Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
sawron

sawron

Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Vide
MesajKonu: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 9:26 pm

Arkadaşlar oyun kurucusu, admin Ljs Seviye atlamış.

Peki Seviye 4 için ne gerekli?

Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Ads30510
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 9:35 pm

malesef osmanlıda kodlanmamış

Beylerbeyi'nin Baş Katibi : "Şu an sizin için hiçbir şey yapamam."
yasirisay

yasirisay

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 11:38 pm

valla ha adam harbiden 4 omuş nası bişe ki acaba Question Question
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedSalı Tem. 29, 2008 11:44 pm

Aslına bakılırsa.Eskidende adminler seviye 5 ti.
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 12:00 am

seviye 5 galiba sadece halifelerde oluyor
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 12:57 am

ljs kendini sew 4 yaptıysa bunu bir mesaj olarak kabul edelim derim
haziran

haziran

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 1:00 am

hll olsun adama seviye 4 olmus biz daha 1 iz:D
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 1:19 am

tamam, bu sefer soyulmaz Smile
@li

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 9:16 am

Herhalde kodlanmaya başlamıştır.İsteseydi daha öncede kendini seviye 4 yapabilirdir Cool
muhammed

muhammed

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 3:03 pm

vayyyyyyy adama bak seviye 4 yhaa acaba seviye 4 olunca ne seçiyosun
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 3:43 pm

Adamım yha Very Happy

Seviye 4 olmamıstır daha deniyorlardır...

Hem onu s4 olmadanda oraya yazabilir fransız papalarının seviyesinde 5 olduu gibi...

Acelesi yok biz daha s3 olmadık...

Hem s4 kodlanırsa artık hiç yardımlaşma kalmaz..

-"Ben s4 olcam sana bişey veremem yardım edemem!!!"

-Meyhanede"Elinde balık olan varmı???Et olan varmı??? alabilirim seviye 4 olcamda..."

x kişisi : "Hop y bi içki ismarlasana???"

y kişisi :"olmaz x sv olcam para biriktiriyom"

Not:Bence şimdilik kodlanmasın...

gibi vs vs vs gibi durumlarla karsılasacamızz kesin genelleme yapmıyorum herkes boyle demiyorum ama bunların olacağı kesin Very Happy:D:D:D:D:D
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 7:29 pm

Kodlanmasın ya yoksa biz gibi s2 ler iyice geride kalcaz Very Happy
borkor

borkor

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 7:58 pm

Very Happy haha kodlansın kodlansın Very Happy
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 9:05 pm

sanduk demiş ki:
tamam, bu sefer soyulmaz Smile
Laughing Laughing Laughing bom bom bom
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 9:42 pm

Denemedir büyük ihtimalle.
excalybor

excalybor

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 9:52 pm

Kodlanırsa oyunun önü açılır...
İnsanlar da ilerleyeceği yöne göre hareket eder...
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 10:07 pm

evet s3 ler için oyun dahada güzel olur hetcan girer oyun renk olur biraaz
muhammed

muhammed

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 10:19 pm

kodlanırsa be kendimi ezik zammederim bunlar seviye 4 biz pısır(0) 1 e geçcem ama
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedÇarş. Tem. 30, 2008 11:14 pm

S3 lerden banane yaw daha s3 e puan yetmiyo Smile
Mimar

Mimar

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedPerş. Ağus. 21, 2008 7:33 pm

Öğrenmek için LJS ye sorun
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedPerş. Ağus. 21, 2008 8:34 pm

dj.emmre demiş ki:
Adamım yha Very Happy

Hem onu s4 olmadanda oraya yazabilir fransız papalarının seviyesinde 5 olduu gibi...

-Meyhanede"Elinde balık olan varmı???Et olan varmı??? alabilirim seviye 4 olcamda..."

gibi vs vs vs gibi durumlarla karsılasacamızz kesin genelleme yapmıyorum herkes boyle demiyorum ama bunların olacağı kesin Very Happy:D:D:D:D:D

Dostum o şekilde düşünmemek lazım..Pek çok tanıdığım sev 2,sev 3 olmadan önce sev 1 ve o lara yardım ediyor..4 kodlansa bile bu durum değişmez..İçimizde hala yardımlaşmayı temel ilke edinen arkadaşlar war..
semfb

semfb

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedPerş. Ağus. 21, 2008 8:38 pm

Sev10 da kodlasalar ben sev1 i sevdim hiç niyetim yok sev atlamaya Very Happy Very Happy
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedPerş. Ağus. 21, 2008 8:44 pm

zaten oyun en fazla s12 ye kadar planlanıyor biliyorum.
Erdemturgut

Erdemturgut

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedPerş. Ağus. 21, 2008 9:23 pm

Hele bi durun s3 olalim sonra kodlayin Very Happy
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa? Icon_minipostedPerş. Ağus. 21, 2008 9:42 pm

alpi_03 demiş ki:
dj.emmre demiş ki:
Adamım yha Very Happy

Dostum o şekilde düşünmemek lazım..Pek çok tanıdığım sev 2,sev 3 olmadan önce sev 1 ve o lara yardım ediyor..4 kodlansa bile bu durum değişmez..İçimizde hala yardımlaşmayı temel ilke edinen arkadaşlar war..

Yha oyle kişiler varda arada kıl,tuy de olyuor onu belirtiyom geyiğe vurarak Very Happy

Seviye 4 Kodlandı Mı Yoksa?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası