Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Çan kasabası örgütlenmesi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
chocolateman

Çan kasabası örgütlenmesi Vide
MesajKonu: Çan kasabası örgütlenmesi Çan kasabası örgütlenmesi Icon_minipostedPtsi Tem. 28, 2008 4:04 pm

arkadaşlar bir an önce konseyimizi ve meyve grubumuzu kurup örgütlenmeliyiz.Sorunlar daha küçükken çözer isek hersey daha kolay olur.Başkanımız 4 gün sonra seçilmiş olcak.

Yeni kasaba oldugumuz için herseyi yeniden oluşturmak,bazılarını düzeltmek gerekiyor.Örneğin s2 lerin meslek dağılımı ayarlanmalı ve bir an önce örgütlenmeliyiz.

Başkan kim olursa olsun desteklemeye ve kasabamızı güzel bir yer haline getirmek için hizmete hazırım

En son chocolateman tarafından Ptsi Tem. 28, 2008 4:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
yasemin

yasemin

MesajKonu: Geri: Çan kasabası örgütlenmesi Çan kasabası örgütlenmesi Icon_minipostedPtsi Tem. 28, 2008 4:08 pm

evet haklısın chocolateman bu konuda bende yardımcı olmak isterım
gel_pc_pc

gel_pc_pc

MesajKonu: Geri: Çan kasabası örgütlenmesi Çan kasabası örgütlenmesi Icon_minipostedPtsi Tem. 28, 2008 4:09 pm

inşallah daha güzel işler yapılacak çanda ben inanıyorum ki herkez elinden geleni yapacaktır.

her türlü hizmette elimden geleni yapacağımı taahhüt ederim.
Prosko

MesajKonu: Geri: Çan kasabası örgütlenmesi Çan kasabası örgütlenmesi Icon_minipostedPtsi Tem. 28, 2008 5:25 pm

Evet hemen başlıyalım ilk önce meyve grubu kuralım başka bi başlık altında katılmak isteyenler yazsın
infini

infini

MesajKonu: Geri: Çan kasabası örgütlenmesi Çan kasabası örgütlenmesi Icon_minipostedPtsi Tem. 28, 2008 9:26 pm

ticaret içinde bir grup oluşturulmalı kanısındayım.
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Çan kasabası örgütlenmesi Çan kasabası örgütlenmesi Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 12:29 am

evet, biran önce başlasak iyi olur.Ben kendi adıma üzerimer düşen her görevi yerine getirmye hazırım...
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Çan kasabası örgütlenmesi Çan kasabası örgütlenmesi Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 3:08 pm

bende sanduk un yardımcısı olurum o zaman sanduk ne görev alırsa aynını almaya hazırım Smile şaka bir yana tabiki elimden gelen herşeyi yaparım organize olmalıyız
Ersin

Ersin

MesajKonu: Geri: Çan kasabası örgütlenmesi Çan kasabası örgütlenmesi Icon_minipostedPtsi Ağus. 04, 2008 1:13 am

Arkadaslarr s0 larıı s1 yapmak sartt cok zorluk yasıyoruzz
mısır ıhtıyacı vr kasabanın aynı zamanda ekmek hmm
Caem

Caem

MesajKonu: Geri: Çan kasabası örgütlenmesi Çan kasabası örgütlenmesi Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 8:55 pm

Ersin demiş ki:
mısır ıhtıyacı vr kasabanın

bence kasabanın mısıra ihtiyacı yok çünki markette 60-70lere dayandı mısır sayısı aşırı mısır tarlası olunca da satışlarımızı olumsuz yönde etkiliyor. bunun için belediye binasındaki mısır seçin yazısı da kalksın . sev 1e gçenler bnce mısırdan başka şeyler seçsinser sebze az mesela
Caem

Caem

MesajKonu: Geri: Çan kasabası örgütlenmesi Çan kasabası örgütlenmesi Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 9:02 pm

bana göre koyun manda sığır gibi et veren tarlalar kurulsn boylece et fiyatları 30lardan 20lere düşer.
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Çan kasabası örgütlenmesi Çan kasabası örgütlenmesi Icon_minipostedCuma Ağus. 29, 2008 6:00 pm

Caem demiş ki:
bana göre koyun manda sığır gibi et veren tarlalar kurulsn boylece et fiyatları 30lardan 20lere düşer.
dostum zaten şu anda 21 akçeden et bulabiliyorsun Zeustürk ün sayesinde..daha ne kadar düşecek bırak kasabayı eyalette bu fiyattan et bulamazsın sen..sev 1 ler fazla olduğu için kasabada kesinlikle hayvan tarlası önermeyin..Geri dönüşü zor hatalar yapmayın..
tayyip

tayyip

MesajKonu: Geri: Çan kasabası örgütlenmesi Çan kasabası örgütlenmesi Icon_minipostedÇarş. Ekim 01, 2008 2:13 pm

ozaman ilk üye ben olmalıyım

isim=neo55
kasaba=çan
seviye=1
zeusturks

zeusturks

MesajKonu: Geri: Çan kasabası örgütlenmesi Çan kasabası örgütlenmesi Icon_minipostedPaz Ekim 26, 2008 1:56 pm

Arkadaşın samimi olduguna inanan olsa bu dedikleri olacak diye dusunuyorum ama malesef cift kisilikli biri oldugu icin samimi olamiyor. Msn de laf sokup ardından bloklayacak kadar aciz bir adamın samimi olduguna inanan varsa buyursun her dediğini yapsın ama bu kişi ben olmayacağım. Ben surekli belediye için çalıştım bu kasabaya geldim geleli ama Cerenoglu ailesi tonetimde oldugu surece en ufak bir işim olmaz belediye ile herkese iyi oyunlar ...
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Çan kasabası örgütlenmesi Çan kasabası örgütlenmesi Icon_minipostedPaz Ekim 26, 2008 4:29 pm

Sevgili Zeusturks herşeye benim ailemi karıştırmayın.Tek kişi yüzünden tüm Cerenoğlu Ailesini suçlarsanız bu sizin karakterinizi ortaya koyar.

1-Ben Çan kasabasına gelene kadar yaptığım mısırları dahi belediyeye satardım.Çanda neden satamadım biliyor musunuz? Hayır bilmiyorsunuz bunu dostlarımdan başkasıda bilmez.Çana ilk geldiğimizde kasabada bir adet marangoz wardı..Ama siz gittiniz kasap olan birisini marangoz yaptınız neden? Çünkü kasabanın tek marangozu benim ailemdendi.. Peki siz ona hiç sordunuz mu belediye ile çalışır mısın diye? HAYIR.. PEki ben bunu bildiğim halde Aileme bir marangoz daha kattım mı? ewet..O marangozu 2 defa dönemin belediye reisinin yanına gönderdim mi belediye ile çalışacağını sölemesi için? EVET.. Sonuç? Sonuç şu oldu. İlk gönderdiğimde slm ı mı dahi almadılar dedi. Dedim ki Kasabanın marangoza ihtiyacı war bunu herkes biliyor belki meşgullerdir yarın tekrar gider sorarsın.. Ben burada iyi niyet gösterdim mi ? EWET.. Peki bu arkadaş yarın belediyeye gittiğinde ne oldu? Gene Slm ı dahi alınmadı..Siz benim iyi niyetlerimi su istimal ederseniz bende sizin iyi niyetlerinizi görmezden gelir bu bildiklerimi tek tek açığa çıkartırım.

2. Demek Cerenoğlu ailesi belediyenin kontroulunu alınca çalışmazsınız. MSnde böle demiyordunuz ama inkar ederseniz kanıtları koymak zorunda kalacam.Bana belediye ile çalışma sözü wermediniz mi? Verdiniz..

3. Ben reis seçildiğim ilk gün hepinizle konuşmadım mı? konuştum.. Konuşamadıklarıma msj atmadım mı? attım. kimle küs kimle kavgalıyım ayırt etmeden hemde.Peki siz naptınız? 3 dönemdir reislik sizde iken bizim aileden bir kişiye benim 3 günde yaptıklarımı 3 ayda yaptınız mı HAYIR..Bizim aileden kimseye çalışma teklifi gelmedi..

Chocolateman meselesine gelirsek.. 1. Maddedeki sebeplerden dolayı bizim aileden kimse belediye ile çalışmadı. Chocolateman orada ikende belediyeden bir teklif gelmedi ama ne oldu ise Chocolateman 1 hafta seyahate çıktı bir geldi ki oda ne?Herkes atıp tutuyor.. KAsabasını bu halde bıraktı diye.Siz teklif ettinizde hayır mı dedi? Hatta çok daha sonra Nefertiti2001 reisken böle bir teklif geldi kabul bile etti hatta ben bile kabul ettim. Tüm bunları bir anda kafamızdan sildik.

Artık iftira atmayı kesin.İçimdekileri daha fazla kusturtmayın bana. İçimdekiler içimde kalsın deşmeyin.

En son alpi_03 tarafından Paz Ekim 26, 2008 5:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Çan kasabası örgütlenmesi Çan kasabası örgütlenmesi Icon_minipostedPaz Ekim 26, 2008 4:33 pm

Reisliğim süresince herkese eşit davranmaya çalıştım. Gittim bile bile bir şeye ihtiyacınız war mı diye ben sordum kimse bana gelmeden.Ben bunları yaptım diyorum halada devam edecem. Reisliğim süresince tarafsız kalacam etlisine sütlüsüne karışmıcam diyordum ama uslu durmadınız.

Ben Cerenoğlu Ailesinin Reisiyim.

Ben bunları yaptım sizden böle birisi çıktı mı 3 dönemdir benim yaptıklarımı yapan?
chocolateman

MesajKonu: Geri: Çan kasabası örgütlenmesi Çan kasabası örgütlenmesi Icon_minipostedPaz Ekim 26, 2008 7:05 pm

zeusturks demiş ki:
Arkadaşın samimi olduguna inanan olsa bu dedikleri olacak diye dusunuyorum ama malesef cift kisilikli biri oldugu icin samimi olamiyor. Msn de laf sokup ardından bloklayacak kadar aciz bir adamın samimi olduguna inanan varsa buyursun her dediğini yapsın ama bu kişi ben olmayacağım. Ben surekli belediye için çalıştım bu kasabaya geldim geleli ama Cerenoglu ailesi tonetimde oldugu surece en ufak bir işim olmaz belediye ile herkese iyi oyunlar ...
aman çok lazımdın.multileriniz olmasa sizin 3 ayda kazandırdıgınızı ben bir haftada kazandırırdım ama multilerinizle belediyeyi ele gecirip küfrettiniz bize.Üstüne belediyeyi soydunuz.Biz sizi adamdan saymadıgımız için sizinle çalışmıyoruz.
üstelik yukardaki mesajım almiranın reis oldugu dönemde yazılmıstır.Niyetim açıkça ortada.ama sizin adam kayırma gruplaşma merakınız beni bu sekilde davranmaya itti.Ne yaparsanız yapın çokta umurumda artık.

Çan kasabası örgütlenmesi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası