LeVReK
|
Konu: Edirne Sancaği divani Ptsi Tem. 28, 2008 11:16 am |
|
|
arkadaşlar bildiğiniz gibi eyaletlerinin bölünmesiyle divanda değişiklikler oldu bundan dolayı divandaki herkesin görevi alınıdı bundan kaynaklı olarak ne panayırdaki mallar alınabiliyor nede hayvan üretimi yapılabiliyor lütfen eyalet>kale>divana bakarsanız kimsenin görevi olmadıgına bakıp daha sonra eyalette hayvan üretilmiyor ne biçim nazırsın gibi mesajlar atın HAYVAN ÜRETİLEMEYİŞİ İLE HİÇ BİR ALAKAM YOKTUR HİÇ BİR SUÇUM YOKTUR ŞU ANDA ZİRAAT NAZIRI GÖREVİNDE DEĞİLİM bunu dikkate alırsanız sevinirim saygılarımla... |
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Edirne Sancaği divani Ptsi Tem. 28, 2008 11:24 am |
|
|
solonun verdıgı secım suresı yanı bugun saat 12 ye kadar olan sureyı beklıyor sanırım ljs secılen beylerbeyını atamak ıcın.
Ne geregı varsa ılk gunden sectık hep bosa gecıyor gunler.Neyse capatınkıdd secılınce ılk once atamaları nazırlıkları yapacaktır sonra savcı kadı fılan devam eder sanırsam.
Bıraz daha sıkın mıllet dısınızı |
|
sittingbull
|
Konu: Geri: Edirne Sancaği divani Ptsi Tem. 28, 2008 11:32 am |
|
|
sıkıyoruz ama elimde iki sığır çiftliği bar içindi bir hayvanım bile yok bakalım ne zamana kadar sabredeceğiz |
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Edirne Sancaği divani Ptsi Tem. 28, 2008 12:05 pm |
|
|
arkadaşlar oyun adminleri yapmıyorsa bizim suçumuz ne :D |
|
excalybor
|
Konu: Geri: Edirne Sancaği divani Ptsi Tem. 28, 2008 12:11 pm |
|
|
Oyunun çivisini çıkarttılar... Beylerbeysiz eyalet kaç gündür... |
|
Melike
|
Konu: Geri: Edirne Sancaği divani Ptsi Tem. 28, 2008 12:53 pm |
|
|
Oyun adminleri yapmiyorsa degil sorun eksisehirli. Eyalet bölünmesi yapmaya karar veriyorlar. Osmanliyi yöneten divana tek bir laf etmeden, divani öyle ortada birakiyorlar. Önceden söyleseler, divan belediye reislerine yazi yazar, bilgilendirir, su kadar zaman divan calisamayacak, kasabaniz icin lazim neyiniz varsa eyalet pazarindan tedarik edin denilir. Hayvan üretilecekse üretilir. Eyalet pazarindaki mallar bir ödenege konur, saklanir. Bu ne ya, adam geliyor, kafasina göre eyaletler kuruyor. Divan'da tabiri caizse (pardon) essek basi yerine konuluyor. Osmanliyi yöneten divan bu, kasaba muhtarligi degil. |
|
KARADAG
|
|
excalybor
|
Konu: Geri: Edirne Sancaği divani Ptsi Tem. 28, 2008 5:55 pm |
|
|
Fmc Ticaret Nazırı Levrek de Ziraat Nazırı olarak atanmıştır. Hayırlı olsun... Sığırlarımızı bekliyoruz.... |
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Edirne Sancaği divani Ptsi Tem. 28, 2008 6:19 pm |
|
|
melike hanım elimde olsada ben atayabilsem adminler düşüncesiz bişi yapamıoz annamında sölemiştim.Yanlış anlaşıldıysa özr sonunda ya |
|
sittingbull
|
Konu: Geri: Edirne Sancaği divani Ptsi Tem. 28, 2008 6:43 pm |
|
|
nazırlar atandı dört gözle bekliyorum hayvan üretilmesini üretileceği gün ve saatide yazarlarsa sevinirim |
|
LeVReK
|
Konu: Geri: Edirne Sancaği divani Salı Tem. 29, 2008 9:32 am |
|
|
daha önce belirttiğim saatlerle aynı saat ve periyodlarda olucakdır saygılarımla... |
|
Melike
|
Konu: Geri: Edirne Sancaği divani Salı Tem. 29, 2008 12:38 pm |
|
|
Eskisehirli yanlis anlamadim, kizginligimi ifade ettim sadece, yazdiklarim sizinle alakali degildi
Levrek görevinde basarilar dilerim. |
|
LeVReK
|
Konu: Geri: Edirne Sancaği divani Salı Tem. 29, 2008 1:18 pm |
|
|
teşekkür ederim ablacım |
|
omer1994
|
Konu: Geri: Edirne Sancaği divani Salı Tem. 29, 2008 1:39 pm |