|
Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
sawron
|
Konu: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Salı Haz. 17, 2008 12:02 pm |
|
|
Geçenlerde başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Meyhanede poker oynarken birden herşey dondu kaldı. Meyhanede hiçbirşey yapamıyoruz, yazı yazamıyoruz. Biz de çıktık meyhaneden. Ama bizim adamlar orada kaldı. Tam 2 hafta orada kaldı ve ne yapacağımızı çözemedik. Kime el uzattıysam yardımcı olamadı. Ben de son çare Ljs'ye mesaj çektim. Bana geri döndü ve bir adres verdi. Eğer problemimi bu adrese ayrıntılı bir şekilde bildirirsem problemimin çözüleceğini söyledi. Ben de ayrıntılı bir şekilde fotoğraflı olarak anlattım. 2 saat sonra problemim çözüldü.
Evet arkadaşlar, param kayboldu, eksildi gibi şikayetler de duydum ben forumda. Bu gibi oyundan kaynaklanan hataları buraya bildirebilirsiniz. Kısa sürede çözüme ulaşılıyor.
Saygılar...
http://bugs.renaissancekingdoms.com/index.php
Login : Oyundaki Adınız Pasword : Oyundaki Şifreniz |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Salı Haz. 17, 2008 12:06 pm |
|
|
bilgilendirme için teşekkürler |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Salı Haz. 17, 2008 12:17 pm |
|
|
45 akçem gitmişti bildirdim ama hala cvp alamadım 3-4 hafta oluyor |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Salı Haz. 17, 2008 12:57 pm |
|
|
Bildiiğim kadarıyla bu sorunun cozulmesi için adminler meyhanelere Reset atıyor... Hatta soyle yazı geliyordu sanırım;"Temizlik zamanı ...." gibi...
Bu yazı kırmızı sekilde geliyor ve 2 sn sonra herkes meyhaneden zorunlu olarak cıkmıs oluyordu... Arada sırada reset atsalar ya da 2 gune bir hersey duzelir... |
|
|
|
Melike
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Çarş. Haz. 18, 2008 12:59 am |
|
|
Benim sorunum tam komedi yani "1 kadın şapkası" aldim, "Tövbe estağfirullah! Dinimizce karşı cinsin elbiselerini giymek şiddetle yasaklanmıştır!" diyip taktirmiyor basima. Cinsiyetimden süphe etmeye baslayacagim |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Çarş. Haz. 18, 2008 1:05 am |
|
|
O dursun bi tane daha al ama bu seferki erkek şapkası olsun ikisinide dene...
Cevabı bana bildir merak ettim ...
|
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Çarş. Haz. 18, 2008 1:55 am |
|
|
melike aynı sorun lingerın başınada gelmişti şapkayı satıp hotoz aldı |
|
|
|
Sadrazam
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Çarş. Haz. 18, 2008 10:48 am |
|
|
- Melike demiş ki:
- Benim sorunum tam komedi yani "1 kadın şapkası" aldim, "Tövbe estağfirullah! Dinimizce karşı cinsin elbiselerini giymek şiddetle yasaklanmıştır!"
diyip taktirmiyor basima. Cinsiyetimden süphe etmeye baslayacagim orada yanlış kodlama var. erkek şapkası aldığında sorun çıkarmıyor herhalde.. |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Çarş. Haz. 18, 2008 11:02 am |
|
|
Denesinde bakacaz
|
|
|
|
Otorite
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Çarş. Haz. 18, 2008 3:16 pm |
|
|
çevirilerde yanlışlıklar olabilir... |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Çarş. Haz. 18, 2008 9:05 pm |
|
|
Bu sorunları adminlere kim bildircek? |
|
|
|
Otorite
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Çarş. Haz. 18, 2008 9:21 pm |
|
|
Mümkünse bunun için özel bir takım hazırlayabiliriz. Katılmak isteyenler bana özel mesaj atabilir. |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Çarş. Haz. 18, 2008 10:31 pm |
|
|
Valla oyunculara yardimci olan bir takim iyi olur aslinda. |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Çarş. Haz. 18, 2008 10:36 pm |
|
|
Bunu Yabancı dili iyi olanlar yaparsa iyi olur...
|
|
|
|
Yetisbey
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Çarş. Haz. 18, 2008 10:41 pm |
|
|
adminler bize inanırmı ki |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Çarş. Haz. 18, 2008 11:03 pm |
|
|
Walla o takımın işine kalıyor herhalde
|
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Perş. Haz. 19, 2008 12:10 am |
|
|
bugs.kralliklar.com'e atarsaniz inanirlar. |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Perş. Haz. 19, 2008 12:27 am |
|
|
aha bnm konum mit bilirsin 90 akçem gitmişti:Darkadaşlar eğer bir bug olmuşşsa adminler görür inanmayla alakası yok bence:D |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Perş. Haz. 19, 2008 12:43 am |
|
|
adminler görür diyorsunda benim 45 akçe gitti başvurdum 1 ay oldu hala cvp yok |
|
|
|
Otorite
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Perş. Haz. 19, 2008 2:57 am |
|
|
- Otorite demiş ki:
- Mümkünse bunun için özel bir takım hazırlayabiliriz. Katılmak isteyenler bana özel mesaj atabilir.
|
|
|
|
_arwen_
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Ptsi Haz. 23, 2008 6:56 pm |
|
|
melike senin başına gelen banada oldu aynıu şekilde şapka aldım ama kullanmadım bende sattım |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Salı Haz. 24, 2008 1:53 am |
|
|
Geçmiş olsun arwen ben sana yapayım özel hotoz ve sorun bildirme ekibi olsa iyi olur... |
|
|
|
sawron
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Perş. Haz. 26, 2008 10:48 am |
|
|
Bunun kodlamadan değil de çeviriden kaynaklandığını düşünüyorum... |
|
|
|
Exelance
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Perş. Haz. 26, 2008 11:04 am |
|
|
Bencede ceviriden kaynaklanıyor sorunu adminler hemen cevaplayabilir ve çözebilir.
|
|
|
|
sawron
|
Konu: Geri: Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? Perş. Haz. 26, 2008 1:31 pm |
|
|
- ganimedes demiş ki:
- Bencede ceviriden kaynaklanıyor sorunu adminler hemen cevaplayabilir ve çözebilir.
Eğer erkek şapkasını bayanlarkullanıyor, kadın şapkasını da erkekler kullanabiliyorsa sadece, sorunu adminler değil de bizler çözebiliriz. Sadece bunu deneyin ve kesin deyin, gerekli düzeltmeyi yapalım... |
|
|
|
|
Oyundan Kaynaklanan Hatalar! Ne Yapmaliyim? |
|
|