf mı bunlar ne yaw
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Askeri yol ders istekleri Askeri yol ders istekleri Icon_minipostedPerş. Tem. 31, 2008 12:24 am

Very Happy bütün yollar böyle.Ama ilim din biraz daha ucuz Very Happy çnkü balık meyveye göre daha ucuza geliyo Smile tabi süt içersen o başka mevzu Smile
zamaneee

zamaneee

MesajKonu: Geri: Askeri yol ders istekleri Askeri yol ders istekleri Icon_minipostedCuma Ara. 26, 2008 11:58 am

bende asker iders almak istiyorum

Askeri yol ders istekleri

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası