Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Üstteki gitse Neyini Özlersiniz

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Sonraki
Yazar Mesaj
epiphania

epiphania

Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Vide
MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 4:12 pm

aynen öle malesef Sad

ama bunların sorumlusu yine onlar yani büyüklerrrrr filistinliler ve ıraklılar içinde iç savaşlar başlatıyolar bunlarda kanıyo herkes birbirini öldürünce isreile amerikaya iş kalmıo Sad
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 4:14 pm

Amerika o 11 eylül saldırısını kim bilir sırf ırağa saldırmak için ve afganistana saldırmak için bi bahane olarak kullandılar kim bilir kendileri yapmış olabilir
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 4:15 pm

aynı fikirdeyim zaten elkaideymiş Very Happy tek bela okuyabiliceğim kişiler bunlardır işte.
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 4:17 pm

ne gülüyon yaf Very Happy yazıyorsun hemen Sad
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 4:18 pm

bunları yapanlara gülüorum tabii kime gülcem bela okuduum kişilerde amerakada bu işleri planlıyan ve uygulayanlardır..
sircry

sircry

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 8:06 pm

oyuna devam mı edioz ne Smile sevgiLi akıL hocam epip gitse neyini özLerim... bi düşnmem Lazm hmm.. aa .. şeeyy... hııı tmm dşndüm en çok muhabbetini özLerdim heraLde Smile aywaLkta ondan ii muhabbeti oLan yoq çnkü.. (: king queen
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 8:10 pm

saol canımmm Smile

işte beni tanıyan bilir die boşuna demiyorum Wink yha ben ayvalık halkını çok seviyorum yhaa ..göslerim doldu şimdiii Sad

sircrycim hmm bi bakalım fasla yoksun etrafta..sessiz sakin uslu akıllı birisin Very Happy

en çok yakışıklı karakterinin bıyıklarını öslerdim bide muhabbetimi sevmesini öslerdim bide şu profilindekini öslerdim Very Happy
Contes-Gemlik

Contes-Gemlik

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 10:54 pm

avatarındaki güzel kadını ve namusu olan bayragı özlerdim.
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 11:30 pm

avatarımı övmesini özlerdim..bide arada buraya bi uramasını öslerdim Smile
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedPtsi Ara. 29, 2008 9:31 pm

turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı Ara. 30, 2008 2:08 pm

imzasini özlerdim Smile

530 tane msjini özlerdim Razz

yasinin 18 olmasini özlerdim Smile

cünkü o 18i gördükce nekadar genc oldugumu bikez daha hissediorum Cool

bide forumu sürekli ziyaret etmesini özlerdim Smile
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı Ara. 30, 2008 5:54 pm

habibicm yaşlandı bu rohi haklısın Razz

üstteki gitse her zaman söliicek bi sözü olmasını öslerdimmm Very Happy
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı Ara. 30, 2008 7:23 pm

Yha habibi sence ben yaşlımıyım da genc olduğmu hissediyosunuz bu epiphania kadar yaşlanamdık.... Very Happy

Üstteki gitse avatarını özlerdim bide bana avatar arayıp bulmasını Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı Ara. 30, 2008 8:49 pm

ne demek rohi daha güzelinide bulurus Very Happy

bu arada ben 98im ama turp gibiyim maşallahım var Very Happy

üsttekine avatar arayıp bulmayı öslerdim Very Happy:D
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı Ara. 30, 2008 8:56 pm

üstekinin turp gibi olmasını özlerdim merak etme teyze bizler sen yaşa gelsek ayağa kalkamayız
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı Ara. 30, 2008 8:58 pm

teyzemiii SadSadSadSad:

sanırım yaşımı 98 yapmakla ii etmedim üstüme gelmeyin yaww Very Happy
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı Ara. 30, 2008 9:05 pm

Bide imzasını özlerdim
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı Ara. 30, 2008 9:17 pm

siyasi görüşlerini,sert sert konuşup milleti kızdırmasını,içindekini saklamayıp sölemesini,bide liseliyi banlamasını Very Happy
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı Ara. 30, 2008 9:42 pm

siyasi görüş sert konuşma derken ? Very Happy liseliyi banlama tamam da
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı Ara. 30, 2008 9:47 pm

bak işte sen beni osmanlı imparatorluğu bölümünü takip etmio die bilirdin Very Happy

ordaki sert çıkışlarını cevaplarına azmı şahit olduk Very Happy

siyasi görüş derken anla işte Very Happy
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. Ara. 31, 2008 2:28 pm

anlamadım açıklar mısın ?Question

Smile
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. Ara. 31, 2008 2:30 pm

mesela erdal verdiin cevap gibi gerçek hayattaki görüşlerini buraya fazlasıyla yansıtman gibi Wink
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. Ara. 31, 2008 2:35 pm

Öhö öhö...Nese...

nese...Üsttekinin iyi biri olduğnu bilirim
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. Ara. 31, 2008 2:36 pm

Rohirrim demiş ki:
Öhö öhö...Nese...

lol!

bende üsttekini ii birisi bilerim ve komikk Very Happy
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Üstteki gitse Neyini Özlersiniz Üstteki gitse Neyini Özlersiniz - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. Ara. 31, 2008 2:37 pm

Utandım şimdi erkek adam komik olur mu hiç Very Happy

Üstteki gitse Neyini Özlersiniz

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
20 sayfadaki 26 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Sonraki