Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Multi Yok Yaşansın !!!!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
batuu13

batuu13

Multi Yok Yaşansın !!!!!! Vide
MesajKonu: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 1:28 pm

arkadaşalr yeni kolonide bulunan bir arkadaşımdan aksabadakinlerin listesini aldım ve yaklaşık 50 multi vardı.. ama hepsinde silinmek üzere yazıyordu yani en fazla bu akdar multi olur ve onlarda temizleniyor !!!!!!!!!
oguzkagan

oguzkagan

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 1:30 pm

batuu13 demiş ki:
arkadaşalr yeni kolonide bulunan bir arkadaşımdan aksabadakinlerin listesini aldım ve yaklaşık 50 multi vardı.. ama hepsinde silinmek üzere yazıyordu yani en fazla bu akdar multi olur ve onlarda temizleniyor !!!!!!!!!

cheers cheers cheers
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 1:41 pm

eğer öyleyse çok güzel, reklamlar işe yarıyor anlaşılan Smile
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 1:43 pm

Admilerin neden koloni açtığı anlaşıldı PARA KOKUSU ALDILAR pardon caps açık kalmış Wink
enes

enes

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 1:44 pm

Multi Yok Yaşansın !!!!!! Msnsay10
reklamlar işe yarıyor demek:)
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 2:13 pm

multilerin yanında multi yapmayanlar yanmış galiba
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 2:15 pm

Ben mesela.Multi yapmadığım halde siliniyorum.Yazık o kadar emeğime..
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 2:15 pm

Oh be snunda multilerden kurtuluoz
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 2:16 pm

bu arada texaslı geçmiş olsun
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 2:19 pm

Saolasın ama bir daha oynamıcam çünkü sıkıldım kurunun yanında yaş da yanar ama nedense hep ben yanıyorum.Yahu taratsınlar multim çıksın amennah..
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 5:00 pm

dogru diyorsun texas kurunun yanında hep sen yanıyorsun. senin sansın yok be kardes. mesela bende su anda int. cafeden giriyorum ben simdi ne yapayım int. cafede baskası bu oyunu oynuyorsa Very Happy
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 5:30 pm

ezinede 2 belediye başkanı adayıda silinmiş multi yapıyorlar bide aday oluyorlar reisliğe yakında divanada 12 kişilik liste çıkarır bu multiciler
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 8:54 pm

geçmiş olsun texasli123
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 8:55 pm

Saol sanduk.Bu benim kaderim heralde Sad
ZıpırBey

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 8:58 pm

ohbeee kurtuluyoz su multilerden osmanlının en buyuk dusmanları iste osmanlıyı icten cokertmeye calısan tipler sonunda siliniyo yine yapsınlar yine silinsinler icimi dokiyim dedim Very Happy
@li

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 9:41 pm

Geçmiş olsun texasli inan seni cok iyi anlıyorum...
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 12:24 pm

texaslı geçmiş olsun.
Darktemper

Darktemper

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 1:08 pm

Texaslı geçmiş olsun
ilolo

ilolo

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 2:11 pm

teksaslı sen kaç kere silindin senin kaderin çok kötü yhaaaaaaaa
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 2:25 pm

enes demiş ki:
Multi Yok Yaşansın !!!!!! Msnsay10
reklamlar işe yarıyor demek:)

Hangi reklamlar Question
ZıpırBey

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 2:39 pm

cesitli oyun forumlarındaki reklamlar
erces

erces

MesajKonu: Geri: Multi Yok Yaşansın !!!!!! Multi Yok Yaşansın !!!!!! Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 4:54 pm

Texax geçmiş olsun ya. Cidden hep de sana denk geliyor.. Üzüldüm=(

Multi Yok Yaşansın !!!!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası