Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

edirne sancağı-karesi sancağı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
ulysses moore

ulysses moore

edirne sancağı-karesi sancağı Vide
MesajKonu: edirne sancağı-karesi sancağı edirne sancağı-karesi sancağı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 11:52 am

arkadaşlar bizim oyundaki profilimizde edirne sancaağı yazıyo ama forumda karesi sancağı yazıyo hiçbişey anlamadım iyice saçmalamışlar Evil or Very Mad Question scratch
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: edirne sancağı-karesi sancağı edirne sancağı-karesi sancağı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 12:01 pm

benim profildede Edirne Sancağı yazıyor; ama dün doğruydu herhalde, kodlama hatasıdır belki...
ulysses moore

ulysses moore

MesajKonu: Geri: edirne sancağı-karesi sancağı edirne sancağı-karesi sancağı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 12:03 pm

ama iyice karışmış:

profille divan
ı karşılaştırınca yanlış

yine profille forumu kar
şılaştırınca yanlış
[size=9]
divanla forumu kar
şılaştırınca doğru ama
[/size]
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: edirne sancağı-karesi sancağı edirne sancağı-karesi sancağı Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 1:02 pm

Düzeldi kodlamalar...
ulysses moore

ulysses moore

MesajKonu: Geri: edirne sancağı-karesi sancağı edirne sancağı-karesi sancağı Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 2:00 pm

benim bilg.de bi sorun çıktı bugün profile bakamıyorum Very Happy
ama düzeldi diyosan düzelmiştir...
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: edirne sancağı-karesi sancağı edirne sancağı-karesi sancağı Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 1:27 pm

Smile

edirne sancağı-karesi sancağı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası