Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
sawron

sawron

Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Vide
MesajKonu: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedSalı Haz. 17, 2008 12:02 pm

Geçenlerde başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Meyhanede poker oynarken birden herşey dondu kaldı. Meyhanede hiçbirşey yapamıyoruz, yazı yazamıyoruz. Biz de çıktık meyhaneden. Ama bizim adamlar orada kaldı. Tam 2 hafta orada kaldı ve ne yapacağımızı çözemedik. Kime el uzattıysam yardımcı olamadı. Ben de son çare Ljs'ye mesaj çektim. Bana geri döndü ve bir adres verdi. Eğer problemimi bu adrese ayrıntılı bir şekilde bildirirsem problemimin çözüleceğini söyledi. Ben de ayrıntılı bir şekilde fotoğraflı olarak anlattım. 2 saat sonra problemim çözüldü.

Evet arkadaşlar, param kayboldu, eksildi gibi şikayetler de duydum ben forumda. Bu gibi oyundan kaynaklanan hataları buraya bildirebilirsiniz. Kısa sürede çözüme ulaşılıyor.

Saygılar...

http://bugs.renaissancekingdoms.com/index.php

Login : Oyundaki Adınız
Pasword : Oyundaki Şifreniz
Valandil

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedSalı Haz. 17, 2008 12:06 pm

bilgilendirme için teşekkürler Very Happy
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedSalı Haz. 17, 2008 12:17 pm

45 akçem gitmişti bildirdim ama hala cvp alamadım 3-4 hafta oluyor
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedSalı Haz. 17, 2008 12:57 pm

Bildiiğim kadarıyla bu sorunun cozulmesi için adminler meyhanelere Reset atıyor...

Hatta soyle yazı geliyordu sanırım;"Temizlik zamanı ...." gibi...

Bu yazı kırmızı sekilde geliyor ve 2 sn sonra herkes meyhaneden zorunlu olarak cıkmıs oluyordu...

Arada sırada reset atsalar ya da 2 gune bir hersey duzelir...
Melike

Melike

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedÇarş. Haz. 18, 2008 12:59 am

Benim sorunum tam komedi yani Wink "1 kadın şapkası" aldim, "Tövbe estağfirullah! Dinimizce karşı cinsin elbiselerini giymek şiddetle yasaklanmıştır!"
diyip taktirmiyor basima. Cinsiyetimden süphe etmeye baslayacagim scratch
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedÇarş. Haz. 18, 2008 1:05 am

O dursun bi tane daha al ama bu seferki erkek şapkası olsun ikisinide dene...

Cevabı bana bildir merak ettim ...
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedÇarş. Haz. 18, 2008 1:55 am

melike aynı sorun lingerın başınada gelmişti şapkayı satıp hotoz aldı Very Happy
Sadrazam

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedÇarş. Haz. 18, 2008 10:48 am

Melike demiş ki:
Benim sorunum tam komedi yani Wink "1 kadın şapkası" aldim, "Tövbe estağfirullah! Dinimizce karşı cinsin elbiselerini giymek şiddetle yasaklanmıştır!"
diyip taktirmiyor basima. Cinsiyetimden süphe etmeye baslayacagim scratch

orada yanlış kodlama var. erkek şapkası aldığında sorun çıkarmıyor herhalde..
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedÇarş. Haz. 18, 2008 11:02 am

Denesinde bakacaz Very Happy
Otorite

Otorite

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedÇarş. Haz. 18, 2008 3:16 pm

çevirilerde yanlışlıklar olabilir...
@li

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedÇarş. Haz. 18, 2008 9:05 pm

Bu sorunları adminlere kim bildircek?
Otorite

Otorite

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedÇarş. Haz. 18, 2008 9:21 pm

Mümkünse bunun için özel bir takım hazırlayabiliriz. Katılmak isteyenler bana özel mesaj atabilir. Wink
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedÇarş. Haz. 18, 2008 10:31 pm

Valla oyunculara yardimci olan bir takim iyi olur aslinda.
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedÇarş. Haz. 18, 2008 10:36 pm

Bunu Yabancı dili iyi olanlar yaparsa iyi olur...
Yetisbey

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedÇarş. Haz. 18, 2008 10:41 pm

adminler bize inanırmı ki
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedÇarş. Haz. 18, 2008 11:03 pm

Walla o takımın işine kalıyor herhalde Very Happy
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedPerş. Haz. 19, 2008 12:10 am

bugs.kralliklar.com'e atarsaniz inanirlar. Wink
infini

infini

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedPerş. Haz. 19, 2008 12:27 am

aha bnm konum mit bilirsin 90 akçem gitmişti:Darkadaşlar eğer bir bug olmuşşsa adminler görür inanmayla alakası yok bence:D
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedPerş. Haz. 19, 2008 12:43 am

adminler görür diyorsunda benim 45 akçe gitti başvurdum 1 ay oldu hala cvp yok
Otorite

Otorite

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedPerş. Haz. 19, 2008 2:57 am

Otorite demiş ki:
Mümkünse bunun için özel bir takım hazırlayabiliriz. Katılmak isteyenler bana özel mesaj atabilir. Wink
_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedPtsi Haz. 23, 2008 6:56 pm

melike senin başına gelen banada oldu aynıu şekilde şapka aldım ama kullanmadım bende sattım
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedSalı Haz. 24, 2008 1:53 am

Geçmiş olsun arwen ben sana yapayım özel hotoz Smile ve sorun bildirme ekibi olsa iyi olur...
sawron

sawron

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 10:48 am

Bunun kodlamadan değil de çeviriden kaynaklandığını düşünüyorum...
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 11:04 am

Bencede ceviriden kaynaklanıyor sorunu adminler hemen cevaplayabilir ve çözebilir.
sawron

sawron

MesajKonu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 1:31 pm

ganimedes demiş ki:
Bencede ceviriden kaynaklanıyor sorunu adminler hemen cevaplayabilir ve çözebilir.

Eğer erkek şapkasını bayanlarkullanıyor, kadın şapkasını da erkekler kullanabiliyorsa sadece, sorunu adminler değil de bizler çözebiliriz. Sadece bunu deneyin ve kesin deyin, gerekli düzeltmeyi yapalım...

Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası