Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

OSMANLI YUKSELIS HAREKETI

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
molla_efendi

molla_efendi

OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: OSMANLI YUKSELIS HAREKETI OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 10:40 pm

Estağfurullah simurk dostum Embarassed
molla_efendi

molla_efendi

MesajKonu: Geri: OSMANLI YUKSELIS HAREKETI OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 1:23 am

Kod:
[img]http://img123.imageshack.us/img123/5808/oyhimzaek8.png[/img]

OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Oyhimzaek8

İmzalarınıza eklemeniz için tasarladığım amblemimiz
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: OSMANLI YUKSELIS HAREKETI OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 11:29 am

hareketiniz hayırlı olsun
mayda

mayda

MesajKonu: Geri: OSMANLI YUKSELIS HAREKETI OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 10:12 pm

osmanlı bu hareketle yükselecek inş.
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: OSMANLI YUKSELIS HAREKETI OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 10:16 pm

öncelikle hayırlı olsun yeni oluşumunuz...
sizden bir ricam olacak Very Happy
molla efendi gayet güzel tasarımlar yapıyorsun, ben aşağıdaki linkte yeni oyuncular için önemli kuralları anlatan bir metin hazırlamıştım onun için aynı linkte bir sayfa modeli önerdim ama tabi başka dizaynlara da kapım açık. O metni şöle güzel bir format haline hazırlayabilir misin acaba?

https://kralliklar.all-up.com/osmanly-ymparatorluou-f2/yeni-oyunculara-oyun-kurallaryny-ooretmek-icin-proje-t1552.htm
Bombfred

Bombfred

MesajKonu: Geri: OSMANLI YUKSELIS HAREKETI OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 11:15 pm

İnşallah Osmanlı için Güzel işler başarırsınız.

hayırlı Olsun.
INJuReD_WoLF

INJuReD_WoLF

MesajKonu: Geri: OSMANLI YUKSELIS HAREKETI OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 26, 2008 3:26 pm

BU YÜKSELİŞ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRIM......
molla_efendi

molla_efendi

MesajKonu: Geri: OSMANLI YUKSELIS HAREKETI OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 28, 2008 12:04 am

INJuReD_WoLF demiş ki:
BU YÜKSELİŞ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRIM......
Allah razı olsun teşekkür ederiz . . .
INJuReD_WoLF

INJuReD_WoLF

MesajKonu: Geri: OSMANLI YUKSELIS HAREKETI OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 28, 2008 12:21 pm

çok ciddiyim...eğer yapılacak birşeyler varsa göreve hazırım...Laf olsun diye yazmadım yani....saygılarımla...
haziran

haziran

MesajKonu: Geri: OSMANLI YUKSELIS HAREKETI OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 28, 2008 10:00 pm

dostum cok gzl olmus eline saglik
unique_tr

unique_tr

MesajKonu: Geri: OSMANLI YUKSELIS HAREKETI OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 12:43 am

BENDE BEĞENDİM TEBRİK EDERİM İTALYA DA DA OLSAN OSMANLININ YÜKSELMESİ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM YAKINDA DÖNECEM ZATEN
unique_tr

unique_tr

MesajKonu: Geri: OSMANLI YUKSELIS HAREKETI OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 12:44 am

BENİM İMZAM NEDEN CIKMIYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: OSMANLI YUKSELIS HAREKETI OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 12:50 am

profiline girip seçeneklerden imazmı göstere tıklıcan
unique_tr

unique_tr

MesajKonu: Geri: OSMANLI YUKSELIS HAREKETI OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 9:40 am

isoberto cok saol
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: OSMANLI YUKSELIS HAREKETI OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 9:45 am

unique_tr demiş ki:
BENDE BEĞENDİM TEBRİK EDERİM İTALYA DA DA OLSAN OSMANLININ YÜKSELMESİ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM YAKINDA DÖNECEM ZATEN
unique dostum nasol dönmeyi planlıyorsun onu söylesene bi kaloni açılırsa ancak o şekilde dönme şansın var başka türlü yok ben sana demiştim gitme diye ama Cool dinlemedin neyse artık inşallah yakın zamanda gelirsin
unique_tr

unique_tr

MesajKonu: Geri: OSMANLI YUKSELIS HAREKETI OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 1:05 pm

şuan dönmem zaten liseli ama eminim acılır koloni bak bugün yeni üye alımı bile yok osmanlıda yer yok cunkü
dostcan

dostcan

MesajKonu: Geri: OSMANLI YUKSELIS HAREKETI OSMANLI YUKSELIS HAREKETI - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 3:03 pm

molla_efendi emeğine yüreğine sağlık çok güzel kim nederse desin bizler bu işi götüreceğiz yeni hareketimiz herkese hayırlı olsun katılımcı arkadaşlarımızı açacağımız yeni sitemize bekleriz herşey osmanlının geleceği için saygılarımla

OSMANLI YUKSELIS HAREKETI

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2