Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

2.Eyalet Sorunu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
ZıpırBey

2.Eyalet Sorunu Vide
MesajKonu: 2.Eyalet Sorunu 2.Eyalet Sorunu Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 11:35 pm

ya bune arkadaslar karesi sancagı bildiin taklaya geldi bune bicim is yaa 1 aydır 7 akce kazandım saadece odun yok ekmek yok uretim yok belediye reisleri bası bos kaldı edirne sancagında deisen bisey yok asada kalan kasabalar kırılıyo ya yeter artık bi an once cozum isgal altında gibiyiz yaww
kartal13

kartal13

2.Eyalet Sorunu Vide
MesajKonu: Geri: 2.Eyalet Sorunu 2.Eyalet Sorunu Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 11:44 pm

ZıpırBey demiş ki:
ya bune arkadaslar karesi sancagı bildiin taklaya geldi bune bicim is yaa 1 aydır 7 akce kazandım saadece odun yok ekmek yok uretim yok belediye reisleri bası bos kaldı edirne sancagında deisen bisey yok asada kalan kasabalar kırılıyo ya yeter artık bi an once cozum isgal altında gibiyiz yaww

tam olarak ne dediğini anlayamadım ben ezinedeyim buranın durumu iyi ekmek var odun biraz pahalı ama var yeni kasabalar tabiki eski kasabalar gibi olamaz şimdilik.
ama yavaş yavaş gelişeceklerdir
Impulse_emre

Impulse_emre

2.Eyalet Sorunu Vide
MesajKonu: Geri: 2.Eyalet Sorunu 2.Eyalet Sorunu Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 11:45 pm

Ben Karacabey'deyim ve geldiğimden beri hiç sıkıntım olmadı
ZıpırBey

2.Eyalet Sorunu Vide
MesajKonu: Geri: 2.Eyalet Sorunu 2.Eyalet Sorunu Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 11:51 pm

ben gonendeyim we odun yok sizde warsa gonderin bu tarafa diicemde bizim diwanda kimse yok belediyeker arası koordiine iyi saglanamıyo ama gonderin yani satar burda
kartal13

kartal13

2.Eyalet Sorunu Vide
MesajKonu: Geri: 2.Eyalet Sorunu 2.Eyalet Sorunu Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 11:54 pm

ZıpırBey demiş ki:
ben gonendeyim we odun yok sizde warsa gonderin bu tarafa diicemde bizim diwanda kimse yok belediyeker arası koordiine iyi saglanamıyo ama gonderin yani satar burda

yok bizdede yani en azından ezinede odun sınırlı ama unutma öteki eyalettede bu sorun var odun sorunu tüm osmanlıda var
Impulse_emre

Impulse_emre

2.Eyalet Sorunu Vide
MesajKonu: Geri: 2.Eyalet Sorunu 2.Eyalet Sorunu Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 11:56 pm

2 den mısır var ama param olmadığı için alamıyorum Smile
ZıpırBey

2.Eyalet Sorunu Vide
MesajKonu: Geri: 2.Eyalet Sorunu 2.Eyalet Sorunu Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 11:57 pm

karesi sancaganda 2 tane odun kasabası war nası odun ihtiyacı karsılancak asıl odun sorununu gelecekte gor sen bu is olmadı.eyalet isi beceremediler cok sancılı gecicek yandık
Melike

Melike

2.Eyalet Sorunu Vide
MesajKonu: Geri: 2.Eyalet Sorunu 2.Eyalet Sorunu Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 12:01 am

multi misiridir o emre, alirsan arkasindan kan gövdeyi götürür, dr da yok, karisma multi dayanismasina daha iyi Rolling Eyes
kartal13

kartal13

2.Eyalet Sorunu Vide
MesajKonu: Geri: 2.Eyalet Sorunu 2.Eyalet Sorunu Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 9:02 am

Melike demiş ki:
multi misiridir o emre, alirsan arkasindan kan gövdeyi götürür, dr da yok, karisma multi dayanismasina daha iyi Rolling Eyes

4 gündür pazara 140 ekmek koydum 7.45-8 akçe arası neredeyse 100 tanesini sw0 lar aldı alanlara baktım ya inzivada ya silinmiş yada ölmüş üstelik hepsinin parası 0 akçe Evil or Very Mad
totalwar

totalwar

2.Eyalet Sorunu Vide
MesajKonu: Geri: 2.Eyalet Sorunu 2.Eyalet Sorunu Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 9:37 am

yaklasık 4-5 gündür çanakkale reisligine geleli .. odun icin çalmadıgım kapı başını agrıtmadıgım adam kalmadı.. sagdan soldan karaborcasıdan veya hediye odun kazananlardan topladıgım odunlarla 72 tane ekmegi zor ürettim..10 tane kasabaya 2 odun kasabası ???? mümkün degil yetmez .. cok sancılı dönemler gecirecegiz.. karacabey veya tavsanlıdan birisi muhakkkak odun kasabası olarak acılmalıydı fakat oyun yapımcıları 10 kasabayı 5 göl 3 meyve 2 odun gibi sacma bir şekilde dagıtmışlar .. resmen acınızdan ölün gibi bir durum bu ..

kartal dostum pazarda ekmek satmasaydın keşke .. akıl vermek gibi olmasında o ekmekleri 8 e alıp 12 akce üzeri pazara koyacaklarını az cok biliyorsundur.. keşke meyhanede satsaydın ..
kartal13

kartal13

2.Eyalet Sorunu Vide
MesajKonu: Geri: 2.Eyalet Sorunu 2.Eyalet Sorunu Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 10:52 am

totalwar demiş ki:
yaklasık 4-5 gündür çanakkale reisligine geleli .. odun icin çalmadıgım kapı başını agrıtmadıgım adam kalmadı.. sagdan soldan karaborcasıdan veya hediye odun kazananlardan topladıgım odunlarla 72 tane ekmegi zor ürettim..10 tane kasabaya 2 odun kasabası ???? mümkün degil yetmez .. cok sancılı dönemler gecirecegiz.. karacabey veya tavsanlıdan birisi muhakkkak odun kasabası olarak acılmalıydı fakat oyun yapımcıları 10 kasabayı 5 göl 3 meyve 2 odun gibi sacma bir şekilde dagıtmışlar .. resmen acınızdan ölün gibi bir durum bu ..

kartal dostum pazarda ekmek satmasaydın keşke .. akıl vermek gibi olmasında o ekmekleri 8 e alıp 12 akce üzeri pazara koyacaklarını az cok biliyorsundur.. keşke meyhanede satsaydın ..

bunu bende düşündüm total ama yeni oyuncular meyhaneyi bulana kadar ölüyorlar
Impulse_emre

Impulse_emre

2.Eyalet Sorunu Vide
MesajKonu: Geri: 2.Eyalet Sorunu 2.Eyalet Sorunu Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 1:46 pm

Melike demiş ki:

Doktor benim Very Happy

Ben de bıçak satmıştım 9 tane 1 tane bile işine yarabilecek insan almadı Smile
ZıpırBey

2.Eyalet Sorunu Vide
MesajKonu: Geri: 2.Eyalet Sorunu 2.Eyalet Sorunu Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 2:16 pm

bence karesi sancagının odun ihtiyacı uzerine kafa yormalıyız
Lepiska

Lepiska

2.Eyalet Sorunu Vide
MesajKonu: Geri: 2.Eyalet Sorunu 2.Eyalet Sorunu Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 5:24 pm

Dağılımda Eşitsizlik oldu 2 odun kasabası asla ihtiyaçlara cevap vermez Sad
Impulse_emre

Impulse_emre

2.Eyalet Sorunu Vide
MesajKonu: Geri: 2.Eyalet Sorunu 2.Eyalet Sorunu Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 5:34 pm

Bir tane yeni koloni var odun olabilir Wink
Lepiska

Lepiska

2.Eyalet Sorunu Vide
MesajKonu: Geri: 2.Eyalet Sorunu 2.Eyalet Sorunu Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 5:36 pm

Umarım odundur bakalım ilk gidenlerden haber beklicez diğer tarafta 7 kasaba var burda neden bu kadar çok açıldı =?

2.Eyalet Sorunu

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası