Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Alltakine Şarkı Armağan Et.

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 36  Sonraki
Yazar Mesaj
turkishhabibi

turkishhabibi

Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Vide
MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedCuma Kas. 14, 2008 1:21 am

hahahahah ben bi kosu kopup geliyim gülsah sen bekle beni Very Happy Very Happy bendende sana özgün yalnizlik gelsin cnmm aldin sen gene msji kanimca Very Happy Very Happy Smile
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedCuma Kas. 14, 2008 3:41 pm

aşağıdaki şanssız kişiye ajdardan çikita muzu hediye ediorum..Çikita çikita muz..ayyyy!!! Çikitta Muz..ayyyy!! çikta çikta çikçikçik çik çikita muz:D:D:D
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedCuma Kas. 14, 2008 4:29 pm

cıkıta yı ıskencede bıle kullnmak yasaklandı ya
nese bende asagıdakıne fatıh urek ten dıl yarası gecmıor acısı sus sus sus yolluyorum:D
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedCuma Kas. 14, 2008 5:07 pm

lol! lol!

bende asagidakina toygar isiklidan cok gec artik uyan sonsuz rüyalardan uyan sarkisini hediye ediyorum....
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedCuma Kas. 14, 2008 8:13 pm

saol bende altakine serdar ortacdan düsmani hediye ediyom
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedCuma Kas. 14, 2008 8:47 pm

bende alttakine sebnem bal rahmetliyi armagan ediyorum Very Happy Very Happy
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 12:58 am

saol bende altakine özcan denizden ask zorun ne benle gelsin
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedC.tesi Kas. 15, 2008 10:56 am

Bende alttakine Ceddin deden Neslin Baba mehter marşını Smile
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedPaz Kas. 16, 2008 12:16 am

bu şarkıyı ben istiyorum Smile

alttakine yastayım hiç kimse bilmiyoru hadie ediyrm ..
şarkının adı bölemiydi blmyrm Very Happy
Hufu

Hufu

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedPaz Kas. 16, 2008 12:23 am

sarkı tam benlik Epi.. adınıda dogru yazmıssın, tek hatan hadie ediyrm olman Smile

alttakine "dönülmez aksamın ufkundayız" gelsin..
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedPaz Kas. 16, 2008 12:25 am

ölemiyiz Very Happy

dinlemedim ama merak ettim bu arada kusuruma bakmayın olucak o kadar hata Very Happy
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedPaz Kas. 16, 2008 3:46 pm

bende altakine serdar ortactan heyecani hediye ediyom
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedPaz Kas. 16, 2008 9:01 pm

benden bu seferde ajdardan gelio..ama bu sefer NANE ŞEKERİ!!! alttaki kusura bakma
Rohirrim10

Rohirrim10

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedPaz Kas. 16, 2008 9:38 pm

Laughing

Bende alttakine mehtermarşlarından Fetih Marşını hediye edeyim..........
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedPtsi Kas. 17, 2008 2:58 pm

saol Very Happy bende alttakine kutsiden aglama kalbimi armagan ediyorummm SmileSmile
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedPtsi Kas. 17, 2008 5:57 pm

saol Smile

alttakine kalp kalbe karşı derleri armağan ediyorum ..
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedPtsi Kas. 17, 2008 10:20 pm

thanks
danke
teşekkürler.. Smile

bende alttaki ne

ibo dan

ölürsem kabrime gelme istemem i armagan ediyom Very Happy:D
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedPtsi Kas. 17, 2008 11:40 pm

saol nicoooo Very Happy:D:D (ama sen ölmeyeceksin yoksa o saydigim seyleri kim yapacak dimi ama)

bendende alttakine tual - tiryakinim gelsin.. Smile
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedSalı Kas. 18, 2008 12:26 am

valla bu sarkı ne bılmıom ama alttakıne
agzında sakızı sısırıp sısırıp patlatıyor yolluyorum
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedSalı Kas. 18, 2008 8:03 pm

saol rehaxx Very Happy benden altakine acayip hayvanlara benziyisni armagan ediyom Very Happy Very Happy
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedSalı Kas. 18, 2008 10:09 pm

rehaxx demiş ki:
valla bu sarkı ne bılmıom ama alttakıne
agzında sakızı sısırıp sısırıp patlatıyor yolluyorum

bendende alttakine rafet el romandan seni seviyorum gelsin

kusura bakma gralicem ama senin sarkiyi kabul edemedim Very Happy
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedSalı Kas. 18, 2008 10:14 pm

eyw.

benden alttakine büyük ihtimala habip gelir SmileSmileSmile

amanın minnoş şarkısını armagan ediyom Very Happy:D:D
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedÇarş. Kas. 19, 2008 2:31 pm

hahahh saol nico Very Happy:D

bende alttakine berksan ft. sibel tüzün gözyasindayim i armagan ediyorummm Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedÇarş. Kas. 19, 2008 7:45 pm

nicomedia1 demiş ki:
eyw.

benden alttakine büyük ihtimala habip gelir SmileSmileSmile

amanın minnoş şarkısını armagan ediyom Very Happy:D:D

amanınn minnoş Very Happy:D:d
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Alltakine Şarkı Armağan Et. Alltakine Şarkı Armağan Et. - Sayfa 14 Icon_minipostedÇarş. Kas. 19, 2008 8:56 pm

bendende altakine murat bozdan ucurum gelsin

Alltakine Şarkı Armağan Et.

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
14 sayfadaki 36 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 36  Sonraki