Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

İsyanın Sonuçları !!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
Isoberto

Isoberto

İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: İsyanın Sonuçları !! İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 20, 2008 10:56 pm

Valandil,ilk önce geçmiş olsun.Pazardan mal toplamışsınız da,panayıra baktınızmı bazı sivri zekalılar pazara bikaç tane koyuyolar bikaç akçeden panayıra malların yarısını koyuyolar öyle alıyolar.
Valandil

MesajKonu: Geri: İsyanın Sonuçları !! İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 12:11 am

Panayırıda sürekli kolladım...

Ama nasıl boşaltılar nasıl yaptılar bilmiyorum...
spiritless

spiritless

MesajKonu: Geri: İsyanın Sonuçları !! İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 1:13 am

gecmiş olsun dostum birseye ihtiyacın olursa her zaman arkanızdayım..
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: İsyanın Sonuçları !! İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 1:31 am

Sabah server resetlendiği an yapmış olabilirler ya da resetlenmeden bikaç saat önce
Valandil

MesajKonu: Geri: İsyanın Sonuçları !! İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 2:04 am

İsyanın portresi ufak ufak çıkmaya başladı arkadaşlar...

Baş Hain...

İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Baserefsizim8

İsyana katıldığı %99 muhtemel şahıslar...

İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Karayilantk5

İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Boaawk1

İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Piskotilkihr6

İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Umurce9

Görüldüğü gibi bu şahısların hepsi aynı gün oyunu bırakmıştır...

18 temmuzda isyan ettirilip multiler terk edilmiş...

Ayrıca bu hesapların hepsinin Baş hainden sonra açılması bunları onun yada yandaşlarının açtığınında göstergesi...

...

Şu ana kadar yakaladıklarımızı incelediğimizde...

3 kişinin adı öne çıkıyor...

FMC : Tamamen hedef saptırılmak için üvey baba seçilmiş bu gayet açık...

BORKOR : Kendisine sordum ve alakası olmadığını beyan etti defalarca yalan mı doğrumu bilemem ama sanmıyorum yalan söylesin...

SEMFB : Hepsini anladımda bu arkadaşımızın tekirdağ'dan kırklarelindeki adama gp vermesinin amacını çözemedim...

...

Araştırmalarımız sürüyor...
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: İsyanın Sonuçları !! İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 11:35 am

Bu işin altından daha çok şey çıkacak gibi görünüyor.
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: İsyanın Sonuçları !! İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 11:48 am

Bu iş sanduk un avatarına döndü ye$il
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: İsyanın Sonuçları !! İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 11:48 am

Osmanlı Derin Devleti Smile

muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: İsyanın Sonuçları !! İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 12:09 pm

Arkadaşlar Valandil Bey işin içine beni de karıştırarak iyice şaşırmıştır.Burdan soruyorum neye dayanarak beni suçluyorsun?
fmc

fmc

MesajKonu: Geri: İsyanın Sonuçları !! İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 1:27 pm

ben kıllanmıştım bana bi üvey evlat gelince. valandilede mesaj attım. ama yine küfredecekler sanmıştım. olayın boyutu sanılanın ötesindeymiş.
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: İsyanın Sonuçları !! İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 2:50 pm

muhittinq demiş ki:
Arkadaşlar Valandil Bey işin içine beni de karıştırarak iyice şaşırmıştır.Burdan soruyorum neye dayanarak beni suçluyorsun?

Muhittinq saöylermisin burda senle ilgiin nerde yorum var Very Happy
Evrenos_Beg

Evrenos_Beg

MesajKonu: Geri: İsyanın Sonuçları !! İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:27 pm

Burası tam bir Kurtlar Vadisine döndü.. Devlet içinde derin devletler çıkıyor.. Bakalım burada Ergenekon operasyonunu hangi kahramanlar gerçekleştirecekler.. Cool
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: İsyanın Sonuçları !! İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:30 pm

burayıda Derin Devletten masonlar fln yönetmesin hea xD lol!
e.altnr

MesajKonu: Geri: İsyanın Sonuçları !! İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 4:54 pm

forum kuralları 16. madde a ve b fıkraları ihlalleri var forum modları neredeyseeee.
Otorite

Otorite

MesajKonu: Geri: İsyanın Sonuçları !! İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 5:03 pm

e.altnr demiş ki:
forum kuralları 16. madde a ve b fıkraları ihlalleri var forum modları neredeyseeee.

Gerekli kişilere mesaj atmanız yeterlidir. Wink
e.altnr

MesajKonu: Geri: İsyanın Sonuçları !! İsyanın Sonuçları !! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 5:08 pm

gerekli kişiler gördü sanırım cheers ye$il

İsyanın Sonuçları !!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2