|
Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... |
|
|
Yazar |
Mesaj |
excalybor
|
Konu: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Çarş. Tem. 23, 2008 4:21 pm |
|
|
Ders verebilecek durumda olan seviye 3 leri umarım diğer tarafta bırakmamışızdır. Bu başlıkta kalan seviye 3 ler ve verebileceği desrleri belirtirlerse sağlıklı bilgi paylaşımı olabilceği kanaatindeyim... Ben Devlet Yolunda Türbedere'de ve Ders veremeyecek durumdayım... |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Çarş. Tem. 23, 2008 4:28 pm |
|
|
şuan ilim yolunuda biyoloji ve anotomi dersini kasıyorum tmmlayınca ders verecğeim ders aldığım kişiler diğer tarafta kaldı |
|
|
|
excalybor
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Çarş. Tem. 23, 2008 6:31 pm |
|
|
Devlet yolunda ders verebilecek kimse kalmadı mı? |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Çarş. Tem. 23, 2008 6:55 pm |
|
|
galiba ridibuda var |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Çarş. Tem. 23, 2008 7:37 pm |
|
|
Ridi idari bilimler verebiliyor... Murka falanda var ama kim ne akdar bilmiyorum gelip kendileri yazarsa daha iyi olur... |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Çarş. Tem. 23, 2008 8:09 pm |
|
|
Askeri de var o tarafta dinde var bi ilim bizde |
|
|
|
excalybor
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Çarş. Tem. 23, 2008 8:21 pm |
|
|
Artık kendi kendimizi geliştireceğiz o zaman... Ama iletişim kurup ders vermeleri sağlasak çok iyi olacak ben Ridibuda'ya oyun içerisinden msaj attım. Dün inzivaya çekilmiş olarak görünüyor.... |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Çarş. Tem. 23, 2008 8:22 pm |
|
|
ridi ye ben ulaşırım ama seyehat edio dün eskişehire gelcekti :: |
|
|
|
koyyas
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Çarş. Tem. 23, 2008 10:40 pm |
|
|
arkadaşlar ben ticaret dersi verebilecek durumdayım.. lakin şuan ayanlık nedeniyle İdari kurumlarının incelenmesi dersine çalışıyorum onuda kısa zamanda 100 lerim.. arada medresede ders verir birazda kasabama et yapar geçinir gideriz:) elimden gelen yardımı yaparım arkadaşlar sizlere.. |
|
|
|
merenptah
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Perş. Tem. 24, 2008 12:46 am |
|
|
benim idari %70 ticaret %40 tamamlar tamamlamaz ders verebilirim |
|
|
|
Cyper
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Perş. Tem. 24, 2008 1:01 am |
|
|
Şu anda biyolojinin temelleri ya da anatominin temelleri dersi verebilcek olan var mı? |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Perş. Tem. 24, 2008 1:04 am |
|
|
Cyper dostum Ormancini ve Yetişbey var ama onlarda Karesi de |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Perş. Tem. 24, 2008 1:07 am |
|
|
cyper ayn olduğum için hızlı ilerliom biraz dayanın
Biyoloji'nin Temelleri : 38 % Anatominin Temelleri : 39 % |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Perş. Tem. 24, 2008 1:09 am |
|
|
eskişehirli birini tamamla önce yaw böle kolay kolay bitmez |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Perş. Tem. 24, 2008 1:15 am |
|
|
yok onda değil birisinde kendi çalıştığım birisinde aldığım öle yapıodum eyaletler açılınca bi ders üzerine yoğunlaştım |
|
|
|
Cyper
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Perş. Tem. 24, 2008 1:19 am |
|
|
1-2 güne ben de ayanlık alıyorum sen ders verebilecek konuma geldiğinde benim 90 falan olur heralde
Bi de yaptığımız bi anlaşmaya(!) göre Yetişbey'in derslerine giremiyorum =P |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Perş. Tem. 24, 2008 1:21 am |
|
|
giremezsin osmanlı bölündüğü için ders almak için öbür tarafa gitmen gerek |
|
|
|
GreatAlexander
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Perş. Tem. 24, 2008 1:58 am |
|
|
Benim yeteneklerim şöyle :
- Alıntı :
Gelişmiş Latince: 10%
Gelişmiş antik Yunanca: 0%
Gelişmiş Osmanlıca: 20%
Tarihe Giriş : 100 %
İdari kurumlarının incelenmesi : 100 %
Hukuk ilkeleri : 15 %
İletişim teknikleri : 0 %
Vergi toplama yöntemleri : 0 %
Ticaret : 100 % Ama şu anda ayan olduğum için ders çalşıyorum " Hukuk ilkeleri " üzerinde 4 - 5 güne ayanlığım bitecek.
ve bu ay sonundan itibaren bir süre inzivaya gireceğim.
Ama ayanlığım bittikten sonra belki 1 - 2 gün ders verebilme şansım olur... |
|
|
|
excalybor
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Cuma Tem. 25, 2008 1:02 pm |
|
|
Dersler yine az az öğreniliyor da bu dil problemini nasıl çözeceğiz onu bilmiyorum. Gerçi benim az da olsa biraz var ama nasıl geliştireceğiz ki bu dilleri... Bu arada benim özellikler... Gelişmiş Latince: 10% Gelişmiş antik Yunanca: 17% Gelişmiş Osmanlıca: 20% Tarihe Giriş : 41 % İdari kurumlarının incelenmesi : 75 % Hukuk ilkeleri : 0 % İletişim teknikleri : 0 % Vergi toplama yöntemleri : 0 % Ticaret : 18 % Askeriye'nin temelleri : 12 %
Dün İdari kurumlarının incelenmesi dersi çalıştım ayan olduğum halde sadece %2 arttı. Bir problem yok değil mi sizce... |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Cuma Tem. 25, 2008 2:29 pm |
|
|
ayan olmuşundur ama avam meclisinede girmen lazım onun içinde 1 jeton gidio toplam 2 jeton gidiyor |
|
|
|
excalybor
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Cuma Tem. 25, 2008 3:19 pm |
|
|
Dostum ben zaten ayan oldum. Ama avam mejlisindeyim. Ayan meclisine girmek için ya 20 gün beklemek lazım ya da 1 jeton harcamak. Ayan olduğumdan bu yana des alınca 11-12-10 civarında artış, kendim çalışınca 5-6 civarında artış oluyordu. Bugün iki oldu. hemde başka ders bilmeyi gerektirmeyen idari kurumların incelenmesi dersinde ondan soruyorum.. |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Cuma Tem. 25, 2008 3:40 pm |
|
|
vardır bişiler ya:S:S |
|
|
|
fmc
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... Cuma Tem. 25, 2008 8:58 pm |
|
|
geçen yetisbeyle biyoloji çalıştım %9 arttı benimde |
|
|
|
GreatAlexander
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... C.tesi Tem. 26, 2008 12:26 am |
|
|
Benimde İdari Kurumların İncelenmesi yeteneği % 70'lerde iken 3 gün kendim çalıştım 3 günde hep % 2 geldi.
Sanırım % 70'lerde kendin çalışırsan çoğu zman ( yada her zman ) % 2 artış oluyor... |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... C.tesi Tem. 26, 2008 12:37 am |
|
|
hayda o nerden çıktı great :S:S |
|
|
|
|
Edirne Sancağında Kalan Seviye 3 ler... |
|
|