Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
semfb

semfb

Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Vide
MesajKonu: Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 4:49 pm

evet arkadaşlar sorudanda sormak istediğim pekala anlaşılıyor ben bunu çok merak ediyorum bugüne kadar herkes belediye kazanmalı dedi durdu peki niçin neden belediye kazanmalı belediye kazanırsa her zaman dediği şey olan sev0 ve sev1 ler'e yardım yapıyor söylemi ne kadar doğru (ben halen sev1 im bugüne kadar bir destek bir yardım görmedim)

o yüzden bu soruyu sormak istedim

Belediye halk içinmi var yoksa halk belediye içinmi var ??
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 6:26 pm

başlığı trakya eyaletine acsaydın daha iyi olurdu neyse....

belediye kazanmalıki halk sefalet aclık işsizlik cekmesin

belediye sev0 ve sev1 lere yardımcı olmaktadır ekecek ucuz buğday vs...

Alıntı :
(ben halen sev1 im bugüne kadar bir destek bir yardım görmedim)

1500 akcen var kasaba kasaba gezeceğine seviye atlasaydında memleket için üretim yapsaydın illaki reisin sana destek olurdu.
semfb

semfb

MesajKonu: Geri: Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 3:56 pm

sağol sihir ya bu konuda bile tartışma yaratacak tarzda yazılar yazıyorsun benim kasaba kasaba gezmem seni hiçmi hiç ilgilendirmez ben gayet düzgün bir şekilde imasız bir soru sormuştum amacım tartışma falan yaratmak değildi ama sen kavgacı bir üslubu kendine uygun görmüşsün maşallah daha ne diyebilirimki neyse gelelim ucuz buğday vs yardım yapar diyorsun ben de sev0 ve sev 1 ilk olduğum sıralar görmedim hani kasaba kasaba gezcene memleketine faylalı olsaydın diyorsun ya merak ettim acaba senin faydan nedir ? birde kıskançlık var galiba 1500 akçe paran var diyorsun hehe kardeşim bin beşyüzde olur 15 binde olur sende çalış sende kazan ama çok kıskanıyorsan sana verebilirim bi elli akçe kadar.

arkadaşlar tekrar söylüyorum amacım tartışma ortamı falan yaratmak değil yanlız ca soruyorum belediyemi halk için var yoksa halk belediye içinmi var ?

bide sihir sadece soru için açılmış bir topicte insanların genelde yapması gereken bu sorulara cevap vermektir tartışma ortamı yaratacak sözler sarfetmek değildir seni bir kere daha bu hatayı yapmıştın ben keşandayken sonrada özür dilemiştin hatırladıysan sana tavsiyem bir daha özür dilemek zorunda kalacağın yorumlar yapma.

herkese saygılar..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 5:00 pm

ama sem bu konuda haklı çoğu resiler için belediyedeki para oranının yükselmesi önemli

tabiki öenmli olacak ama o paranın halkın yararına kullanılması daha önemli bence reis seçerken çok iyi elemek gerek
KARADAG

KARADAG

MesajKonu: Geri: Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 5:59 pm

belediye reisleri eyalete ne kadar fazla mal gönderirim ne kadar onlara yaranırım bu işteler.. hepsi rant kavgasındalar..önemli olan önce halk tırr..
önce halkı kalkındıracanki devlet te kalkınsın.ama günümüzde önce devlet kalkınmalı. ama şu anda biz osmanlıdayız.
halkı kalkındıracanki halk sana ucuz mamül madde vs vs versin.
halk kalkınacakki osmanlı kalkınsın.başka bir şey demiyorum
bence belediye reisleri önce halka vermeli.halk zaten her halükarda devlete dönecektir. hem böyle olursa daha hızlı seviye atlar halk. ve osmanlıya sevıye atlamak için daha cabuk ve rahat para verirler mesela s3 için 2500 akçe..
reisler önce eyalete yaranmakdan vaz geçsinlerr
Valandil

MesajKonu: Geri: Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 6:10 pm

Belediyenin çok abartmadan zengin olması her zaman yararlıdır...

Elinizde her daim 50 et 50 balık 100 meyve 250 ekmek 100 un bulunursa örneğin fiyat dengesini siz ayarlarsınız kasabada...

Kimse gidip fahiş fiyattan mal satamaz...

Böylece halk kâr geçer...

...

Ayrıca...

En önemlisi kredi işidir...

Bugüne kadar sanırım 30'a yakın kişiye kredi vermişimdir...

Eğer belediyede para olmazsa kredi veremezsiniz...

Şu ana kadar 7 kişiyi sadece s3 yapmak için 1500 akçe kredi verdim adam başı, adamlar seviye atlar atlamazda para zaten geri döndüğü için hemen bana geri ödediler...

Bu sayede hem ülke yeni seviye 3'ler kazandı, hemde 1500 akçe biriktiricez die 2-3 ay uğraşmadılar...

Keza seviye 2'lerdede durum aynı, daha çabuk s2 olmak demek...

Gelirinizin artması, üretime daha faydalı olmanız ve kasabayı daha hızlı geliştirmek demek...

Sanırım yeterince açıklayıcı olabildim...

...

Ha tabi bunu abartırsan olmaz...

Kasabada gidip 15 bin akçe NAKİT para tutmanın kimseye faydası olmaz...

Yada kasaba zaten zenginken vergi koyarsan bu saçmalıktır...

Vs vs...
semfb

semfb

MesajKonu: Geri: Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 6:23 pm

Çok teşekkür ederim valandil ancak senin gibi söyleyen başka bir başkanla tanışmadım herkesde şu uyduruk sev0 ve sev1 lere yardım ediyoruz saçmalaması var güya yardım ediliyor düşünsenize bir çuval buğday zaten 13 akçe bunun için belediyeye iki üç bin akçe gerekirmi ?

ama verdiğiniz örnekler çok güzel sev3 geçişleri gerçekten zor ve bu yardımlar çok önemli
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 6:33 pm

bu suna bnzedi halk devlet içindir fakat demoktaratik sosyal modern devlet anlayışı devletin halkı için olduğu üzerinedir. devlet ordusuyla halkı korumalı, diğer imkanlarıyla halkın ihtiyaclarını örgütlü bir biçimde karşılamalıdr. tabe devletin bu tür hizmetleri yapabilmek için vergi veya kendi hizmet kurulusları( gerçek hayatta özelleştirilen kuruluşlar bizde ise belediye meyhaneleri) sayesine kazndığı paralara ihtiyacı vardır.
Zeus_ilker

Zeus_ilker

MesajKonu: Geri: Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 9:43 pm

Walla Valandil cok iyi açıklamışsın herşeyi tıkır tıkır çözmüşsün Mantıklı geldi bana;)

Belediye Halk içinmi vardır Yoksa halk belediye içinmi vardır

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası