Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
malsi

malsi

Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Vide
MesajKonu: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedPaz Tem. 27, 2008 7:16 pm

Arkadaşlar şu an itibariyle yaptığım araştırma sonucu şu:
Balya nüfusu:630
bunların 530'a yakını ve belkide daha fazlası ölü
yaşayan ama açlıktan ölmek üzere olanlar 60-70'e yakın
kasabanın ekonomisini sağlayan ise 30 küsür vatandaş.
acil önlem!!!!!!!!!!!!
ne yapmalı kasaba böyle giderse boşaır ve ekonomi çöker.
bunu burda hepinize duyurmamın sebebi Balya sadece bir örnek bunların çoğünluğu %95i başladıkları gününden başka oynamamışlar yani oynu anlamamışlar!!!
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedPaz Tem. 27, 2008 7:18 pm

demekki amaçları multiyi kapatmak
oguzkagan

oguzkagan

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedPaz Tem. 27, 2008 7:19 pm

yapanları allah ıslah eylesin Evil or Very Mad
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedPaz Tem. 27, 2008 7:23 pm

aynı durum ezinedede var işçi bulamıyoruz çünkü sw0 ların alayı ölü
oguzkagan

oguzkagan

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedPaz Tem. 27, 2008 7:25 pm

arkadaşlar multi yoksa bile adamlar sıkılmış olup bırakmışlar galiba yani ilk başta bende öyleydim 2 gün girer 3 gün girmezdim ama alıştım biraz daha bekleyelim inş düzelir Wink
excalybor

excalybor

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedPaz Tem. 27, 2008 7:53 pm

Çok kötü oldu bunca kasaba eğer durum dediğiniz gibiyse edirne beylerbeysizlikten diğer yerlerde seviye 0 sıkıntısından kötü duruma düşecek...
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedPaz Tem. 27, 2008 8:02 pm

koskoca tavsanlıda 1 degirmenci var daha ne diyeyim :S:S:S
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedPaz Tem. 27, 2008 8:13 pm

diğer devletlerde öyele mi acaba yoksa bize mi has bişey bu
yasirisay

yasirisay

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedPaz Tem. 27, 2008 8:27 pm

keşandada durum pek farklı diil bizde de 1 fırıncı çalışıo herkes kolonilere gitti nasıl oluoda kolonilerde açlik var biz kaç tane fırıncı kaybettık nerde acaba bunlar
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedPaz Tem. 27, 2008 8:46 pm

Maalesef yeni açılan kasabalarda bu ve buna benzer sıkıntılar oldukça yoğun; ama herşey tekrar eski düzenine kavuştuğunda düzelecektir.Yani biraz sabırlı olup bekleyeceğiz...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedPaz Tem. 27, 2008 9:37 pm

sanduk demiş ki:
Maalesef yeni açılan kasabalarda bu ve buna benzer sıkıntılar oldukça yoğun; ama herşey tekrar eski düzenine kavuştuğunda düzelecektir.Yani biraz sabırlı olup bekleyeceğiz...

ama bazı sw2 arkadaşlar kolonilere gitse çok daha iyi olacak bazı kasabalarda hala 20-30 sw2 var bunlar ihtiyaç olan yerlere dağılsa bu sorunlar çok daha hızlı halledilir
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedPaz Tem. 27, 2008 10:13 pm

çok güzel dedin kartal Balyaya gelen olursa ne mutlu bize
unique_tr

unique_tr

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 12:52 am

malsi demiş ki:
diğer devletlerde öyele mi acaba yoksa bize mi has bişey bu

BEN İTALYADAYIM VE BURDA NÜFÜS OSMANLIDAKİ GİBİ KALABALIK OLMASADA HERKES YAŞIYOR VE ONLİNE SABAHLARA KADAR. PAZAR MÜTHİŞ UCUZ VE HAREKETLİ KEŞKE OSMANLIDA BÖYLE OLSA:)
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 2:04 am

kartal13 demiş ki:
sanduk demiş ki:

ama bazı sw2 arkadaşlar kolonilere gitse çok daha iyi olacak bazı kasabalarda hala 20-30 sw2 var bunlar ihtiyaç olan yerlere dağılsa bu sorunlar çok daha hızlı halledilir

İşte ben de senin gibi düşünüyorum Kartal, dediğim gibi ortam kısmen sakinleşti, arkadaşlarımız duyarlı olurlarsa sorun kalmaz.Mesela ben Çan'dayım, fırıncı yok, değirmenci çok.Marangoz yok, demirci çok.Yani iletişim iyi bir şekilde sağlanırsa mesele çözülecektir.Bu durumda yükte biraz belediye reislerinin omzunda.Koordinasyonu sağlarlarsa sorun kısa süre içinde halledilir ve kasabalara sağlıklı bir şekilde meslek sahibi insanların dağılımı sağlanabilir.Tabi arkadaşlarımızın duyarlı olması gerekiyor.
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 8:40 am

arkadaşlar benim kasabamda yani karacabeyde şu an benim bildiğim 3 değirmenci var ama bilmediğim de var galiba yani 3-5 değirmenci var arkadaş demişki koskoca tavşanlıda 1 değirmenci var biriside demiş neeye gidiyo bunlar işte buraya yani hepsi bir yere tolanıyo bende dağılmalılar bu şekilde bir kasaba yönetimi asla ii olmaz Evil or Very Mad
soll

soll

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 8:46 am

liseli demiş ki:
arkadaşlar benim kasabamda yani karacabeyde şu an benim bildiğim 3 değirmenci var ama bilmediğim de var galiba yani 3-5 değirmenci var arkadaş demişki koskoca tavşanlıda 1 değirmenci var biriside demiş neeye gidiyo bunlar işte buraya yani hepsi bir yere tolanıyo bende dağılmalılar bu şekilde bir kasaba yönetimi asla ii olmaz Evil or Very Mad

+1

Bunun yanında akıl hocaları kısa ve öz bir mesaj atmalı ve halk bilinçlenmeli..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 10:03 am

1 değirmenci birkasabaya yeter arkadaşlar hesabınızı iyi yapın bizde 1 değirmenci var isteyen kasabaya un satabilirim bile Wink
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 10:15 am

tamm kartal yeter ama 1 değiemencni olduğu yerde 4 tane fırıncı olursa o zaman fırıncılar aç kalıyo 4 değirmenci bir fırıncı da olursa o zamanda değirmenci aç kalıyor benim anlatmak istediğim bu ama eğer 1 değirmenci ile 1 fırıncı olursa ona sözüm yok yani eşit olmalı ben onu demek istiyorum
Darktemper

Darktemper

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 8:15 pm

e o zmn her meslekten birer tane koyalım kasabaya olur mu öle şey ya insanlar seçimlerinde özgürdür ve yaptıkları seçimlerle mükelleftirler.Sen bir kasabaya giderken bu sorunların çıkacağını bilerek gitmelisin.Ya ben tek değirmenci olurum hesabıyla değil acaba kaçıncı değirmenci olurum diye gidersen hiç bi sorun çıkmaz
@li

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 8:26 pm

Gemliktetede aynı durum söz konusu.burda bize düşen görevler meyhanede seviye 0 lara oyunu örğetmek gerek msn den olsun gerek oyundan yardımcı omak oyunu anlatmak!!!!!!!
sezer58

sezer58

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 5:00 pm

inşallah düzelir !
tugrul

tugrul

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 5:05 pm

yeni başlayanlarda war aralarına meyhanede oturup muhabbet edin ve oyuna bağlayın biz ezine de bu sekilde 15 kişi kazandık

yaptığınız her şey kar
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 5:25 pm

hımm durum kotuu bole giderse yeni koloniler çökebilir inş düzelir
onurkan_demir

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 5:36 pm

duzelicektir arkadaslar bende kasabamın tek marangozuyum ama Allaha sukur suana kadar bi sorun yasanmadı sanıyorum
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya Icon_minipostedPerş. Ağus. 14, 2008 9:47 am

nicomedia1 demiş ki:
koskoca tavsanlıda 1 degirmenci var daha ne diyeyim :S:S:S

s2 olunca değinmenciliği seçip yanınıza mı gelsem ablacım Wink yasık be üsüldüm size Very Happy kıyamamm oyyyyy oyyyyy Wink

Şok Şok Şok acı ama gerçek Balya

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki