Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Karaktersizlikte Son Perde

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
toll

toll

Karaktersizlikte Son Perde - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Karaktersizlikte Son Perde Karaktersizlikte Son Perde - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 12:12 am

Bu ısımle adam acacak kadar xxxxxxxxxxxx olansozum sana oyun ıcın bu kadar kuculebılen bır ınsansın ıste... erkeklıgın ne oldugundan zerre haberın yok sızın gıbıler okadar acınacak haldeki hayatınızda hıcbırseyı beceremedıgınız ıcın anca boyle ahlaksızlıklara basvurursunuz ınsanları karalayarak onları kıskanarak... senın ıcın daha fazla soze gerek bıle yok yazıklar olsun sana erkegım dıye gezme senın gıbı bı yaratıga bırak erkegı ınsan bıle denmez

Biraz daha sakin Wink

Tristan Cool
bursamami

bursamami

MesajKonu: Geri: Karaktersizlikte Son Perde Karaktersizlikte Son Perde - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 12:27 am

....elik parayla degil ki, bedava maalesef ve ortalikta bu belescilerden cok var.

Allahindan bulsunlar
spiritless

spiritless

MesajKonu: Geri: Karaktersizlikte Son Perde Karaktersizlikte Son Perde - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 1:19 am

Bu durum benim de basıma gelmişti ama uc bes deil yuze yakın evlat Allahtan kim oldugunu biliyordum da içimi doktum rahatladım(Uyarı!! bu rahatlıgın beledli 3 hafta forumdan ban yedim:) ) Gecmis olsun..
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Karaktersizlikte Son Perde Karaktersizlikte Son Perde - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 1:35 am

Sayın adminimciğim,bip i yasakla dıııt dıtı yasakla başka bişi çıkar elbet.Bırakın insanlar için döksün.Küfür adlı bi alt başlık açsakta millet içini dökse Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
erces

erces

MesajKonu: Geri: Karaktersizlikte Son Perde Karaktersizlikte Son Perde - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 11:46 am

Banucum geçmiş olsun=(

Karaktersizlikte Son Perde

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2