Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bilgilendirme !!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Valandil

Bilgilendirme !! Vide
MesajKonu: Bilgilendirme !! Bilgilendirme !! Icon_minipostedPaz Tem. 27, 2008 10:16 pm

Aslında dostu düşmanı iyice görelim die 1 gün daha beklicektim msj atmak için ama baktım ki yorumlar saçma sapan yerlere gidiyor...

Hemen yazayım dedim...

OHRF forumunda yazdıklarımın aynen kopyasıdır...

Başkada diyecek bir lafım yoktur...

Alıntı :
Arkadaşlar...

Ben kimseye ne msj attım nede oyunda yada forumda başka bir şey söyledim...

Kendisine yakışan hareketle bey olduğu zamanda...

O bnm küfür edeceğimi ona hakaretler yağdıracağımı ve böylece yaptığının üstüne yatacağını sanıyordu...

Ama ben ona sadece şunu söyledim...

Yeni görevinde başarılar, BODF'la birleşip bey oldun hayırlı olsun...

...

Bu lafın altında o kadar ezildiki gitti istifa etti...

Geldi bin kere özür diledi...

Ama 4-5 gün geçti divanda hiç bir haltı beceremediler, daha sonrada ezikliklerinden daha öncede yayınladığım gibi forumda durup dururken bana saldırmaya başladılar...

Berkmanın forumdaki hakaretlerini daha önce okudunuz...

...

Ben kimseye ne msj attım nede başka bişey yaptım...

Ama bana forumun göbeğinde bide yapmadıkları rezillik kalmadıktan sonra...

Şereffisiz, adi, sen kendini adam mı sanıyosun üç kağıtcı dolandırıcı vs diyen adam için...

MSN'de arkadaşlara durumu anlatırken sinirle herşeyi deme hakkım vardır, onun ettiği küfürleride biliyoruz

...

Burda gayet açık konuşurum...

Adamın yaptıkları bini geçti forumun göbeğinde etmediği hakaret kalmadı ne yapıcaktım...

Çiçek mi verecektim...

Lütfen insanların psikolojisine göre değerlendirin...

Ben berkmana gelip msnde falan küfür etmedim zaten msnden sileli 10 günden fazla oldu, onun bana ettiği hakaretlerden sonra sinirle yapılmış bir hareketti...

Küfür edicek olsam bey olduğu zaman ederdim...

Ha onun bana zamanında yüzüme karşı ettiği küfürleri ona sorup öğrenebilirsiniz Exclamation

...

Ayrıca öğrendim ki ben yokken msjım hemen OHRF bölümünden, ŞEREFFLİ casuslar tarafından yine malum ŞEREFFLİ şahısa ulaştırılmış oda kesip biçip burada yayınlamış...

O konu hakkındaki yorumunda aşağıdadır...

Alıntı :
Valla aramızda kim hain bilmiyorum

Ama kendine bunu yakıştıranlar yapmaya devam etsin

Haysiyet namına zerre taşıyan insanlar bunu yapmaz

Gidin şimdi bu postuda berkmana yollayın onuda forumda yayınlasın

Zerre kadar ŞEREFFİ Ve HAYSİYETİ olan insanlar partilere casus sokmaz...

...

Dediğim gibi arkadaşlar isteyen istediği herşeye inanabilir, bunu ben engelleyemem...

Sonuçta taraf olduğum için ne desem başka yönlere çekilecektir...

Ama 20 gün önceye kadar 2 ay boyunca küfür ettikleriyle bugün kardeş olan, 20 gün önceye kadar kardeşim dediklerine seçim sabahı rüyasında göremeyeceği yere gelince ne yapacağını şaşırıp satan...

Ve 20 gündür küfür eden...

Partisine casus sokan insanları bilin...

Kararınızı ona göre verin...

NOT: Bana ana avrat küfür eden multi hesaplar açıldığıkdan sonra...

Az bile yapmışlar sana diye konuşan insanların, bundan mutlu olanların...

Şimdi gelip burda ahlâk müfettişi kesilmeleride nasıl bir ironidir...

...
e.altnr

Bilgilendirme !! Vide
MesajKonu: Geri: Bilgilendirme !! Bilgilendirme !! Icon_minipostedPaz Tem. 27, 2008 10:24 pm

Oyun için birbirlerinize ağıza alınmıyacak laflar söylüyorsunuz ya tebrikler valla ayakta alkışlıyorum çok iyi birşey yapıyorsunuz.Böyle devam edin size kolay gelsin.

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked hmm hmm hmm
levozz

levozz

Bilgilendirme !! Vide
MesajKonu: Geri: Bilgilendirme !! Bilgilendirme !! Icon_minipostedPaz Tem. 27, 2008 10:30 pm

ben tarafsız kalmaya çalıştım ancak işin suyunu çıkaran ve bu hengameden iyice hoşlanıp ara gazı vermeye devam eden arkadaşları kutuluyorum burda ayakta alkışlanıcak kişiler ki onlar kendilerini iyi biliyor aferin devam edin osmanlı sizinle gurur duyuyor ...yaptıklarından utanmayı unutan arkadaşları kınıyorum ...sadece odun meselesi konusundan çıkan tartışma nerelere vardı araba dolusu laf ürettiniz tebrikler.
show_time

show_time

Bilgilendirme !! Vide
MesajKonu: Geri: Bilgilendirme !! Bilgilendirme !! Icon_minipostedPaz Tem. 27, 2008 10:30 pm

Ya arkadaşlar insanlarda amma çok kıskançlık var neden dost gözükenlr bi gecede arkadan vuruyor hala anlamış değilim.Merak etme valandil seni tanıyanlar nasıl biri olduğunu biliyor.Casuslar acaba ne kadar ücret alıyorsunuz bu işten
Admin
Tristan
Tristan
Admin

Bilgilendirme !! Vide
MesajKonu: Geri: Bilgilendirme !! Bilgilendirme !! Icon_minipostedPaz Tem. 27, 2008 10:35 pm

Herkez diyeceğini dediğine göre hepsini kitliyorum

Yorgan gitti kavga bitti Wink

Tristan Cool

Bilgilendirme !!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası