Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 30  Sonraki
Yazar Mesaj
Impulse_emre

Impulse_emre

Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Vide
MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 5:53 pm

Kuşları yemiyorum merak etme Very Happy

Kızgın bir kar baykuşu
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 8:07 pm

aDeta Korku Tüneli ıyyyyyyyyyy Sad
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 8:41 pm

Çok hoş bir bayan Wink
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 9:22 pm

tşkler bana çekmiş Very Happy eheueheeuehe

dişleri iğrenç o avatardakinin Very Happy
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 9:25 pm

Çok hoş bakıyor
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 9:26 pm

Çünkü o benim Very Happy normaldir :d çok güsel bakarım Very Happy eheueheuehe

seninkide azı açık avını beklior Very Happy
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 9:27 pm

Seni yicem birazdan Very Happy

Çok güzel bakıyor ye beni ye beni diyor Twisted Evil
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 9:34 pm

dettt yolarım ben adamın saçını başını Very Happy gebertirim elimde kalırsın bak Very Happy hayret bişi Very Happy

aç kal sen bıyıkları uzamış avatarının Very Happy
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 9:43 pm

Very Happy

O saçlar ne öyle süperrr Smile
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 11:13 pm

Bir ejderha gördüm sanki Very Happy
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 11:18 pm

guzel bir hanımefendi
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 11:21 pm

tşk ederis efendim sizin insanlarda bi harika Very Happy
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 11:22 pm

saçları çok guzelmiş bu hanımın Very Happy
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 11:25 pm

tşkler Very Happy yakıoruz Very Happy
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 11:27 pm

hımm yorumlayacak ne kaldıı Very Happy gozleri de guzel miş atrıca avatarım hakkında küçük bi bilgi

çanakkaleye giden askerleri gosteriyor yani çanakkale savaşına

orda yazı şole yazar

bugün bizden vatan razı olacak

nefer şehit ordu gazi olacak
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 1:04 am

Harikaymış.. Çanakkale Geçilmes Denmemiş Boşa.. Sevgili Atam Tarafından..
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 6:59 pm

keşke benimde böyle bir sevgilim olsa Very Happy
olay anlaşılmaştır umarım
LeVReK

LeVReK

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 7:01 pm

Smile inşallah seninde olur liseli rica etsem başka avatar koyabilirmisin hayal dünyamla oynama üretkenliğim kısıtlanıyor Smile simetrisi bozuk bide psikolojim bozuluyor Smile))))
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 7:02 pm

koyarım tabi mesela nasıl bişi olsun söylersen sevinirim
LeVReK

LeVReK

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 7:03 pm

ruh haline bağlı Smile seni yansıtıcak şunuçda seninle ilintili olucak benimle değil ki Smile
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 7:04 pm

doğru haklısın teşekkürler yardımların için keşke herkez sen gibi olsa vede keşke sen gibi bir dostum olsa arkadaşım sırdaşım ama yok Sad
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 8:32 pm

ama ben bu avatarı yorumlaya yorumlaya bi hal oldum :S

liseli ablacım başka avatar koysan ya Wink
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 8:44 pm

ne koyuyum abla ya bi akıl verin bana
bu arada üstteki avatardaki kız çok güzel
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 10:14 pm

Anakin Skywalker Türk olmuş Very Happy
LeVReK

LeVReK

MesajKonu: Geri: Avatar yorumlama Part II Avatar yorumlama Part II - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 10:57 pm

ejderhacıkkkk Very Happy

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
11 sayfadaki 30 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 30  Sonraki