Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
liseli

liseli

GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Vide
MesajKonu: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 9:33 pm

arkadaşlar burdan sözlemesi şu anda ben karacabeydeyim vede bunuda öğrendimki gönenin yerini hiç bir kasaba tutamaz herkez bunu bilsin ben pişmanım taşındığıma vede başkan seçilmesem zaten biraz zor seçilirim çünki yrtdışından gelenlerden birisi başkanlık adayı var vede kasabanın yarısı dışardan gelme onun çin işim çok zor neyse kendinize ii bakın göneni ve gönendeki dostlarımı özledim ...
1732

1732

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 11:42 pm

liseli gönene dönecek misin
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedC.tesi Tem. 26, 2008 10:48 pm

valla bilmiyorum ki abaza ya ama artık zor galiba aklımda bi fikir var olursa dönmem olmassa dönerim
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedC.tesi Tem. 26, 2008 11:46 pm

çok dedim gitmeyin yurt dışındakiler gelsin die ama nerdeeeee
liseli senin durumunu biliom kardeşim bence gönene geri dön en azından dost olduğun kişiler vardır
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedC.tesi Tem. 26, 2008 11:59 pm

evet zaten sırf dostlarım için dönmek istiyorum başka bişi deil yani orda benim bir arkadaş çevrem vardı ordan ayrılmak çok kötü oldu bana
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedC.tesi Tem. 26, 2008 11:59 pm

Sad hatta biricik aşkım xefsane bile orda kaldı
Nymphetamine

Nymphetamine

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedPerş. Tem. 31, 2008 12:24 pm

Daha yeni üyelerdenim.. Gönenden Bandırmaya gectim.. Gönen gibi sıcak bir kasaba degil.. Kısmetse bugun geri dönerim.. Gönen gibisi yok cheers
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedPerş. Tem. 31, 2008 4:16 pm

Nymphetamine demiş ki:
Daha yeni üyelerdenim.. Gönenden Bandırmaya gectim.. Gönen gibi sıcak bir kasaba degil.. Kısmetse bugun geri dönerim.. Gönen gibisi yok cheers
aynen katılıyorum +1
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedPerş. Tem. 31, 2008 5:10 pm

Reele bakarsak aynı şeyi söylemem mümkün değil Smile

Çok sıkıcı bir yer Smile
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedPerş. Tem. 31, 2008 7:24 pm

emre benim orda arkadaşlarım var beni onu için ii bir yer demiştim Wink anladın sen onu
senolll

senolll

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedSalı Ağus. 05, 2008 11:27 pm

liseli sana öle bi kızgınım ki sen beni ok yere gönendeyken mahkemeye verdin. mahkemeye verdin ve seyrini izledin senin dediklerinide unutmuş değilim ben sana çooook kızgınım Crying or Very sad ben tam sev olmama az kalmıştıki bana böle bişi yaptın sölediklerimağır hakaret veya küfür içerse amenna ama öle değildi beni çok kırdın ve üzdün sana diyecek bişiyim yok. senin yüzünden sev 2 olmaktan oldum.
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedÇarş. Ağus. 06, 2008 9:18 am

vay bea liseli senlke aynı kaderi paylaşooz Very Happy
unique_tr

unique_tr

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedCuma Ağus. 15, 2008 12:02 pm

ah gönen ahh burnumda tütüyosun.Ama bizi ayıran yeni koloniler oldu.herkes dagıldı.bende yurtdışına kaçtım ama göenni cok özlüyorum.hoş geride kimsede kalmadı ama:)
dostcan

dostcan

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 2:05 pm

göneni sevenler burada hiç bir yere gitmedik herzaman için bekleriz bizde çok özledik eski dostlarımızı
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedSalı Ağus. 19, 2008 8:16 am

senolll demiş ki:
liseli sana öle bi kızgınım ki sen beni ok yere gönendeyken mahkemeye verdin. mahkemeye verdin ve seyrini izledin senin dediklerinide unutmuş değilim ben sana çooook kızgınım Crying or Very sad ben tam sev olmama az kalmıştıki bana böle bişi yaptın sölediklerimağır hakaret veya küfür içerse amenna ama öle değildi beni çok kırdın ve üzdün sana diyecek bişiyim yok. senin yüzünden sev 2 olmaktan oldum.
ama benim içib çok kötü sözler vardı hakaret sdece küfür deildir şenol bunu untma ama ben yinede seni severim olmuş bitmiş bi olay o
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedSalı Ağus. 19, 2008 8:17 am

Capanoglufetihbey demiş ki:
vay bea liseli senlke aynı kaderi paylaşooz Very Happy
aynı kadar derken sendemi özledin eski kasabanı Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedSalı Ağus. 19, 2008 8:18 am

merak etme dostcan 2 haftaya yada 3 haftaya kadar ordayım bi gelicem 1 kaç hafta durcam orda
Metin7073

Metin7073

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedSalı Ağus. 19, 2008 12:10 pm

benim pazarda mısır satan bir yer bulmam lazım karacabey de yok mısır somun ek yok pazarda bandırmaya geçtim somun ekmek var mısır goremedım yarın da gonene geçicem heralde
fatoşş

fatoşş

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 7:31 pm

gönen gerçekten çok güzel bi kasaba, gerçekten hiçbiyerde olmayan sıcaklık burda var, ben de bi ara birilerine uyup taşınmayı düşünüodum ama vazgeçtim iiki gitmemişim, burdaki herkese samimiyetinden dolayı çok tşk. ederim:) GÖNEN Bİ TANE
xefsane

xefsane

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 6:45 pm

ya göneni çk özledm bi sorun olmassa pazartesi ordayım cheers cheers
gönen bnm için bambaşka oraya geri gelcm için çk mutluyum
unique_tr

unique_tr

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedPaz Eyl. 07, 2008 10:47 am

sevgili ve değerli gönenliler bilmiyorum beni hatırladınız mı gurbet ellerde(italya) takılıyorum ve çok özledim göneni.Amacım eğer olurda günü birinde koloni açılır dönersem tekrar gönene yerleşmek inşallah.

Bu arada bana gönen kasabası logosunun url sini nerde bulabileceğimi söylermisiniz.İtalyalarda göneni temsil etmek istiyorum.Arasıra bana yazarsanız sevinirim.
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ Icon_minipostedPerş. Eyl. 11, 2008 9:45 pm

seni tanımazmıyız unique ya ayıpsın

GÖNEN İN YERİNİ HİÇ BİR YER TUTAMAZ

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası