Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30  Sonraki
Yazar Mesaj
Luiss

Luiss

Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 12:57 pm

garip.. hmm
yigit

yigit

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 5:23 pm

albenden o kadar
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 6:06 pm

ne desem scratch
Metin7073

Metin7073

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 6:52 pm

scratch confused asıl ben ne desem artık kara kara dusunur oldum hmm
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 6:53 pm

sen bide bana sor lol!
Metin7073

Metin7073

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 10:33 pm

:Dtmm
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 20, 2008 10:34 pm

lol! sordun mu bana
Erdemturgut

Erdemturgut

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedCuma Ağus. 22, 2008 2:36 pm

Avatarin süper hehehe D:Very Happy

Zzzzt
Erenköy Very Happy

Bu arada bende erenköylüydüm bi aralar Very Happy
yigit

yigit

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedPaz Ağus. 24, 2008 4:35 pm

karizmatik bir delikanlı
yigit

yigit

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:06 pm

BEN AVATAR YORUMLAMA OYUNUNU BİTİRDİMMİ YAW AVATARIMA DİCEK BİŞİ BULAMIYONUZ DİMİİİSmile
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 12:19 pm

bence pek fazla iyi bir avatra olmamış ne dersin yiğit bu oyunda yakışmıyor
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 2:41 pm

hı kendi ismini avatar yapmış pohh
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 8:50 pm

Hücum gardaşlar Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 10:21 pm

kelleci iso Very Happy
yigit

yigit

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 10:28 am

liseli demiş ki:
bence pek fazla iyi bir avatra olmamış ne dersin yiğit bu oyunda yakışmıyor

senin avatarında oyunla alakalı değil
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 11:00 am

benim avaarımın oyunla alakalı veya alakasız olduğu seni ilgilendirmez ama senin avatarın üzerindeki yazı bana ve o avatara bakanları ilgilendiriyor anladınmı
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 12:27 pm

bu avatarı yorumlamak istemiyorumm
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 3:52 pm

savaş savaş savaş hep savaşı düşünüyosunuz birazda barış ile ilgili bişiler koysanız ya avatarınıza
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 4:14 pm

yorumsuzz
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 4:29 pm

Kahraman ordumuz Cool
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 4:38 pm

zaten ne kadar ilginç avatar va sende maviş maviş mas maviş Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 4:39 pm

türk ordusu
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 4:39 pm

Atıl kurt Laughing
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 4:41 pm

yeni bu emre artık buna yorum yapın avatarımı deiştirdim Very Happy
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 4:46 pm

Ona göre yorum yaptım zate Very Happy
Ben de değiştirdim

Okla yarışan kurt Very Happy

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 30 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30  Sonraki