Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Üstteki gitse Neyini Özlersiniz

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Sonraki
Yazar Mesaj
Rohirrim

Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Vide
MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedÇarş. Ara. 24, 2008 5:37 pm

Hangi yazı ki o Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedÇarş. Ara. 24, 2008 6:00 pm

Rohirrim demiş ki:
Valla herşeyini özlerdimde galiba ençok imzasını özlerdim...Fakat yanlış yazılmış O pilevneden çıkmam diyor olmalı... Very Happy

haklısın öleydi zaten ama ben biraz oynadım Very Happy

dikkat edersen osman paşayıda ihtiyar paşa yaptım Very Happy
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedÇarş. Ara. 24, 2008 6:50 pm

İhtiyar paşa Very Happy Ama sen biliyorsun değil mi o marşın kökünü yani neden o marşın yazıldığnı filan
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedÇarş. Ara. 24, 2008 7:25 pm

aslında bilmiyorum duydum hoşuma gitti deiştirdim koydum sadece Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 3:38 pm

sıcak kanlı olmasına şakalaşmasına insaa yakın davranmasını hımm birde güzel olmasını ömzlerdim Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 4:17 pm

sıcak kanlı oluşumu özlemesini özlerdim ..
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 4:19 pm

oluşumları özlemesini özlerdim Smile
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 4:21 pm

imzasındaki akıncı er bıçağını özlerdim bide ona özel imzalarını Smile)
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 4:54 pm

imzasındaki bush u matrixe benzetmedini özlerdim Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 5:45 pm

kendisini kral sanmasını özlerdim : ALEM_BUYSA_KRAL_BİZİZ Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 6:35 pm

ama alemi kast ettim alem bu olmasaydı kralda biz olamazdık şimdi kral bizi alemde bu Very Happy
bana takılmasını özlerdim
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 6:50 pm

üstteki gitse rap yazmasini bana avatar bulmasini öslerdim Very Happy Cool Laughing
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 6:51 pm

üstteki gitse benim bişilerimi özlemesini özlerdim Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 7:10 pm

üstteki gitse saniye 15 mesaj yazabilmesini özlerdim Very Happy
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 8:01 pm

epiphania demiş ki:
aslında bilmiyorum duydum hoşuma gitti deiştirdim koydum sadece Very Happy

O Osmanlının en çok toprak kaybettiği savaş için yazılan bi marştır....Osman paşa pilevnede aylarca mı yıllarcamı dayanıyo hatta at pisliklerinin arasındaki arpaları yiyorlar....

Nese Smile Bak ne buldum....

Tuna Nehri Akmam diyor.
Etrafımı yıkmam diyor.
Şanı büyük ihtiyar paşa.
Edirneden çıkmam diyor.

Düşman tunayı atladı.
Karakolları yokladı.
İhtiyarın kolunda
Beşbin top birden patladı.

Savaştılar Dayandılar.
Edirneyi korudular.
Kalemi zi kaybedince
Tekrardan geri aldılar

1nci paragraf epiphaniadan alınmıştır..
2nci paragraf edirne için rohirrim usulü bir paragraftır...Gerçek marştan alımıştır.
3ncüsü halis mulis rohirrim paragrafı..

Ama epiphhania sana tavsiyem bunu şiir gibi değilde o marşın müziğnin eşliğinde okuman.

Tu-na nehh-ri
Akmam di YOR
Etrafı MI Yıkmam diii yorr

Gibi Very Happy
Wink
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 8:24 pm

öle okuyorum zaten merak etme Wink

ama çok güzel bi şiir olmuş eline sağlık Smile Uzlaşma

haydi bir ki ..

Tu-na nehh-ri
Akmam di YOR
Etrafı MI Yıkmam diii yorr
Şanı bü-yük ihtyr pa-şa
edirn-eden çıkmaam di-yor.. ühüh
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 8:35 pm

Düşman Tu naa Yı at-laa Dı
Kara kol la rı-yok laa dı (dım dım çıkk çıkk - Dım dım çıkk)
İh tiyaar-ın kolla-rın da
Beş bin topp -bir -den patlaa dı (dım dım çıkk çıkk- dım dım çıkkk
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 9:00 pm

şarkı sölemesini bide garip garip laflar etmesini Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedPerş. Ara. 25, 2008 11:34 pm

avatarındaki ruh kız özlerdim Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma Ara. 26, 2008 1:07 pm

forum oyunlarını açtığımda tüm oyunlara baştan sona yorumlar yazmasını özlerdim
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma Ara. 26, 2008 2:59 pm

24 saat netin başında nerdeyse hiç Osmanlı imp bölümüne yazmamasını ve forumu sadece oyun için kullanmasını özlerdim Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma Ara. 26, 2008 3:15 pm

önce oraya yazıcak kadar bilgi sahibi olmalıyım bu yüzden şimdilik sadece okumakla bazen fikrimi belirtmekle yetiniyorum Wink

benim hakkımda ilginç şeyler fark etmesini özlerdim Very Happy
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma Ara. 26, 2008 3:20 pm

Very Happy

Gulşahta senin gibi forumu sadece oyun için kullanıyo nolmuş sıkı yönetim ilan edilmiş rbkc isyan etmiş te şöylede böylede umrunuzda değil.... Very Happy

Ama sende gelişmeler var haydutun raconunu dinleyelim adlı başlığa ve sıkıyönetim adlı başlığa yazı yazmışsın aferin böle devam et Very Happy Wink
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma Ara. 26, 2008 3:24 pm

yaw rohi dinlemek konuşmaktan daha önemlidir bunu günümüze uyarlarsak yada internete okumak yorum yazmaktan daha iidir oluyo Very Happy
ben okuyorum savaş hakkında molla hakkında orda yazılanları biliorum forumda en çok uradıım yer orasıdır aslında fazla konuşmuyorum (yazmıyorum) o kadar Very Happy

he tabi burda geyik yapmayıda çok seviyorum o ayrı Wink Very Happy
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 18 Icon_minipostedCuma Ara. 26, 2008 3:27 pm

Belli oluyo zaten geyiği benim zaten bi ara bu forum oyunlarına yazmaktan postum bini geçmişti Smile

Üstteki gitse Neyini Özlersiniz

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
18 sayfadaki 26 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Sonraki