Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Karesi sancağı medresesi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Mimar

Mimar

Karesi sancağı medresesi Vide
MesajKonu: Karesi sancağı medresesi Karesi sancağı medresesi Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:12 pm

Molla efendi seçimi var.
Aday olmak için
Oyun adı:
Seviye:
Kasaba:
okaytap

okaytap

MesajKonu: Geri: Karesi sancağı medresesi Karesi sancağı medresesi Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:20 pm

Ben seçilen kişinin devamlı Molla efendi olarak kalmasından yana değilim.
mümkünse her Beylerbeyi seçiminden sonra bir seçim düzenlensin kazanan molla olarak atansın medreseye.

Oyun adı: okaytap
Seviye: 3
Kasaba:
Ezine

Eğitim bilgilerim.

Tarihe Giriş : 100 %
İdari kurumlarının incelenmesi : 100 %
Vergi toplama yöntemleri : 100 %
Ticaret : 100 %
Hukuk ilkeleri : 100 %

Üzerinde çalıştığım ders:

İletişim Teknikleri 33%
Askeriye'nin temelleri : 17 %
Anatominin Temelleri : %9
Yetisbey

MesajKonu: Geri: Karesi sancağı medresesi Karesi sancağı medresesi Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:32 pm

molla olmak isteyenler sabahları girebilecek zamanları varsa aday olsunlar aksi takdirde işler aksayabilir.
Mimar

Mimar

MesajKonu: Geri: Karesi sancağı medresesi Karesi sancağı medresesi Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:37 pm

molla yoksa eğitim de yok.
buna göre hepimiz haklıyız
Calvus

Calvus

MesajKonu: Geri: Karesi sancağı medresesi Karesi sancağı medresesi Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 5:24 pm

atama yapılmış
BERKMAN atanmış. hayırlı olsun
excalybor

excalybor

MesajKonu: Geri: Karesi sancağı medresesi Karesi sancağı medresesi Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 6:14 pm

Bence Okaytap olabilirdi. Türbedere de sonuna kadar duracağımı dostlarıma söz vermeseydim. Ben de gelebilirdim yanınıza...
Bu arada Okaytap'ın her divan seçiminden sonra yeni bir medrese molla efendisi seçilmesi fikri güzel...
Benim de aslında dşüncem şu şekilde....
Belediye Başkanlığı, Akıl Hocalığı, Divan Üyeliği, Medrese Molla Efendisi gibi işleri yürüten kişiler tek koltukta otursunlar. İki üç işi bir kişiye vermek yerine tek tek dağıtarak daha katılımcı ve daha faydalı bir yapı oluşacağına inanıyorum....
Bu arada bizim Türbedere'nin hiç imamı olmadı...
Ben Devlet yolunda bir seviye 3 olarak Türbedere imamı olmak istesem ne yapmam gerekir...
Çünkü anladığım kadarıyla vaazların faydası büyük... Ama Türbedere bundan kurulduğundan beri yoksun....
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Karesi sancağı medresesi Karesi sancağı medresesi Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 6:20 pm

imam olmak için din yolunu seçmen gerekirdi
excalybor

excalybor

MesajKonu: Geri: Karesi sancağı medresesi Karesi sancağı medresesi Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 6:22 pm

Onun için demiyorum. Buna başka bir çözüm bulamaz mıyız. Yoksa bizim Türbedere uzun süre vaazsız kalmaya devam edecek...
Valandil

MesajKonu: Geri: Karesi sancağı medresesi Karesi sancağı medresesi Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 7:40 pm

Normalde tek eyaletken imam atanmak için LJS'ye msj atman gerekirdi...

Ama şimdi iki eyalette Merkez Cami'yi falan açıcaklarmı bilemiyorum...
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: Karesi sancağı medresesi Karesi sancağı medresesi Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 7:54 pm

Berkman uygundur molla seçimi için.Zaten atanmış
excalybor

excalybor

MesajKonu: Geri: Karesi sancağı medresesi Karesi sancağı medresesi Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 8:37 pm

LJS'ye mesaj atıp beni atayıp atayamayacağını sordum. Bakarsınız şansıma atama yapar... Smile
infini

infini

MesajKonu: Geri: Karesi sancağı medresesi Karesi sancağı medresesi Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 11:03 pm

molla olmak için illa sev.3 olmak zorundamısın?

Karesi sancağı medresesi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası