Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Meyve toplama

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
dostcan

dostcan

Meyve toplama Vide
MesajKonu: Meyve toplama Meyve toplama Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 4:11 am

sevgili gönen'liler
çogu arkadaşımızında bildiği üzere eskiden bizim bir meyve toplama grubumuz vardı ve düzenli olarak meyva toplayıp belediye ile çalışılırdı şimdi yine böyle bir grup yapıp eski geleneğimizi sürdürelim istiyorum çünki ihtiyacımız olan odun balık ve meslek sahiplerinin kullanacağı birçok ürün dışarıdan yani eyaletten geliyor toplanan meyvalarla bu ürünler takas edilip gönen ,için kullanılacaktır
kuvveti en az 10 olan seviye 1 olan arkadaşlardan oluşacak bu gruba küçük merdiven en az 30 akçeden verilecektir
günde 2 meyva toplanıyor meyva 12 akçe
2x12=24 akçe eder diğer işlerde ise 16 akçe normal işçilik 23 akçe özellik isteyen işçilik

seviye 1-2 olupta bu gruba katılanlarada büyük merdiven minumum fiyattan verilecek
katılmak isteyenler buraya isimlerini yazabilirler
ZıpırBey

Meyve toplama Vide
MesajKonu: Geri: Meyve toplama Meyve toplama Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 10:15 am

sewe sewe dahil olurum kuwwetim 10 sewiye 1
unique_tr

unique_tr

Meyve toplama Vide
MesajKonu: Geri: Meyve toplama Meyve toplama Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 11:29 am

konuştuk zaten dostcan bende olurum kuvvet yapıp geleyim ama önce
liseli

liseli

Meyve toplama Vide
MesajKonu: Geri: Meyve toplama Meyve toplama Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 8:08 pm

ben seviye 2 yim bana büyük merdşven verin ben bu işe girerim
mayda

mayda

Meyve toplama Vide
MesajKonu: Geri: Meyve toplama Meyve toplama Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 8:22 pm

öncelik olarak ekibimizi netleştirelim daha sonra bu isimlere gerekli olan merdiven verilecektir.
liseli

liseli

Meyve toplama Vide
MesajKonu: Geri: Meyve toplama Meyve toplama Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 9:46 pm

evet arkadaşlar bu konuyu meyhanedede konuşalım dostcan istersen sende beledie panosuna as bu konuyu artık gönende bi eksiklik olmasın
repocket

repocket

Meyve toplama Vide
MesajKonu: Geri: Meyve toplama Meyve toplama Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 11:26 pm

Bende katılırım arkadaşlar. kuvvetim 20, elimde merdivende var.
tiger1617

tiger1617

Meyve toplama Vide
MesajKonu: Geri: Meyve toplama Meyve toplama Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 11:34 pm

Arkadaşlar yakında gönene gelecem kuvvetim 12 zeka 10 ama arttırıp gelmeyi düşünüyorum.
Evrenos_Beg

Evrenos_Beg

Meyve toplama Vide
MesajKonu: Geri: Meyve toplama Meyve toplama Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 12:48 am

Ben şu anda kuvvet ve zeka kasıyorum.. Sonra da bir büyük merdiven bulabilirsem ne ala..
mayda

mayda

Meyve toplama Vide
MesajKonu: Geri: Meyve toplama Meyve toplama Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 2:01 am

evreno sen time katılacaksan eğer merdiven tedarik edilecektir.
Evrenos_Beg

Evrenos_Beg

Meyve toplama Vide
MesajKonu: Geri: Meyve toplama Meyve toplama Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 3:10 pm

Katılırım tabi ki ama önce merdiveni kullanabilecek kuvveti kazanmam lazım..
mayda

mayda

Meyve toplama Vide
MesajKonu: Geri: Meyve toplama Meyve toplama Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 7:01 pm

tamam sen özelliklerini tamamla bana mesaj at halledelim
epduu

epduu

Meyve toplama Vide
MesajKonu: Geri: Meyve toplama Meyve toplama Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 8:48 am

bnim küçük merdivenim var kuvvetimde 16 . bnde katlmak isterim
liseli

liseli

Meyve toplama Vide
MesajKonu: Geri: Meyve toplama Meyve toplama Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 3:17 pm

sende katyıl istersen 20 yap eptuu ondan sonra da büyük merdiven al daha karlı çıkarsın
dostcan

dostcan

Meyve toplama Vide
MesajKonu: Geri: Meyve toplama Meyve toplama Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 7:23 pm

evet arkadaşlar tim yavayaş yavaş belirmeye başladı günlük en az sizlerden 50 meyva bekliyorum marangozlarada merdiven için sipariş verecem kimin neye ihtiyacı var mayda arkadaşımıza msj atsın ona göre bir bütce ayarlamak istiyom
bu arada tiger kardeşimizde gönene geliyor başımızın üstünde yyerin var tiger kardeşim elimizden gelen hertürlü yardımı yaparız
vangora

vangora

Meyve toplama Vide
MesajKonu: Geri: Meyve toplama Meyve toplama Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 12:09 am

arkadaşlar bende katılmak isterim hemde sewe sewe sewiye 1 ve 19 kuvvet puanım war
liseli

liseli

Meyve toplama Vide
MesajKonu: Geri: Meyve toplama Meyve toplama Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 7:06 pm

artık o işe dostan arkadaşımız deil şimdiki belediyeaşkanı bakıyor

Meyve toplama

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası