Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Yeni Seviye 3 Olacakları yönlendirme..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Bombfred

Bombfred

Yeni Seviye 3 Olacakları yönlendirme.. Vide
MesajKonu: Yeni Seviye 3 Olacakları yönlendirme.. Yeni Seviye 3 Olacakları yönlendirme.. Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 11:48 pm

Forumumuzda seviye3 olurken seçilebilecek her türlü yol için gerekli bilgi var bu çok güzel, ama ilerde seviye 3 olacakların hangi yolu seçmesi gerektiği, yani osmanlının hangi yolu seçmiş seviye3 lere ihtiyacı olduğuna dair hiç bir bilgi yok, bence şimdiden ihtiyaca göre yönlendirilme yapılmalı
Kendimden Örnek vericem: Tüm özelliklerim 60'a dayandı, fakat halidaha zekamı yoksa karizmamı kasayım karar veremedim, çünkü Osmanlının neye ihtiyacı olduğunu bilmiyorum.

Lütfen bu konuya acil bir çözüm getirilsin.
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Yeni Seviye 3 Olacakları yönlendirme.. Yeni Seviye 3 Olacakları yönlendirme.. Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 11:53 am

Şuan bildiğim kadarıyla devlet yoluna ihtiyaç var galiba gerekli bilgiyi molla efendiden alabilirsin.Taşınmıştır.
Bombfred

Bombfred

MesajKonu: Geri: Yeni Seviye 3 Olacakları yönlendirme.. Yeni Seviye 3 Olacakları yönlendirme.. Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 9:10 pm

Teşekkürler..
tayyip

tayyip

MesajKonu: Geri: Yeni Seviye 3 Olacakları yönlendirme.. Yeni Seviye 3 Olacakları yönlendirme.. Icon_minipostedPtsi Tem. 28, 2008 11:30 am

bence sizde osmanlının yükselişine katılın
Very Happy Very Happy Very Happy
yasin14

yasin14

MesajKonu: Geri: Yeni Seviye 3 Olacakları yönlendirme.. Yeni Seviye 3 Olacakları yönlendirme.. Icon_minipostedPtsi Tem. 28, 2008 11:50 pm

zeka ve karizmam 120, kuvvetim 75 bu durumda ben devlet yolunu secicem.
hakanpoyraz

hakanpoyraz

MesajKonu: Geri: Yeni Seviye 3 Olacakları yönlendirme.. Yeni Seviye 3 Olacakları yönlendirme.. Icon_minipostedC.tesi Ağus. 09, 2008 5:01 pm

bende devlet yolunu seçtim
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: Yeni Seviye 3 Olacakları yönlendirme.. Yeni Seviye 3 Olacakları yönlendirme.. Icon_minipostedC.tesi Ağus. 09, 2008 5:32 pm

hayırlı olsun hakan abi tebrikler...

Yeni Seviye 3 Olacakları yönlendirme..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası