Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI !

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
eskisehirli

eskisehirli

Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 10:53 am

yani yuh artık

arkadaşlar dinlemionuzki taşınmayın die kaç kere dedim sakal yokki dinleyen olsun

En son eskisehirli tarafından Salı Tem. 22, 2008 10:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 10:55 am

ya bi koloniye bu kdaar yüklenilirmi bea arkadaş...

inşallah yakın bi zamanda yine açılır koloni
infini

infini

MesajKonu: Geri: Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 10:57 am

açılcak gibi yine koloni..
Darktemper

Darktemper

MesajKonu: Geri: Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 10:57 am

Arkadaşlar ben şanslıydım dün işe girmemiştim ve ezineye taşınabildim.Fakat bugün kasaba listesine baktım 352 nüfusun sadece 59 kişisi s1 ve üzeri kişiler.Yani taşınabilen kişiler.Geri kalanını nasıl doldurmuşlar siz düşünün artık.Ben direk multide son nokta diyorum
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:02 am

Hadi bazıları gurbetete kaldı.Ya biz.Arkadaşlarla gidecektik.Sabah 6 dan önce girdim server resetlenmişti ama gene koloni yoktu Sad allah bu multicilerin belasını versin
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:02 am

Üstelik arkadaşlarla gidecektik ayrı kaldık Sad
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:03 am

sonsuz açılsa nolcak yurt dışındakiler gelmeden 1 günde dolcak ya
infini

infini

MesajKonu: Geri: Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:04 am

bu sefer akıllandık yaw artık işe 18.00 dan sonra giriyoruz:Dben uzun bir süre işe geç saatlerde giricem Wink
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:07 am

arkadaşlar hekeze ayırlı uğurlu olsun demiştim ya artık olamıyor bu gidişle malesef Mad
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:12 am

Yhaw lanet olsyn böle işe multinin bu kadarı biz kaldık gene yurtdışında.Bunları allaha havale ediyorum..
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 11:25 am

Allaha değil birazda adminlere havalet etsek onlarda dikkate alıp şu multiye bi çözüm bulsalar Sad
ilolo

ilolo

MesajKonu: Geri: Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 1:32 pm

arkadaşlar bence multinin bukadar çok olması bizimde çok üstüne gitmemiz

mesela ben bir hata yapınca babamgil kızıyorlar ama kızdıkları zaman daha çok yapasım geliyor bir sebebde b u olabilirmi
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI ! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 22, 2008 1:53 pm

Sanmam.Çünkü bunu yapan afedersiniz ama enayidir.Sırf bizim inadımıza para harcıyanlar(elektrik parası Razz ) enayidir ya Smile

Bukardan Olmaz KOLONI KAPANDI !

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2