|
Beylerbeyi: LongJohnSilver |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Melike
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver Cuma Tem. 25, 2008 6:30 pm |
|
|
Diger tarafta ticaret naziri da secilmis, arkadasimin yolladigi resimde de görülüyor. Bence bu yapilan büyük haksizlik. Kac gündür, Edirne'nin eyalet pazarinda gece kalan mallarinin zararini kim karsilayacak?
|
|
|
|
fmc
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver Cuma Tem. 25, 2008 9:11 pm |
|
|
LJS İSTİFA!!! LJS İSTİFA!!! LJS İSTİJA!!! LEVAN UYUMA LJS'YE SAHİP ÇIK!!! LEVAN UYUMA LJS'YE SAHİP ÇIK!!! LJS'YE TASMA LEVANA JETON!!! LJS'YE TASMA LEVANA JETON!!! LEVAN SANA Bİ VURSAM!!! ORADAN DUYULUR MU??? AL BUNU (LJS'Yİ) ALAMAZ MISIN??? SEN NE BİÇİM KURUCUSUN??? LEVAN MEVAN LJS MJS FARKETMEZ!!! YÜRÜYORUZ AYNI YOLDA BİZ!!! KRALLIKLAR ŞİDDETTİR KRALLIKLAR HOLİGANLIKTIR!!! KRALLIKLAR LJS SOYMAKTIR!!! İSTİFA ET LEN!!! YİYOSA VARSA ŞU KADARCIK YÜREĞİN GELDE SANDIKTA GÖRÜŞELİM... GÖMELİM SENİ SANDIĞA... |
|
|
|
Yetisbey
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver Cuma Tem. 25, 2008 9:13 pm |
|
|
|
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver Cuma Tem. 25, 2008 9:35 pm |
|
|
GEL BAKALIM GEL BAKALIM OSMANLIYA GEL BAKALIM EMANETİ GÖR KILIÇLARI GÖR DELİKANLI KİM BAKALIM
nasil biraktin o mubarek sakali nasil vurdun amerikayii bin ladin amca bize kiyak yapsanaa ljs bombalasana |
|
|
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver Cuma Tem. 25, 2008 11:06 pm |
|
|
ljs ıstıfa etmıyecekmıs dıvanı dısardan secıp beylerbeyını ıste solona bıldırıp oda ljs soyleyecekmıs uzun ıs pazartesıye kadar yolu varmıs pufff |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver Cuma Tem. 25, 2008 11:09 pm |
|
|
yandık ya nasıl istifa etmicekmiş :S:s |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver Cuma Tem. 25, 2008 11:18 pm |
|
|
Sorun değil arkadaşlar.Oranın başkenti açılsın bi isyan tamamdır |
|
|
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver C.tesi Tem. 26, 2008 10:52 am |
|
|
- Isoberto demiş ki:
- Sorun değil arkadaşlar.Oranın başkenti açılsın bi isyan tamamdır
Kaleye isyan kasabaya isyan gibi degğil kalabalık olmak şart, Beylerbeyi kalede mi oturacak divan uyelerıne orada mulk verılıyormus sonra geri alınır mı bılmem de oradan ıdare edılır sanırım eyalet kaleyı alan beylerbeyı olur cok cazıp bırsey |
|
|
|
Cyper
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver C.tesi Tem. 26, 2008 1:28 pm |
|
|
Divan içinde oylama şu an yapılıyor illa pazartesiye kadar beklemek şart değil 1 kişi 7 oy alırsa solon ljs'ye bildirecek ve bey atanıcak. Benim korktuğum şey oylama 6-6 biterse nolur mecburen tartışılarak çözülücek o da baya bi zaman alır |
|
|
|
Melike
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver C.tesi Tem. 26, 2008 2:07 pm |
|
|
Ya Ljs beylerbeyi olamaz ve disardan da divan secemez. Cünkü yasalara göre, divan Osmanli'dan secilmelidir. Ayrica LJS ve takimi, Türkce bilmiyor ki, asla böyle bir seye izin verilemez.
LJS'e ISTIFA!!!!! LJS GO HOME! |
|
|
|
Melike
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver C.tesi Tem. 26, 2008 2:24 pm |
|
|
Beylerbeyi icin oy kullanmamis olan kisiler var hala. Divan üyesi arkadaslarin, eski forumdan oy kullanmalari gerekiyor ayin 28'ine kadar. Captainkidd su anda önde. Gerci o eski Captainkidd degil bence, Captainkidd'in yazis sekli degil o. Ayrica önceki divanda inzivaya cekilenlere verdigi dünya kadar parayi geri alamamisti eyalet bunu da unutmayin! Nicewolf olmasaydi, hala eyalet batik durumdaydi. Hala Captainkidd'i seciyorlar ya |
|
|
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver C.tesi Tem. 26, 2008 3:30 pm |
|
|
- Melike demiş ki:
- Gerci o eski Captainkidd degil bence, Captainkidd'in yazis sekli degil o.
Ne alaka |
|
|
|
Melike
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver C.tesi Tem. 26, 2008 6:41 pm |
|
|
Captainkidd'in eskiden yazdiklarini okuyanlar bilir, captainkidd yüzeysel mesajlar yazmaz, laf olsun diye yazi yazacagina hic yazmaz. Ayrica bu kadar zamandir oyunda sesi solugu cikmayan birinin, aniden divan ve beylerbeyligi secimlerinde ortaya cikmasi da cok ama cok tuhaf.
Onun hesabini baska oynuyor olabilir, hatta yazis tarzi da bana hic yabanci gelmedi desem yalan olmaz.
|
|
|
|
Lojistik
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver C.tesi Tem. 26, 2008 7:26 pm |
|
|
Disardan bi yerden Oyun kurucusu geliyor ve osmanli divanini emrine aliyor kafasina gore atama var bu baska bi divanda oldumu acaba? o zaman bizim disardaki vatandaslarda divana girsin yetkilerini kullanarak haksizlik yapiyor cunku herkez her eyaleti Ljs gibi goremez.. bu arada haklisin Melike Captainkidd'in sesi solugu yoktu ne zamandir.Hesabini devetmis olabilir ve devralan kisi hala Captainkidd'in kisiligiyle oyuna devam ediyo olabilir.. |
|
|
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver C.tesi Tem. 26, 2008 8:49 pm |
|
|
- Melike demiş ki:
Onun hesabini baska oynuyor olabilir, hatta yazis tarzi da bana hic yabanci gelmedi desem yalan olmaz.
ağzındakı baklayı çıkarsan, daha açık konuşabilir misin? |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver C.tesi Tem. 26, 2008 9:01 pm |
|
|
e.altnr tartışma çıkarmayalım istersen melike hanım sadece fikrini söylemiş olabilir demiş yani sadece bi düşünce |
|
|
|
Lojistik
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver C.tesi Tem. 26, 2008 9:57 pm |
|
|
- e.altnr demiş ki:
- Melike demiş ki:
ağzındakı baklayı çıkarsan, daha açık konuşabilir misin? cikarmis iste baklayi tanidik gelio demis kim oldugunu &100 anlamamis demekki |
|
|
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver C.tesi Tem. 26, 2008 10:58 pm |
|
|
- eskisehirli demiş ki:
- e.altnr tartışma çıkarmayalım istersen melike hanım sadece fikrini söylemiş olabilir demiş yani sadece bi düşünce
Tartışma cıkarılacak bırsey yok zaten, düşünceden çok im anladım ben o yüzden ima ettiği biri varmı diye öğrenmek istedim ki bizde öğrenelim diye. |
|
|
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver C.tesi Tem. 26, 2008 11:24 pm |
|
|
Captainkidd Yeni Beylerbeyi şeçildi.Hayırlı olsun dilekleriyle. |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver C.tesi Tem. 26, 2008 11:43 pm |
|
|
hayırlı olsun inş. osmanlı huzur ve refaha kavuşur |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver Paz Tem. 27, 2008 3:10 am |
|
|
Şahsen captanı uzun zamandır tanırım...
Ve MMD'yi kurduğumuz zaman kesinlikle bir daha siyasete girmeyeceğini söylemişti...
Ondan sonrada hakkaten siyaseti bıraktı...
Zaten profilindende bunu görüyoruz...
Bu yazı hâla duruyor...
- Alıntı :
- Uzun ve yorucu geçen zaman artık beni yıpratmıştı. Ve siyasi hayatıma beylerbeyi görevimin süresinin bitmesiyle son verdim. Artık sadece köhne yaşlı marangozhanemde eski dostlarımla anılarımızı, yeni genç dostlarımla deneyimleri paylaşıyorum. Ve hala her sabah, yeniden denizi görme umuduyla uyanıyorum.
Ben captandır deildir demiyorum hiç bir fikrim de yok şahsen...
Lâkin bnm bildiğim captan sözünün eridir...
Bu yüzden birden siyasete girmesine şaşırmamak elde deil... |
|
|
|
Melike
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver Paz Tem. 27, 2008 12:08 pm |
|
|
Ben o kisinin Captainkidd olmadigina nerdeyse eminim. Biri onun hesabiyla oynuyor. e.altnr, evet, tahmin ettigim biri var, ama tam emin olmadigim icin acik söylemiyorum. Bakalim zamanla daha iyi anlasilir. Eger oynayan Captainkidd degilse, Allah sonumuzu hayir etsin. Yakinda mutlaka bu isin kokusu cikacaktir, is isten gecmeden olur umarim. |
|
|
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver Paz Tem. 27, 2008 12:23 pm |
|
|
bekleyelim görelim dediğin gibi melike, ama biraz paranoyak olmuş gibisiniz. Sağlığınızdan endişe etmeye başlıyacaz yakında.
Hayırlısı bakalım. |
|
|
|
Melike
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver Paz Tem. 27, 2008 12:28 pm |
|
|
hakli olabilirsin valla e.altnr. Bu oyunda normal olan birsey göstersene. Bir absurd icinde normal kalmaya calisiyoruz. Belediyeyi hortumlayanlar burda, divani soyup sogana cevirip batiranlar burda, yalan dolan burda, ben merkezcilik burda, adam kayirma burda, entrika,riya burda....... normal kalmaya calismak bile büyük basari, yabana atma. |
|
|
|
captainkidd
|
Konu: Geri: Beylerbeyi: LongJohnSilver Paz Tem. 27, 2008 12:48 pm |
|
|
Slm arkadaşlar benim hakkımda böyle yazılar çıktığını gördüm ve açıkcası bu foruma üye olmamıştım daha önce ama yazmak istedim görünce dayanamadım açıkçası. Başka birinin hesabımı aldığı falan söylenmiş açıkçası bu doğru değil isteyenler için benim msnim hala aynı çok merak eden varsa kamera bile açarım gerekirse kanıtlamak için. Ki size bazı kanıtlarda sunayım ingilterenin southampton kasabasında dogdum oradaki arkadaslarım irishwoodiefaerie, caissadiplomat, illynya ve ayrıca ingiltereden pek cok tanıdığım isimlerden bazıları asteria, bizim dusmanımız olan dani_ddd ve bulgar modu light. Bunlara sorabilirsiniz beni. Orada 1 dönem southampton belediye reisliği yaptım. Daha sonrasında gerçek hayatta almanyaya giitim inzivadan cıkınca osmanlı kurulmuştu ve buraya geldim. Keşanda ilk tanıdığım insanlardan mit ve nurhayats vardır. Ki daha niceleri de hala oyunda. Neyse konumuza dönecek olursak. Evet siyaseti gerçekten bırakmıştım ve uzun bir sürede zaten oyunda bile aktif değildim. İnzivada oldum fln filan son 2 haftadır da oyuna azda olsa hergun giriyorum. Gereksiz post kısmına gelince sadece post sayımı 1000e tamamlamak istediğimden eğlence bölümüne postlar attım. Daha sonrasında daha dün mü ondan önceki gün mü divana alındığımı haber aldım ki bu biraz beklenmedik bir durum oldu çünkü eyaletin bölündüğünden ve şimdiki divana adam alınacağından haberim yoktu. Dün divana girdiğimi farkettim açıkçası. Ve divandaki bana oy veren arkadaşlar kendi aralarında ben alındıktan sonra karar verdiklerini ve beni aday göstereceklerini söylediler. Olaylar bu yüzden bir anda gelişti. Yani benimde iradem dışında oldu. Bana kızanlar olmuş gerçekten üzüldüm. Doğrudur hatalarım vardır. Ve hatalarımı kabul ederim. açıkcası kanıtlarıyla arkadaşlar yaptığım hataları gösterebilirlerse ki lütfen göstersinler ben kendi cebimden bile karşılamaya hazırım o paraları. Saygılarımla Captainkidd |
|
|
|
|
Beylerbeyi: LongJohnSilver |
|
|