|
[RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Impulse_emre
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) C.tesi Tem. 26, 2008 4:52 pm |
|
|
Her kasabaya 1 eyalet |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) C.tesi Tem. 26, 2008 4:57 pm |
|
|
yuh vah vah yandı osmanlı |
|
|
|
ozank
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) C.tesi Tem. 26, 2008 4:58 pm |
|
|
Eee milleti haksız yere idam ederse sonu bu olur işte |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) C.tesi Tem. 26, 2008 5:29 pm |
|
|
Allah taksiratını affetmesin . eden bulur . KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER . EEE ALMA MAZLUMUN AHINI CIKAR AHESTE AHESTA ATALARIMIZ COK GÜZEL SÖYLEMİŞ HEPSİ LEVANA YAKISIR |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) C.tesi Ağus. 02, 2008 11:23 am |
|
|
2. bir şok daha.Fakir ama gururlu admin Choup vefat etti.Allah taksilatını affetsin
|
|
|
|
Yetisbey
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) C.tesi Ağus. 02, 2008 12:11 pm |
|
|
|
|
|
|
Impulse_emre
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) C.tesi Ağus. 02, 2008 12:51 pm |
|
|
Senin başka işin yok mu da bunları inceliyorsun |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) C.tesi Ağus. 02, 2008 11:02 pm |
|
|
Tipe bak hahahaha Hmm bunu gömmedne önce müslüman yapalım Türk örf ve adetlerine göre olsun |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) C.tesi Ağus. 02, 2008 11:40 pm |
|
|
levan dirilmiş yaw |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) C.tesi Ağus. 02, 2008 11:44 pm |
|
|
normaldir ljs amcaoğlu oluo :D |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) Paz Ağus. 03, 2008 1:41 pm |
|
|
emre açarsa osmanlı esikisi gibi olcak 3 kıta yedi deniz artık oralrada doldurur birilerini |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) Paz Ağus. 03, 2008 1:43 pm |
|
|
yavf oluler nasıl diriliyo anlamadm mezardan mı kaçıyo bunlar zombi olmasınkar? |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) Paz Ağus. 03, 2008 2:30 pm |
|
|
Yok yaw bunlar bi seyahate çıkıyo belirli bi zamandan önce dönmek isterse yolluyolar dier taraftan |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) Salı Eyl. 30, 2008 3:27 am |
|
|
Bu kadını ne zaman görsem Profildeki resmi Tansu Çiller'e benzetiorum hep onu hatırlatıor bana |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) Salı Eyl. 30, 2008 11:18 am |
|
|
|
|
|
|
justsmilee
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) Perş. Ekim 16, 2008 10:20 am |
|
|
Fakir ama gururlu diyor yaf..Sonum böle mi olcek ne :D:D |
|
|
|
Barbarov
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) Salı Ekim 21, 2008 7:01 pm |
|
|
Biz seviye2 olamıoz seviye 5 gelio |
|
|
|
rehaxx
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) Salı Ekim 21, 2008 7:16 pm |
|
|
hehe barbarov ben 2 yıldır oynuom sv3 olamıom ılkıdam edıldıgım gece sv2 olmustum sv3 oldugum gecede ıdam edecekler:D |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) Cuma Ekim 24, 2008 6:20 pm |
|
|
Reha ne 2 senesin sen ben oynamadan 1 ay önce oyuna başladın ben 21 eylül 2007 başladım sende tahminen benden 1 yada 2 ay önce başladın... Abarttın fazla |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) Cuma Ekim 24, 2008 6:33 pm |
|
|
Osmanlı açılalı 2 sene olmadı.22.08..2007 Rönesans krallikları Osmanlı kodlandı. |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) C.tesi Ekim 25, 2008 7:14 pm |
|
|
ali ama benim tanıdıgım 2006 dan beri oynuyo osmanlıda başlayıp başladıgını bılmıyorum ama |
|
|
|
Bariscik
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) C.tesi Ekim 25, 2008 7:32 pm |
|
|
- @li demiş ki:
- Osmanlı açılalı 2 sene olmadı.22.08..2007 Rönesans krallikları Osmanlı kodlandı.
Vaybe demekki ben osmanlı açıldıktan 8 gün sonra kaydolmuşum.Abooo |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) C.tesi Ekim 25, 2008 8:20 pm |
|
|
bende tam 1 ay sonra 1 gün önce kaydolmusum 21 eylül 2007 |
|
|
|
turk_kral
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) C.tesi Ekim 25, 2008 8:30 pm |
|
|
ben gelibolu da doğmuştum kelle gitti sonra şubat ta yeniden kaydoldum
Edit:Ne gemliği yahu gelibolu karıştırdık |
|
|
|
rehaxx
|
Konu: Geri: [RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) Ptsi Kas. 03, 2008 10:22 pm |
|
|
bende osmanlı ılk kodlandıgı hafta ıcerısınde oyuna uye oldum o aralar bu kadar bılmıyoduk oyunu ama artık forumlar var hemen sak kadanak anlıyon oyunu:D |
|
|
|
|
[RP] Merhumu nasıl bilirdiniz? (Levan öldü. LJS'nin acısı büyük) |
|
|