Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Tarla Satışı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Mit

Mit

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 11:55 am

Merhabalar Canakkale Ahalisi,

Eger sansliysaniz sizde mükemmel tarlalara sahip olabilirsiniz..!

Yapmaniz gereken:

Belediye Binası -> Satılık tarlalar -> Mit satıyor tarlasını - 400 akçe. Ayrıntılar / Mit satıyor tarlasını - 410 akçe. Ayrıntılar

-> Teklif Ver!
-> Teklif Ver!

Böylece iki bugday tarlasina sahip olmus olursunuz(!)
Wink

Iyi teklifler. Very Happy
okaytap

okaytap

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Geri: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 12:15 pm

Abi parasızmı kaldın yoksa zevktenmi satıyorsun Smile 3 ve 4. tarlayı alma imkanım olsaydı alırdım..
Sahmeran

Sahmeran

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Geri: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 2:00 pm

Very Happy

mit bir yere mi taşınıyorsun?
Mit

Mit

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Geri: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 3:44 pm

Evet, ama alan yok galiba. bang
Lojistik

Lojistik

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Geri: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 3:58 pm

nereye gidiyosun?
Isoberto

Isoberto

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Geri: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 4:11 pm

Baba ben çanakkaleye gelince alıyom birini.Aramızda fiyat vs. hallederik Wink
Mit

Mit

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Geri: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 8:07 pm

Isoberto demiş ki:
Baba ben çanakkaleye gelince alıyom birini.Aramızda fiyat vs. hallederik Wink

Hehe bedava verebilseydim verildim ama olmuyor maalesef, sana 400 akçeye satayim oglum. Wink

Kesan'a tasiniyorum.
Lojistik

Lojistik

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Geri: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 8:34 pm

dogdugum yer diyosun Smile hayirli olsun
Isoberto

Isoberto

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Geri: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 10:21 pm

Verirsin babacım verirsin.Yeterki iste Very Happy Hallederik gelince Wink
Sahmeran

Sahmeran

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Geri: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:09 pm

bende taşınıcam uzaklara.

kendimi ormanlara, dağlara vurucam.
Darktemper

Darktemper

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Geri: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 10:20 pm

Mit diğer tarlana ben talibim b en gelene kadar kalır inşallah en kısa zamanda gelicem çanakkaleye Smile
Isoberto

Isoberto

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Geri: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 10:20 pm

Mit tarlaları satılıktan çıkar biz alcaz Very Happy
malsi

malsi

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Geri: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 10:27 pm

baska satilik tarla yok da birtek mit'in kine mi kaldiniz?
bizim gelibolu satilik tarla dolu
Darktemper

Darktemper

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Geri: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 11:00 am

ee uzaktayız şimdiden ayarlıyoruz.Başka tarla vardır belki orasını bilemiyoruz.Ama işi de garantiye almak lazım dimi Wink
Ahmetss

Ahmetss

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Geri: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 12:36 pm

Bandırmada tarlamı satıyorum beyler.Bende taşıncam.Gelin alın 410 akçe Bandırmanın sadece 2 km dışında ve deniz manzaralı mahsulleride iyidir.Buğday tarlası.
Isoberto

Isoberto

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Geri: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 1:08 pm

Baba sen s3 sün ben 2 benim tarlayı satmam lazım çek tarlanı Smile
Darktemper

Darktemper

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Geri: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 4:43 pm

Ne yazıkki koloniye taşındığımdan dolayı tarlalarını alamıyorum mit kusura bakma Smile
islam44.

islam44.

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Geri: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedPtsi Kas. 17, 2008 10:00 am

koloni ne zaman açıldıkı
alpi_03

alpi_03

Tarla Satışı Vide
MesajKonu: Geri: Tarla Satışı Tarla Satışı Icon_minipostedPtsi Kas. 17, 2008 12:33 pm

Perş. Tem. 24, 2008 3:43 pm

En son msj a bak yardımcı olur sana..

Tarla Satışı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası